klowN

Medlemmer
  • Posts

    206
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by klowN

  1. Dysp, du er da en nar. Folk sidder her og bruger lang tid på at skrive lange og brugbare indlæg for at hjælpe dig, og det eneste du giver dem igen er arrogante og dumme kommentarer tilbage. Din opgave stinker - Face it!

    Men jeg håber så sandelig også at du gider uploade dit karakter bevis når du engang får det - Tvivler jeg dog på du gider, ville jo næsten være synd hvis du skulle gøre udmygelsen af dig selv fyldstændig på den måde.

  2. Hvem tror i vinder etapen imorgen?

    personligt tror jeg det hele bliver afgjort i en massespurt, hvor enten Tom Boonen eller Robbie McEwen henter sejren hjem! O'grady styrtede jo desværer idag, så han kan nok ikke blande sig i kampen om sejren.

  3. Hej jeg har lige læst din logbog igennem Augustinus, og det ser rigtig spænende ud. Jeg fandt lige ud af der var nogle kommende jæger og frø'er herinde som jeg lige ville skrive til, så man måske kunne få nogle trænnings tips osv. fra hinanden. (Jeg er selv kommende frø). Jeg vil lige få oprettet en log med stats osv en af de kommende dage. :4thumbup:

    www.jaegeraspirant.dk ;)

    Kig under forum :)

  4. Jeg har gode erfaringer med kreatin - og kan godt anbefale det!

    Bedre restituering, mere styrke samt en lille vægtøgning da det binder en smule væske, er nogle af de ting der sker hvis du begynder at indtage det.

  5. From : Nicolai Moltke-Leth <[email protected]>

    Jeg skriver til dig med nyt om personlig udvikling og to premierer, fordi du har været til et af mine arrangementer og gav din mailadresse.

    9. maj er der premiere på mit nye foredrag: Find din retning og slip din indre energi løs. Som modtager af mit nyhedsbrev vil jeg fortælle dig lidt om det før alle andre og give dig et tilbud på det.

    15.-17. juni er der premiere på mit første åbne kursus; Dit Personlige Lederskab. Kurset er for alle, der tager deres personlige udvikling seriøst. For dem, der har været til Robbins i London og ønsker at prøve noget nyt, er det en chance for at gå dybere i værktøjskassen til indre ro og balance og få afklaring på dit kompas og personlige lederskab: Dine værdier, mission og vaner. Læs mere om Dit Personlige Lederskab sidst i denne mail og deltag med rabat på den særlige introduktionspris.

    Jeg håber, at du deltager i et eller flere af arrangementerne og at denne mail kan sætte nogle tanker i gang hos dig om de ting der er allervigtigst i dit liv.

    Kærlig hilsen

    Nicolai Moltke-Leth

    Indhold i dette nyhedsbrev:

    1. Artikel:

    Din mission =

    inspirationskraft og energi

    2. Nyt foredrag:

    Find din retning og slip din

    indre energi løs i

    Charlottehaven 9. maj

    3. Tilbud på mit nye kursus:

    Dit Personlige Lederskab

    15.-17. juni.

    Aktuelle links:

    Foredrag: Slip din indre energi løs d. 9. maj.

    Kursus: Dit Personlige Lederskab d. 15.-17. juni - PDF.

    Skal du til nogle af foredragene?

  6. Man kan godt se det ikke er helt så gennemarbejdet, som det kunne være. :wink:

    Jeg synes der var flere steder hvor mine svarmuligheder ikke rigtigt var dækkende for min faktiske holdning - ud over at jeg naturligvis kunne svare ja eller nej.

    Nu ved jeg ikke om du reklamerer for jeres undersøgelse andre steder, men husk at vær meget beviste om hvilken indflydelse det har på resultatet, hvilken gruppe du spørger.

    Jeg vil påstå MOL i hvert fald ikke er en repræsentativ gruppe for den generelle danske befolkning, og næppe heller for folk der træner et eller andet.

    Tak for svaret :)

    Og ja, nu jeg sidder og kigger på det kan jeg sagtens se hvad du mener, men igen - det skulle desværre gå lidt stærkt med at få udarbejdet spørgsmålene og smidt det online. Havde vi haft mere tid til det havde der selvfølgelig været bedre mulighed for at specificere spørgsmålene en smule mere osv.

    Jeg har smidt linket på et par træningsforumer, og den primære målgruppen vi henvender os til er selvfølgelig bodybuilderne, i og med det for meste er dem som benytter sig af steroider :)

    Men håber nu alligevel at resultatet af undersøgelsen kan give et praj om hvor stor en procentdel af folk i træningsmiljøet som "doper" sig på denne måde.

  7. Done :smile:

    Synes der er et par spørgsmål der lidt lapper over hinanden, men udemærket.

    Når i er nået frem til noget, må i da gerne smide det op så vi andre kan se hvad i finder ud af :bigsmile:

    Held og lykke med det! :pumpin:

    Ja det har du ret i, men vi fik lidt travlt med at få smidt det op da vi skal have resultaterne klar allerede onsdag, så der kunne helt sikkert godt være arbejdet lidt mere med det hvis vi havde haft tiden til det.

    Men det vil jeg da helt sikkert gøre :) Indtil videre har 36 svaret, men vi skulle meget gerne op omkring de 100 svar :)

  8. Dagens træning

    1 times MTB

    2 x FHB

    Cyklede ud til den anden ende af byen for at aflevere nogle rulleski jeg havde lånt. Derefter igennem skoven ud til kasernen og forhindringsbanen. Tog den 2 gange. Følte mig dog ret tung og træt. Så det gik ikke særlig stærkt. Er lidt smadret ovenpå rejsen.

    Hvor må det bare være nice at have sådan en forhindringsbane lige i nærheden :) Bare der dog var en tæt på mig :(

  9. Siden vil blive en specifik site for aspiranter.

    Men hvis du vil være officer vil du sikkert kunne finde mange gode råd som også du vil kunne bruge.

    Okay. Jeg vil da helt sikkert følge oprette mig og følge med på siden.

    Ved du noget om hvornår forumet kommer op?

  10. http://www.jaegeraspirant.dk/index.html

    Så er vi oppe og køre drenge!

    Tak til falk for idéen :smile:

    Idéer og tekst modtages :4mewantfood:

    Det ser sq godt u champ :4thumbup:

    Men er siden kun tiltænkt kommende jægere/frøer, eller bare folk der generel ønsker en militær uddannelse (Officer, konstabel osv.). Går nemlig selv og leger med tanken om en, i første omgang, militær uddannelse, men det kunne da være rigtigt spændede at holde øje med den side hvis der også er noget for os :)