insolentmint

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by insolentmint

  1. Jeg var så smart at falde :4oops: (i okt før sneen) fik blå mærker og hævet knæ, men ikke rigtig nogle smerter.

    Tog dog til læge et stykke tid efter pga tiltagende stærke smerter da de blå mærker og hævelser var forsvundet. Jeg var til CT scanning d 23 december og får svar snart (venter)

    Men her de sidste par dage er min knæ så begyndt at hæve over knæskallen (skråt og ud mod ydersiden af knæet) :raisebrow: og det er begyndt at virke mere og mere stift og gøre mere ondt

    Da jeg blev undersøgt snakkede lægen om menisken, smerte ved vrid (på indersiden af knæet) og løst slået brusk under knæskallen (pga de der poppende lyde ved knæbøjning)

    selvom jeg stadig har smerter på indersiden og ved trappegang (har altså 7 trin til min lejlighed så dem skal jeg kæmpe mig op ad)

    Jeg har naturligvis ikke trænet som jeg plejer (spinning og styrke træning :dumbbell_lift: ) så har brugt "arm-cyklen" og lavet ryg, mave og arm øvelser istedet.

    Men som nævnt så venter jeg på svar fra hospitalet (hamlet århus), men jeg kan bare ikke lide at knæet er begyndt at hæve og da det er kommet efter CT scanningen - burde jeg så få en ny scanning (ps det gjorde da bare NAS at få !MAST! knæet ind i den dims i CT scanneren)

    Har I nogle tanker, ideer, erfaringer I vil dele med mig :please:

    - jeg savner spinning men kan godt mærke at der går noget tid før jeg får lov at sidde på en spinning cykel igen :cry3:

  2. Det synes jeg du skal gøre.. For der er nedern at døje med..

    jeg har lige fået at vide jeg kunne prøve at blive tilknyttet til et lungeambulatorium, man får testet lungerne ca to gange om året, og dermed får den bedste behandling muligt. Er der nogen der kender dette ???

  3. Hey..

    Jeg ved ikke om det er til meget hjælp, men det kan også være en form for allergi..

    Jeg har oplevet akkurat det samme.. Jeg kan fint styrketræne og løbe, ingen problemer der.. Men til tider fik jeg også problemer med hovedpine og vejrtrækningsproblemer.. Jeg kontaktede min læge og fik foretaget nogle forskellige tests.. Det var ikke nogen form for astma, men han mente derimod at det var en allergi..

    Efter at have grublet over det fandt jeg faktisk ud af, at der er var enkelte parfumer (fra bl.a. pigerne i klassen), som kunne starte en hovedpine og vejrtrækningsproblemer.. Endvidere er jeg allergisk over for katte, så måske du også skulle få foretaget nogle tests hos din læge?

    Håber det kan hjælpe..

    JJ..

    okay tak.. det er sgu lidt underligt med det allergi.

    jeg er midt i at skifte læge men jeg vil stikke lidt til den nye når jeg få en tid

  4. Jeg er en 26 årig pige med 25 kg overvægt. (minimums målvægt 65 kg) Jeg har dyrket fitness siden 2000, jeg har kørt lidt jojo vægt men har pt tabt 20 kg fra min "tungeste tid". Jeg dyrker spinning, kredsløbstræning og styrketræning. Mindst 2 gange om ugen.

    Men fortiden jeg er begyndt at have virkelig svært ved at trække vejret NÅR JEG GÅR!!! og har ingen problemer til spinning og alm træning!? hvad i alverden er den af??? :unhappy:

    En anden ting er når jeg træner hårdt så får jeg en hovedpine der ikke forsvinder før dagen efter.

    Nogen der har en tanke om dette?

    Mit bedste bud er at min astma er vågnet igen, men så burde jeg da også have problemer ved spinning og kredsløbstræning

  5. jeg skal måske til tyskland i et år næste år

    jeg mener jeg har hørt om et fitness kort så man kan bruge fitness centere i det meste af Europa men jeg kan intet finde på nettet (indrømmet jeg er en søge spasser :cry: )

    eller er der nogle fitness centerer i flensburg der er gode ... jeg tænker på lidt a la fitnessdk

    nogle der ved noget :bigsmile: :4thumbup:

  6. jeg har samme problem har tabt mig 20 kg og har tja 10-15 kg tilbage før jeg vil stoppe men allerede nu hænger maven under navlen - der er stadig fedt der men jeg kan godt forestille mig at jeg ender med et "forklæde" ...

    jeg har så hørt at man ikke skal få lavet sådan en fjernelse før man har født de børn man vil have

    noget med at de strammer mave musklerne op også

    kan det passe snupper de ikke bare den løse hud og syr sagerne sammen hvorfor skulle de dog rode i mave musklerne ???