grinder

Medlemmer
  • Posts

    190
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by grinder

  1. Årghhhhhhh, Båller!

    Hehe, jo tak! Det er en god periode for hestesko og delts! Skal DOOM ikke føre lidt log, så vi andre kan følge med i pat-væddemålet? :biggrin:

    Hehe....gider ett' logge den aw. Jeg får alligevel aldrig opdateret lortet.

    YHHHHHHHHH

    :4band: <-------- Møggren der skyyy'er den aw i Dr. log.

    --

    Prins Patfabrik

  2. SKULDERPRES, SIDDENDE M/HÅNDVÆGTE: Op til 1 x 8/7 x 27½ kg. Så fik jeg sgu en 8´er også! Fe´... Nu er det tilbage til pres med stang, da de næste håndvægte er på 32½ kg. og det er liiiige tungt nok.

    Det er sgu godt presset. Styrken i skuldertøjet begynder sgu at ligne noget! Canon ball DEEEELTZ....Harrgghhhhhhhharrgghhhhh

    --

    Årrgghh yeah

  3. Ser godt ud med millipres.....patkanonen burde da kunne klemme en del med den delt/tris styrke.

    Var forresten til Life of Agony koncert i går....hehehe...

    HOOOOOOIH HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOIH HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOI DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOI...

    --

    Båller

  4. Inspireret af mig selv satte jeg en overset Hypocrisy skive på. Det svenske dødsmetalband udsendte skiven i 1999, på et tidspunkt hvor ikke bare dødsmetal men metal generelt var dødt. Ingen hørte det, udover den hårde kerne. Derfor kender ingen denne perle. Et fabelagtigt miks mellem hårde, hurtige sange og de mere melodiske af slagsen. Den bliver jeg aldrig træt af, og eftersom den har 10-års jubilæum i år, så hører jeg den nok snart til træning igen. Det fortjener den. :smile:

    Amen....

  5. Det ville aldrig komme på tale også af grunde som jeg har fortalt dig!!! Hvis det er visket ud i forglemmelsen tåger så snak med Grinder en af dagene og han kan friske det op for dig :wink:

    Den bemærkning må du gerne uddybe? Da jeg så absolut ikke vil stemples som rygtesmed, håber bare du reffererer til de ting du har fortalt mig som du har mistænkt andre for? (på mere eller mindre løst grundlag - men den disk. har vi været igennem et utal af gange før)

    --

    grind'

  6. Dumbell Laterels - 8sæt x 8-10reps med 17,5-20kgs håndvægte (Monster hårdt, da jeg teamede op med Grinder og vi hele tiden skiftes til at løfte og kun havde den pause det tog den anden at kører sit sæt færdigt. Yeah. Djævledelts )

    Kæft hvor det brændte, bed og sved i mine ærwelie delts. Jeg kommer ikke til at kunne trykke så meget som en tast ned på tastaturet på arbejdet imorgen :w00t: Fandeme ellers et nasty pump det gav :crazy:

    --

    doom

  7. Hvad hedder jeres band? Det må sgu opleves. :wink:

    Vi hedder "Spectral Mortuary" jeg er dog først lige kommet med som forsanger her i det nye år, så jeg er ikke at finde på nogle udgivelser endnu, men den gamle forsanger gør det rigtig godt på den nyeste demo (kan hentes på websiden). Vi skal indspille 2 numre med min vokal, dog udelukkede som promotion - men de bliver helt sikkert at finde på websiden inden længe. Desuden kommer der snart billeder og evt. video fra weekendesn koncerter.

    www.spectralmortuary.com

    Hehe...kan godt forestille mig sådan et par metallarrgghs som jer kunne kæwle i lang tid om mædl...... :blahblah::devil:

    --

    Grind'

  8. Men de trodsede ordren og kom ind hvor det sneede. Jeg puffede videre i mit 16-øvelses sæt, og fik hilst ordentligt på tøserne. ’Bozne’ herinde fra blev også spottet, og hun kunne fortælle mig, at min rekognoscering ikke havde været tilstrækkelig i mit Odense-stunt. For ’grinder’ herinde fra spillede åbenbart live med sit metalband, og det kunne jeg så godt høre senere på aftenen da jeg kørte bilen ud fra p-pladsen ved Hotel Domir, for spillestedet lå åbenbart lige ved siden af – for jeg kunne i hvert fald høre noget metal-koncert da jeg kørte fra Odense. Too bad – må se ham gi’ den gas næste gang.

