Bettina

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bettina

  1. Der er massere af motion, hvilket selvfølgelig er godt for kroppen. Jeg kan se kalp tænker meget på kulhydrater (Atkins) men måske bør du overveje hvordan din krop fordøjer. Hele 25 % af energien fra proteiner går til at fordøje det, hvorimod du kun bruger 5 % på at fordøje kulhydrater og 1 % på at fordøje fedt. Og protein mætter mere (syntes jeg). Så måske bør du ikke spise mindre, men erstatte noget af dit hulhydrat med protein. Så behøver du heller ikke at sulte dig selv.

    Kunne du nævne nogle protein fyldte madvarer, da jeg nemlig syns at jeg ikke bliver mæt nok af hvad jeg spiser. så jeg nærmst må stoppe mig selv før jeg er mæt, eller ender med at have dårlig samvittighed fordi jeg spiser for meget

  2. Det ville da være en dejlig hjælp at få.

    Jeg er 163 cm høj, vejer 51, og er 19 år. (vil dog gerne ned på de 48)

    Hmm altså måler og vejer ikke hvor meget jeg spiser. Men en skål havregryn om morgen (vel ca. svarende til 5 dl.) Om aften spiser jeg så en tallerken fuld mad. (lidt flov da jeg er en pige, men kan godt komme igennem en tallerken med top -dog ikke hvis det er kød der er på) ... ellers ikke andet.

    Jeg spinner 20 min. som det første hvermorgen, træner 4 gange om ugen i motion center (2*20 min step og har så et split program) ... Jeg er afløser på en avisrute (dog sjældent jeg får mulighed :(--) Går omk. 4 km 5 dage i ugen, og svømmer gerne mellem 10-20 baner 1-2 gange om ugen.

    Du kunne vel ikke svare mig på hvordan jeg vælger de rigtig fødevarer i butikken. Går selvfølgelig efter hvad man ved er sundt, men der er jo stadig mange slags müsli, kylling osv. Normal kigger jeg bare efter fedt pr. 100 g. Men ved egentlig godt jeg burde kigge efter noget andet for at spotte kal. Men ved bare ikke hvad?!

  3. Tak for svarene. (vil huske det ang. juicen/iste'en... )

    Der kan komme kød mere end engang i ugen. Der er jo ingen regl om jeg fx. ikke må tage kylling sammen med mine grøntsager. der SKAL bare være hovedesagelig af det som er angivet til den pågældende dag.

    Kan ikke angive hvor meget jeg spiser, da det variere meget. Ville bare sikkere mig jeg var kommer omk. alle de gode ting i kostpyamiden.

  4. Jeg søger et par af puma klassiske sorte, lige ned træningsbukser med deres loge ved hoften eller foden. I en str. xs. Jeg har fundet dem i sportsmaster et 250. Men hvis en vil sælge eller bytte billigere er jeg frisk.

    Samtidig vil jeg muligvis købe/bytte mig til medlemskab til fitness.dk (skal kunne bruges i Herning). Dette er kun måske, og skal gerne være inden 1½ uge, da jeg ellers køber til den lokale. (billigere, men ingen lukses :sneaky2: ) ... Prisen skal være godt i bund, da jeg er studerende med meget lave indtægter, syns jeg selv :innocent:

  5. Hej alle

    Er helt ny her, så nu håber jeg i tager godt imod mig. :blush:

    Jeg har sammensat min egen lille kostplan. Og ville lige hører (da jeg ikke er så prof) om den er nogenlunde go?!

    Maden der er angivet ud for dagen er blot det som SKAL indgå i aftensmaden. Det betyder ikke at der ikke kan være andet. Min kostplan er ikke rettet mod større muskler, men at mit nu 16 kg.'s vægttab, forbliver hvor det er, muligvis 3 kg. mere af.

    Man: Fisk

    Tirs: Grønt

    ons: kød

    tors: groft

    fre: frugt

    Lør: efter lyst (da jeg eller tror jeg kører træt i regler)

    Søn: brød, pasta eller ris. (el.l.)

    Drikke: 1 gl. mælk eller kakaoskummemælk daglig

    1 gl. juice eller iste daglig

    Og ellers vand

    min morgenmad består af ugelig skift mellem havregryn, med skummme eller minimælk. Ingen sukker. Og Sund mûsli.

    Jeg har også tænkt på, hvis jeg vælger kakao'en (da den dækker min chokolade trang) er den så sundest varm eller kold? :dry: