Holsaae

Medlemmer
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Holsaae

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 04/17/1991

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  4700
 1. 10-15 kg på 4 Måneder

  Du skal heller ikke måle så meget.. Det du skal vide er, om du ligger i et energiunderskud.. Kig på varedeklarationen bag på det produkt du spiser og regn derefter ud, hvad du sådan ca indtager på en dag. Derefter er det nemt at finde ud af, hvordan du ligger med kosten. Der skal intensiv træning til, da øget muskelmasse øger din forbrænding yderligere. Det er derfor en RIGTIG god idé at løfte nogen tunge vægte et par gange om ugen. Find eksempelvis et træningsprogram herinde, hvis ikke du er erfaren. Derudover skal du stadig benytte dig af din cardio træning, som jeg forstår på det hele, at du stadig prioritere højt. Det skal nok gå. Det er altid let at sidde på et forum og snakke om hvor lækker det kunne være at tabe sig, og "uhh, nu skal jeg også igang"! men det sværeste er at lætte ...... Og komme igang ! Lad være med at fokusere for meget på det, men lav det snarere til en rutine.. Mvh. M
 2. 10-15 kg på 4 Måneder

  Kan vi nu ikke snakke ordentligt ? Jeg syntes også de virkede lidt atypiske, men aner ikke noget omkring funktionaliteten(det skal jeg ikke gøre mig klog på) Jeg syntes bare det er fornuftigt at holde sig til mæthedsfaktorene. Og dele små portioner ud over 6 måltider, og så dyrke en masse cardio og tung vægttræning. Så kommer resultatet helt af sig selv.
 3. 10-15 kg på 4 Måneder

  Hvis du ligger i en kalorie underskud og forbrænder mere end man indtager, jamen så taber man sige helt basalt. Han kan da i og for sige æde alt det frugt han vil, hvis han spiser små og mættende portioner af massere af grønt og magert ost, samt kød, holder lidt igen med kulhydraterne og motionerer. Jeg vil sige det er forkert at fjerne alle kulhydrater, da disse også er vigtige for, at man kan tænke og fungerer ordentligt i hverdagen. Har selv benyttet mig af atkins-kuren, som drænede mig meget for kræfter. Det er brændstof til træningen, men dog ikke for mange. mvh.
 4. Så er jeg igen klar på at tabe mig... har tidligere tabt 16 kilo, men har næsten taget dem alle på igen :S sur *øv! Jeg har nu besluttet, at det fra idag af skal være anderledes, og at jeg skal tabe en 8-10kg inden badesæsonen! Strækmærker og andre ulidelige ting har sat sig på kroppen, og det motiverede mig til at gå igang igen.. I denne blogg, vil jeg løbende informere om ugentlige vægttab - og løberuter samt oplagthed. 08-4-2010 Torsdag - idag har jeg løbet fem kilometer, men døjer med ondt i fødderne.. Ps. En dreng på 18 - 181 - 84kilo.
 5. vægttab vs styrketræning

  Mange tak for de gode råd. De kan helt sikkert bruges :)
 6. vægttab vs styrketræning

  Hej jeg er en dreng på 18 år, som har trænet i nu 4 uger med styrketræning. Mit program er et fullbody hvor jeg træner 4 gange om ugen desuden løber jeg 4 kilometer 5 gange om ugen og 6 kilometer 2 gange om ugen jeg synes man kan se på mig jeg har tabt mig, men jeg kan intet resultat se på vægten ? der vil jeg så høre om det er normalt, jeg ved jo når man opbygger muskelmassen så ses det ikke på vægten? er det eneste at gøre og måle sige ? Mvh Mathias
 7. Tabt mig for meget

  Du skal som sagt ikke komme tilbage i den samme gamle smøre. Men hvis du ønsker at tage på skal du ligge i et kalorieoverskud. dvs at du indtager flere kalorier dagligt end du forbruger. og dette kan sagtens gøres med sund og nærende kost. i takt med du gør dette burde du styrketræne med tunge vægte så du kan opnå en muskelmasse igen. du kan dog suplere dit indtag af kalorier med protein shakes (ville jeg personligt ikke anbefale). men dette kan fremme det. eller waightgainer fra bodylab.dk. dog synes jeg du skal klarer dig med dagligdagens ramedier. men det er vigtigt at du får opbygget lidt muskelmasse og så kan du tage din undervægt på i muskler, så du kommer op og ligge i normalområdet dog vil du så stadig ikke have en høj fedtprocent. men vil ligge på i det normalområdet på vægten. Held og lykke med projektet.
 8. Træningsprogram til fedttab

  Først og fremmest skal du beslutte dig, hvordan du vil gøre det. 1) det nytter ikke noget at du sulter dig selv. du bliver nødt til at ligge i et kalorie underskud, hvis du virkelig ønsker din træning skal give god effekt. dette gøres ved at du tæller de kalorier sammen du spiser på i løbet af en dag, derefter kan du så regne ud på nogle af de gratis kalorieudregnere på nettet, hvad du skal indtage for at ligge i underskud. 2) nøglen til vægttabsuccen er at kombinere styrketræning med cardiotræning (løbetræning) mange undlader at styrke træne men det er mindst lige så vigtigt, fordi jo større muskelmasse jo højere forbrænding. plus du holder din muskelmasse vedlige så du ikke smider den når du taber dig. 3) volleyball er en god ting, og hvis du bliver ved sådan skal det nok gå, dog lyder det som om du bevæger dig rimeligt meget, så det er nok kosten du skal tage fat på som hoved område. men keep it going. held og lykke med projektet.
 9. Hej jeg er igang med at få en lavere fedtprocent. Jeg holder en god kostplan så på det punkt er jeg godt igang. jeg er 180, og vejer 73 kilo jeg ønsker min fedtprocent ned til 10 stykker. Jeg styrketræner en time 3 gange om ugen og løber 3 gange om ugen ca 4 km med høj intensitet. ville det være MEGET bedre at lave interval træning istedet for løbetræningen? og hvis ja, ønsker jeg meget gerne et link til et godt program jeg kan følge. MVH MH
 10. Lavere fedtprocent

  Men det bliver vel svært at ane vægttabet, da man træner imens og muligvis øger vægten ikke sandt ? bare lige et spørgsmål, så jeg skal vil ikke så meget efter badevægten?
 11. Lavere fedtprocent

  Hej jeg er en dreng på 18 år, ønsker mit fedtprocent ned på en 8-10 stykker, lige pt, har jeg regnet ud ved hjælp af simpel og usikker formel, at den er omkring 20 :/ jeg er ca. 178 og vejer 73kilo. jeg har tabt mig 16kilo før, da jeg var rigtig kraftig. Så jeg ved hvad det drejer sig om. Min kost er omlagt så det kører der ud af. Nu ønsker jeg at vide, hvor lang tid man kan regne med sådan et projekt tager ? Styrketræning med tunge vægte Mandag, onsdag og fredag. Og løb 4kilometer. Tirsdag torsdag lørdag, med en rimelig intensitet. Håber i kan hjælpe med et realistisk bud, ønsker jo lidt at bibeholde så meget muskelmasse som muligt, selv om jeg godt ved du ikke kan tage muskler på og tabe dig samtidig.