Kusk

Medlemmer
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kusk

  1. LeCerveau:

    Ring til brøndby kommune, de skulle være hjælpsomme. Men eleverne er spredt ud over hele København, og nogen bor ligefrem i Odense, har også hørt om en der pendler fra Ålborg.

    Den første uge er stille og rolig med en masse introduktioner til de forskellige ting, måltagning til tøj og så et lille o-løb hvor du skal ud og tælle trin.

    Faktisk vil man efter de første par dage, bare gerne igang med den egentlige undervisning.

  2. Liebling:

    Jeg tror bare man skal tage det hele stille og roligt, kommer man ind så er man inde, hvis ikke er det bare op på hesten igen. Formodninger og måske'er fra diverse sider, skal man ikke lægge voldsomt meget i, på den måde slipper man også for at hører på sit eget brok. Ja, det er "sur mave med eksplosiv diarré" at vente, men så hårdt er det nu heller ikke. Andre har ventet meget længere.

  3. Jeg kender af gode grunde ikke jeres 1. prioriteter eller hvad i prioriterer ud fra, men det er måske ud fra, hvor I bor nu eller har jeres familier. Men tænk over hvordan de forskellige nye kredse har indrettet sig med hoved- og understationer. Det er på hovedstationen, der er flest muligheder for at skifte rundt mellem de forskellige afdelinger. Det er der, det nemt kan blive sjovest og mest interessant at gøre tjeneste i det lange løb. Men held og lykke til alle jer der håber at komme ind, hvor I end ønsker at gøre tjeneste.

    Men det er vel ikke op til os at bestemme hvor i kredsen man skal hen? Når jeg søger Syd-Østjylland som 1. prioritet kan jeg jo kun gætte mig til at det bliver en station i den kreds der er gearet til at tage imod PG2'er. Horsens er ihvertfald eftersom det er hovedstationen for kredsen.

  4. 128 til oktober og 128 blev ansat i april, så det kan godt lyde til at blive et stort hold til december.

    Rigspolitiet forventer at ansætte 4-500 nye politibetjente i 2007. Det første hold forventes at blive ansat pr. 1. april 2007.

    Men dejligt at vi snart får afvide hvor vi skal hen på PG2... Come on Sydøst Jylland...!

  5. I brevet man modtager efter den afsluttende samtale står der bare at man nu har gennemført, og at de har vedlagt en helbredsattest som skal medbringes til egen læge og indsendes så hurtigt så muligt.

    Men hvis du ikke har indsendt en helbredsattest(ny) og der står at de alligevel vurdere den, skal du nok ringe til personaleafdelingen.

  6. De er rimelig hysteriske med hensyn om man er helt oppe og helt nede, men om ens ben hang korrekt ned var de åbenbart ligeglade med.

    På samme måde er de også ret hys med at ens hænder er foldet helt sammen bag hovedet og at de rører jorden når man tager mavebøjninger.

  7. Der går ca. den tid det vil tage omkring 20 mennesker at udfører den øvelse, eller den næste. Altså nok et par minutter. Forresten er det en god ide at have nogle shorts/træningsbukser der sidder ordenligt på til dukkeløft. Jeg kan fortælle at jeg langt fra var den eneste der fik en kæmpe revne i skridtet på bukserne, det er ikke fedt når man bagefter skal løbe igennem Århus med de ædler dele til offentlig beskuelse.

  8. Bozz:

    Det var godt nok surt! Jeg havde også selv problemer med at nå at få lavet helbredsattesten indenfor de 14 dage, men nåede at sende den 3 dage indenfor fristen. Så jo jeg kan også anbefale at bestille tid hos lægen før du modtager helbredsattesten. Men ellers kan man også ringe rundt til de forskellige lægehuse og spørge om de har en tid der passer bedre.

    Men min læge sagde faktisk også at han havde selve skemaet på sin computer til udprintning, ved ikke helt om det var den helt samme. For I så fald kunne man MÅSKE allerede få den lavet inden man modtage helbredsattesten. Men hæng mig ikke op på det. Personaleafdelingen kan nok svarer på det.

    73 dage tilbage mmmh :)

  9. Jo tak :wink:

    Håber jeg ryger lige igennem nåleøjet denne gang. Har nemlig søgt før, men røg ud ved afsluttende samtale, pga. at de mente, at jeg ikke var afklaret nok. Så det er jo kun super lækkert, at få bedre karakterer end sidst :smile:

    Synes også dine karaktere ser rigtig fornuftige ud, så held og lykke med den afsluttende samtale.

  10. Att: Kusk....

    Nogle af klasserne der startede april 2007 havde første køreuge 14 dage efter de startede på skolen... Så K1 kommer næsten med det samme og de første klasser skal have K2 lige efter sommerferien...

