coka

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by coka

  1. Du kan downloade dem med en times mellemrum.

    Det jeg personligt finder interessant er at de såvidt jeg har observeret, har ramt typer der dækker 90% af dem der bruger AAS omkring i de danske centre. AAS er ikke nødvendigt for at opnå deres mål (synes jeg), men de gør det 1) Fordi de ikke ved bedre 2) Utålmodighed 3) Dovenskab. Især den homoseksuelle gut tror jeg (desværre) rammer profilen på rigtig, rigtig mange unge mænd der begynder at bruge AAS.

    Jeg så helst gerne at det her ikke udviklede sig til en svine tråd, men istedet til en saglig debat med udgangspunkt i det program. :smile:

    Nå for den dag.. ved ik hvor jeg har bildt mig selv ind det var en dag der sku gå inden man ku igen :) sorry!

  2. Hej motion-online brugere.

    Jeg var nede at træne for godt og vel 1 - 1½ uges tid siden, hvor jeg primært skulle have trænet bryst.

    Jeg varmede op som jeg plejede med 2kg roning og nogle sæt med halv vægt.

    Da jeg ligger under bænken og skal tage 2kg fra max sker der det, at da jeg sænker stangen ned til mit bryst og skal til at presse op siger min skulder bare knæk, nærmest som om den "gik af led." Jeg havde ingen mulighed for at presse op, da følningen i venstre arm ikke var der, så min spotter tog den selvfølgelig op. Jeg kunne sagtens bevæge armen bagefter, men den er bare pokkers øm. Det er gået en smule fremad, men det har snart stået på i 1½ uge. Ville høre om nogle af jer har prøvet noget lignende, og hvad man evt. kan gøre ved det?

    Håber på lidt hjælp :smile:

    Det kan muligvis være en nerve der har sat sig et forkert sted, men det plejer som regel at et par dage at komme over, men synes 1½ virker rimelig lang tid