Timmy

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Timmy

  1. LungBrush: Tak for regnearket. Umiddelbart ser det meget overskuligt ud, selv om jeg ikke kender halvdelen af de øvelser der er :laugh:

    Nu er jeg rigtig blevet tændt på at komme igang, så i ser mig nok snart lalle rundt nede i LVK og lege pauseklovn :4thumbup:

    Glæder mig til at komme rigtig igang der nede, med alle de ting i siger om LVK... :bigsmile:

  2. Jeg vil helt sikkert mene du skal finde et andet sted.

    Jeg kan selvfølgelig kun tale for mig selv, men jeg finder at Sportsklub tager røven i enormt stor grad på folk med de priser de holder sig. Derudover kender jeg folk der har fået decideret forkert instruktion hos dem - Dertil skal der så ligges den tarwelige "pæne" indretning og dårligt frivægtsudstyr. Alt dette er dog bare mig helt egen mening om dem, men.....

    Hvis du bor i Allerød eller omegn vil jeg foreslå dig at komme en tur ned i LVK og snakke med os.

    I Sportsklub kommer du af med en halv million og hos os koster et medlemsskab 600 kr. om året - det løber til august, men det er jo stadig mange gange billigere end andre steder.

    Vi har alt i frie vægte og nogen maskiner.

    Vi har en god flok folk der er hjælpetrænere (mig selv inklusive) der kan hjælpe dig igang og programmer (både for begyndere og øvede) er jo lige til at hapse her på MOL.

    Alt i alt synes jeg det vil være en langt bedre investering at komme ned til os. Der er mere råt og oldschool men der mangler bestemt ikke noget. Check evt www.livk.dk for mere info. Der ligger ogsp lidt video og billeder dernede fra, flere steder i min log.

    Det er altid rart med nogen der går seriøst til sagen, så hvis du er frisk så bare smid en PM - jeg vil meget gerne være behjælpelig med instruktion og program osv. hvis du ønsker det :smile:

    Jeg kan ligeså godt indrømme med det samme, at jeg vist nok er medlem i LVK, men har kun været der en gang eller 3... Det havde noget at gøre med jeg bare stod dernede og følte mig dum, og ikke viste hvad jeg skulle løfte, og hvorfor :tongue:

    Tror også jeg havde det lidt, you know, omkring alle dernede var så store og stærke, og så kom jeg der og kunne intet løfte, og viste ikke hvordan man gjorde osv :bigsmile:

    Men det kunne være jeg lige skulle sparke mig selv bag i, finde (læs; Få hjælp til at lave et program :wink:), og få kommet derned og komme igang. Ellers kommer jeg aldrig nogen steder hen.

    Det er vel også kun i starten det er "slemt" at træne alene, når man ikke kender ens egne begræsninger, og vægtene og alt sådan noget? hehe

  3. Jeg ved godt, at de frie vægte ikke altid er af høj kvalitet i alle SportsClub centre (8 kg squatstænger :nonono::nonono: ). Men du kan sagtens bruge frivægte, selvom du træner alene. Få noget instruktion og læs om øvelserne her på siden. Squat og dødløft er kan du sagtens lave alene - og bænkpres kan du evt. skifte ud med dumbell (incline) press.

    Held og lykke!

    Med venlig hilsen

    Zorn

    Det er selfølgelig rigtigt nok.. Havde også tænkt mig at bruge frie vægte.

    Men, hvis du kender sportsclub, er det så også stedet man kan træne det, selvom det ikke er høj kvalitet? Eller skal jeg finde et andet sted?

  4. Foretræk altid frie vægte frem for maskiner, det er korrekt, men de har nu også frie vægte i sportsclub det ved jeg :smile:

    Ok, så må jeg tage derned og melde mig ind, så jeg kan blive sommerklar :4thumbup:

    Men de maskiner, hvor "dårlige" er maskiner i forhold til frie vægte?

    Tror jeg ville fortrække maskiner, da jeg skal træne alene... Der er det lidt nemmere med maskiner, syntes jeg :blush:

  5. Det er hverken sværere eller nemmere at få muller på kroppen i sportsclub eller noget andet sted, det hele afhænger af dig selv, din indsats, og din kost, så klø på :devil::superman:

    Kosten er ok nu, indsatsen bliver ok, men syntes bare jeg havde hørt nogle der sagde, at sådan nogle maskiner, som jeg REGNER med de har, de var ikke det optimale... Så ville lige høre om der var hold i det :smile:

  6. Hejsa,

    NU vil jeg igang med at træne noget vægt - målet er en flot markeret krop :cool:

    Jeg har efterhånden cuttet nok af til jeg ikke er så dellet at se på mere, men nu skal musklerne trænes op i stedet!

    Har fundet ud af at der ligger nogle SportsClub i både Allerød og og Hillerød - 2 steder jeg bor tæt på.

    Går ud fra det er decideret maskiner, og ikke så meget fri vægt de har sådan nogle steder, så mit spørgsmål går ganske simpelt ud på:

    Vil jeg kunne få markerede muskler sådan et sted, og vil det være sværre, nemmere eller det samme som alt muligt andet?

    Det kan godt være jeg skyder helt forbi med alt jeg siger, men så slå mig i hoved og sig det :superman:

    PFT

  7. Hejsa,

    Nu er jeg begyndt at løbe, og syntes derfor det kunne være meget sjovt at have et pulsur til, da jeg har læst mig frem til at det skulle forbedre en?

    Men, hvordan skal man bruge det når man løber?

    Derudover, hvilket pulsure skal man satse på at købe, hvad virker bare, og hvad skal man holde sig fra?

    Jeg ved ikke hvad jeg skal skrive af krav, men i kan da spørge hvis i vil :blush:

    Skal i hvertfald bare bruge det til løbetræning :4thumbup:

    PFT