steffrmort

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by steffrmort

  1. Når der er kommet en ny smart inderlår maskine går du hen til den, nedstirrer den satanisk, ser op og og siger med russisk accent "aah, ze deadlift machine"

    Så tager du fat i enden af maskinen, og løfter til..hvorerfter du med et smil kan sige "aah, boltet to ze floor for extra resistance.."

    BWAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

    :worship::rofl2::rofl2::rofl2::worship:

  2. Well, når jeg laver 10x3 reps så prøver jeg at komme helt ned i strakt arm hver gang og så ellers at få så meget tempo på som muligt.

    Som Frank dog hentyder, kan jeg godt når jeg fx som i dag skulle op og lave 17 reps have en tendens til ikke at gå helt ned i strakt arm, men nok nærmere 90-120 grader el. lign. Burde nok gå til strakt arm hver gang egentlig, dog starter det træk jeg søger ifm BJJ stort set aldrig med strakt arm, men er nærmere nogle meget korte træk for at tætte modstanderen ind til sig selv.

    Mere tekniske forklaringer på mit træningsprogram må vist stilles til Kenneth Jay, da jeg ikke selv har meget forstand på / interesse for det, men bare følger hans program slavisk og håber på at det virker (hvilket det har gjort indtil videre :4thumbup: )

    Det var jo lige nøjagtig det jeg tænkte, så jeg gik faktisk ud fra at du ikke røg ned i strakt arm.

    Tak for dit svar... :pimp: :ninja:

  3. Hey Champ. :pimp:

    Det er jo fuldstændig vanvittigt med dit dødløft. Lyder til at det eneste der afholder dig fra 150kg er beskyttelse til hænder og fingre. Du må ud og investere i noget bånd af en art.

    Har lige et spørgsmål til dine pullups. Du skriver at det er speed-reps? Betyder det at du kun ryger ned i 90grader med armene, eller sænker du helt ned i strakt arm, og så er der bare SUPER tempo på?