Ceder

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ceder

  1. :unhappy:

    Jeg har haft god erfaring med at spise ca. 1½ time før, gerne noget med en masse kulhydrater og proteiner... en omgang pasta med kødsovs er ikke at fornægte.

    Jeg tror at din sædvane med aftensmad ½ time før din træning er en dårlig plan. Mon du kunne rykke din aftensmad så det passede med 1½ time før din træning, eller gør din eftermiddags-snack større.. det tror jeg du vil få gode resultater med. Så vil du ikke for mæt, eller for sulten... :4mewantfood:

    Ingen af dagene kan jeg nå at spise varm mad 1½ time før :unhappy: , i hvert fald ikke lødig varm mad fra egne kødgryder. En pastasalat med tun eller kylling, kunne det være en mulighed? Er fuldkornspasta ok, eller bliver det for tungt?

    Forslaget med en hel banan ½ time før er noteret, igår fik jeg kun en halv, og måtte sejle ud efter den anden halve i en drikkepause, den gjorde så til gengæld underværker omgående :4thumbup:

    tak for jeres tip.

    Ceder

  2. Det kan godt være det ikke forstyrrer under styrketræning, men det er meget ubehageligt i fx løb, og jeg kunne forestille mig det fungerer på samme måde i kampsport.

    Det kan give maveproblemer, og så findes der dem som mener det er skyld i sidesting. Det er vildt ubehageligt at bevæge sig i længere tid, hvis man lige inden har spist et stort måltid.

    Det er sandt, at et tungt måltid gør maven 'tung', når man løber, vores træning er en kombination af løb, spring, styrketræning og smidighed.

    har jeg spist for meget, så er det netop, at maven gør knuder og /eller matheden indtræder, fordi måltidet har været for tæt på træningen.

  3. Hej, jeg er en 37 årig kvinde, der dyrker kampsport 2 gange om ugen. 1,5 og 2 timer(øvet). Jeg har lidt problemer med at få justeret mine måltider før og efter træning. Jeg spiser meget grønt og frugt, min frokost består som regel af en skive rugbrød med kød eller fisk, og nogle grønsager eller en gang salat. Så spiser jeg et lille mellemmåltid om eftermiddagen, noget brød eller frugt.

    Mit problem er, at hvis jeg spiser et aftensmåltid :4mewantfood: ½ time inden træning, så bliver jeg mat ca ½ time inde i træningen, formodentlig det tidspunkt, hvor forbrændingen af måltidet topper. Hvis jeg ikke spiser noget efter mellemmåltidet om eftermiddagen, så går jeg helt kold til træning.

    Hvornår er det smart at spise noget før træning ? 1 time, 2 timer? hvor meget skal jeg spise, skal det være proteiner, kulhydrater, hurtige, langsomme?

    mvh

    Ceder