    Sådan er det, man kan sgu ikke nå det hele....lyder ellers til at have været en fed tur med massiv awbrænding i obbc og så ellers arrangeret slagsmål for resten! Og så slutte det hele af på "Oriental Barbecue"....fandeme et godt sted...masser af rigtig god mad til fornuftige penge og ikke mindst vietnamesiske fløde karaoke videoer :w00t:

    Men må lige smide dig en advarsel næste gang vi bevæger os 'vest over' for at høwle dødsrock aw! Kunne jo være fedt at se da' king flå garnet rundt oppe foran :4band: :devil:

    --

    grinder

  9. Syntes din selv -beherskelse/kontrol er noget som selv Dalai Lama burde misunde dig for. Særligt når man ved hvilke mængder grafrakka du kan få inden for hawai skjorten, hvor du stadig formår at handle så fornuftigt....virkeligt imponerende! :4thumbup:

    Godt at du slap uskadt fra det :smile:

    --

    grind'

  10. UV Rugby 23/1-06:

    1 x 20 min opvarmning og boldtræning:

    6 x baner i overfladen.

    4 x halvt over/halvt under

    4 x helt under (De første 2 gik ok, men de korte pauser brændte mig af så jeg tog et par indåndinger midvejs på de 2 sidste. Ikke så frø agtigt)

    Stafet med 1 bane i overfladen, 1 halvt over/under og 1 helt under.

    3 x 10 sekunder, hvor vi skulle holde os så højt i vandet som muligt. Hårdt.

    1 x skub din makker over i den anden ende mens han prøver at gøre det samme med dig. Jeg vejede 20 kg mere end makkeren. Gæt selv resultatet... :tongue:

    Turnus hvor vi skiftedes til at være angriber, bak og målmand. Scorede en enkelt gang! Yes!

    50 min spil:

    Jeg forsøgte mig i dag ud i bakkens opgaver. Det var svært at time udskiftningerne på bunden og jeg er alt for ivrig efter at gå efter bolden og manden. Det jeg i stedet skal gøre, er at ligge mig foran målet og vente på at de kommer ind til mig. Fik lavet et par ok afleveringer og tacklinger.

    Rommel

    :blink::crazy:

    Hvor mange drukne "ulykker" har i pr. træning ? :unsure:

    Godt at se at vægtene og så bliver revet rundt..... :bigsmile:

    --

    long garn grinder

  11. Var nærmest ved at gå til, da jeg læste om den her syge burger i går. Så efter arbejdet i dag blev der handlet ind og den blev lavet lige efter bogen. Det kostede en del mere end de sædvanlige rugbrødsmadder, samt et totalt bombet køkken - men hold kæft hvor var den god! :4mewantfood: :w00t:

    Har ikke regnet noget ud eller nowt, men den brændte fandeme godt i skidesækken :crazy::laugh:

    post-1043-1137447875_thumb.jpg

  12. Lækkert at dig og kragen vile passe lidt på min guldklump :wub: i går - lød til at i havde hygget jer godt......jeg var ihvertfald ved at dehydrere af ren savleri da jeg hørte om craw's nytårs menu :w00t: :4mewantfood:

    Rigtig godt nytår :smile:

    --

    dåååååm!

  13. samt Grinder der var godt brændt aw

    Hehe...beklager jeg var så kogt i skallen, men mit blodsukker havde netop antaget negative værdier så jeg fattede minus af hvad der skete omkring mig - så kan jeg måske lære at æde inen træning :bottom::chicken:

    Men ellers hyggeligt lige at hilse på.....blev sgu lidt overrasket...du er jo et ordenligt beskææædt skur :bigsmile::devil:

    Det virker da ellers som i havde en god tur....mægtig underholdende billeder af jer og Rühl uhyret. :w00t:

    --

    grinder :4band: