Rarr

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Rarr

  1. Hejsa

    Du har fuldstændig ret i at Viljen er det der tæller allermest .. men det er vidst almen viden at bliver du presset på fysikken... går det ud over viljen ...

    jeg håber du er klar over at du er på vej ind til noget det hårdeste du nogensinde kommer til ... og der er folk der har trænet i flere år op til det som stadig dumper ...

    og rygsvømmer her fuldstændig ret der bliver ikke givet ved dørene ... overhovedet!!

    Frømandskorpset lever fuldt op til Navy seals...

    Men held og lykke med projektet ... og når det ovenstående er sagt kender jeg en som kom igennem uden noget træning ... men han er også en ener

    Mads

  2. Træning Søndag d. 3/4-2011

    Buzz Lightyear, Fitnessperlen, Smilepigen og den gamle glomand

    Mennesker har været min interesse hele livet, både at være sammen med dem, men også blot at tavst gå rundt og observere dem. Tit når en dag har været svær har jeg ikke lyst til at tage hjem og være alene, men heller ikke at være sammen med mennesker. Så tager jeg min ipod i ørene og går rundt i indre by og kigger på mennesker. Ikke alene men heller ikke sammen med nogen, en pause tilstand imellem samvær og ensomhed. Jeg kigger på dem spilde is ned af sig selv og grine flovt, jeg ser dem skynde sig på klikkende hæle til vigtige møder, tørre løbende næser og grine mod himlen. Jeg bliver en gråtone af mig selv, et ecco af byens liv. Lever i flygtige øjeblikke i andres sko, til jeg er klar til at tage mine egne på igen. :smile:

    Derfor er temaet for dagens logupdate også mennesker.

    Ikke så mange mennesker i fitness i dag, folk ligger vel og plejer deres tømmermænd i deres senge, det sgu også hyggeligt nok, mere plads til miiiiiiiiiiiig! :4thumbup:

    Lænd extention:

    3x12x55kg

    satte den lige ned på plads på 55kilo, ingen grund til at udfordre skæbnen!

    Triceps press

    1x12x32,5kg

    2x12x30kg

    Nææh nej den gik ikke – tsk tsk

    Bryst Press

    3x12x17,5kg

    Pushups here i come!

    Bryst fly

    3x10x20kg

    Seated rows (underhånd)

    3x12x26kg

    Seated rows (overhånd)

    3x10x23,5kg

    biceps curls

    3x12x22,5

    Det var især unge gutter der ikke var mange af i fitness i dag. Needless to say, det var ikke noget problem at komme til at lave biceps curls. jeg havde ellers stået hjemme foran spejlet og øvet mig i at se intimiderende ud, ikke at det lykkes – det er bare svært når man er 164cm og har en lyserød t-shirt på…

    Armhævninger med håndvægte

    3x12x3kg

    Kernetræning med swissbold og håndvægte

    2x3x12x2kg

    Brugte en større bold i dag, det gjorde det faktisk en del sværere hvilket var meget nice, så det gør vi igen næste gang.

    og så lige 12 girly whirly pushups (dvs. på knæene – suk) bare for sjoooov. Tager resten i aften.

    Fleksibilisering

    Jeg var ikke særlig fleksibel i dag – dunno… Men kom da programmet igennem.

    Som reglen når jeg træner, er det alene, det kan jeg egentlig bedst lide. At bare gå lidt rund, være lidt blank i hovedet og kun skulle fokusere på at lave øvelserne teknisk korrekt. Men alligevel efter et stykke tid begynder man jo at genkende de mennesker der også kommer i fitness. Nogle af dem er jeg begyndt at smile til eller hilse på og andre bemærker jeg bare tilstedeværelsen af og navngiver i mit stille sind.

    Buzz Lightyear var til træning i dag. Ham lægger jeg altid mærke til. For han har en helt sindssyg lav fedt procent, samtidig som han mange store muskler både på toppen og bunden og en talje der ville gøre Scarlet o’Hara misundelig. Samlet synes jeg han ligner Buzz Lightyear. Og så er han vældig dygtig til at løbe og løbe og løbe. Kan være jeg skulle hilse på ham en dag.

    Fitness perlen arbejder i mit træningscenter og det var ham der meldte mig ind og gav mig the tour osv. Men ham har jeg ikke set længe, det er ellers en skam, han er ellers hygsom at sludre med. Han er vidst i et andet center nu. Nå men til gengæld bliver der da ikke slukket for det vare vand en halv time før lukketid mere og det er godt! For jeg er en snøvle. De skideballer jeg gav ham for at gøre det, viste sig særdeles ineffektive, som reglen grinede han bare og forsøgte at kramme på mig. Strengt! Tror vidst PP har ret jeg må vidst øve mig på min intimiderings strategi.

    Smilepigen var der heller ikke til træning i dag, hun er der ikke så tit når jeg er der. Smilepigen hedder Smilepigen fordi hun siden day one, har fået øjenkontakt med mig og sendt mig strålende smil som ønskede hun, at oplyse min dag med solens glitrende stråler. Vi er nu gået videre fra at smile til hinanden til at sige ”hej” og ”god weekend” og sådan. Men navnet ”smilepigen” sidder lidt fast i min bevidsthed. Nogen gange overvejer jeg om hun bare er en flink smile pige, eller om hun egentlig er glad for bryster, hvis en fyr opførte sig sådan havde jeg nok i hvert fald rødmet en del… Jeg hælder mest til den flinke smilepige mulighed, og det er rart der er mennesker som hende.

    Til gengæld var den gamle glomand der i dag – som altid… Nu skal man jo ikke gøre sig klog på andre menneskers træning, og specielt ikke når man er sådan en nybegynder som mig, men som det foregående lægger op til har jeg selvfølgelig tænkt mig at gøre det alligevel. Magen til ineffektiv træning har jeg aldrig nogen sinde set, benene slasker sig ubekymret rundt på kondicyklen i en nærmest ironisk og hånlig gestus, mens hovedet snor og drejer sig for at give øjnene frit løb over centerets population af gennemsvedte bryster og numser. Selv hvis han træner vægte har jeg aldrig sporet den mindste anstrengelse i hans kropssprog eller set den mindste grimmase flakke over hans evigt vogtende ansigt. Hver gang jeg har drejet mit hoved i hans retning er det altid den samme lidt forsinkede reaktion. Som når man kaster en sten efter en due, drejer han hovedet væk, men man ved så snart man kigger væk, er hans øjne tilbage igen.

    Jeg tvivler på han har nok vægt på i maskinerne til at komme til skade på grund af sin andetstedsværende koncentration, men man har vel lov at håbe. :devil:

    Klasse indlæg :)

    er ikke noget så godt som at gå og læse mennesker :D Men er nok noget nemmere for piger end for mænd...

  3. Hejsan i loggen

    Min erfaring er at man bliver bedre til at tage strækkere ved at tage strækkere :)

    Så det er bare at give den gaz med dem på knæene .. og evt med lidt bredere afstand mellem hænderne så du får lidt mere bryst med...

    Mvh en der tager en hel del strækkere selv :D

    Rarr