    Ang placeringen på PG2 er det et stort og åbent spørgsmål.... Der er nogle der endnu ikke ved hvor de skal være på stationsugen endnu ( sidste uge i august ).... Man kan være uheldig og først få at vide hvor du skal være på PG2 kort før du skal på PG2....

    Mange af kredsene vælger suverænt hvor folk skal placeres på PG2... Der er visse stationer der ellers ikke ville kunne tiltrække folk evt... Nakskov.....

    Har du fået at vide hvilken kreds du skal til???

    Jeg har hørt at de ville forsøge meget hurtigt at finde udaf hvor folk skal hen, men efter hvad du fortæller lyder det ret usandsynligt nu. Men jeg hørte også at der ikke var brug for folk i Århus, Randers, Ålborg, København og Odense. Og ja, på Syd-sjælland kan en del risikere at ende.

    Jeg har ikke selv fået nogen besked endnu, men der er også god tid at løbe på endnu.

  11. Det er ABSOLUT ligegyldigt at "læse forud" før man er begyndt på skolen. Det er jo ikke raketvidenskab at være politimand, så jeg ser det som spild af tid. Desuden er de bøger der bliver anvendt ikke tilgængelige uden videre.

    Hvis man på nogen måde vil forberede sig før man møder, så er mit råd at få en masse rutine i bilkørsel, da det er her mange kommer til at få problemer mht de 2 køremoduler.

    Rommel

    Jeg skal jo have et eller andet at lave indtil skolestart :) Ej, de ting jeg har lånt er noget formentlig ret forældet stof, men fik da folderen "Værd at vide" og et par andre.

    Hvor langt henne i skole forløbet kommer første og andet køremodul?

    Og er der nogen der ved hvor lang tid før skolen starter, vi får afvide hvilken kreds vi havner i på PG2?

  12. Bjerre83:

    Med hensyn til en tidligere depression tror jeg ikke du skal være bekymret. I helbredsundersøgelsen bliver man spurgt om man har haft tidligere "psykiske lidelser"(ordret), og uden at have nogen form for fagviden om emnet, vil jeg ikke mene at depression ligger under det.

    Uden at ville bagatalisere det, så er depression jo nærmest en folkesygdom nutildags. Men som sagt, jeg har ingen fagviden omkring emnet, andet end mine formodninger :)

    Og i dag er der jo 100 dage til et par af os første gang står på skolen, og puha hvor man glæder sig. Og jeg skal ihvertfald ikke ligge på den lade side indtil da. Har sagt jobbet op, så jeg kan træne fuldtid. Skal hjem til den gamle og smage lidt på den selvforsvar han lærte i sin tid. Og har muligvis fået lov til at låne nogle af de bøger som bliver brugt på skolen så man kan læse en smule forud, så må vi se om det er en fordel eller bagdel. :/

  13. Et STORT tillykke til alle jer der er ansat pr. 1. okt.

    Af ren nysgerrighed kunne jeg godt tænkte mig at høre hvad I har af tidligere erhvervserfaringer. Militær, uddannelse, job ect. ???

    Jeg selv regner med at sende min ansøgning til september og føler efterhånden at jeg har rimelig styr på både de fysiske og skriftlige prøver. Jeg kan pt kun lige tage de 6 kropshævninger, men mit mål inden prøven er at nå op på 10 sådan at jeg kan vise lidt overskud og det samme gælder løb, hvor jeg pt kan løbe de 2400 på 9 min. men det er selvf uden 20-30 min opvarmning + de andre fysiske prøver, så målet må være 8.30. Håber i hvert fald det er tids nok når jeg først sender min ansøgning i sep. og så går der vel også noget tid inden man skal til prøverne.

    Endnu engang tillykke til de nyansatte :4thumbup:

    skole til og med 9, 3 års htx, halvt års arbejde, 4 måneder værnepligt, halvt års arbejde, 3 måneder på rejse, halvandet års arbejde. Alt arbejde er i ufaglærte jobs(butik osv.)

    Men held og lykke med ansøgningen!

  14. Når i skriver i har fået 15 rigtige i orientering så er det almen viden eller hvordan?

    og er det 15 rigtige af 20 eller 30 spørgsmål?

    Skal nemlig også selv søge ind på et tidspunkt her i efteråret, og frygter seriøst

    testen i almen viden... Det virker bare så tilfældigt om man kan svarene på de

    spørgsmål der bliver stillet...

    J

    Man skal ikke være så nervøs over den, men et godt tip er at huske de forskellige vigtige tal. Altså hvor mange regioner deres er, hvor mange politikredse der er, lande i eu, osv. osv.

    Men hvordan den nye prøve med 30 spørgsmål er, kan jeg selvfølgelig kun gætte på.