Psygurd

Medlemmer
  • Posts

    137
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Psygurd

  1. Hej!

    Da jeg skal flytte lidt nordvest på, leder jeg efter et nyt træningscenter i overnævnte område. (Kbh NV, Brønshøj, Vanløse).

    Jeg styrketræner ret seriøst, så det er vigtigt for mig at styrketræningsfaciliteterne er i orden. Cardio udstyr er sekundært, men en plus! Holdtræning, wellness etc. er underordnet. Hjernedødt høj narko musik er et minus.

    En god kultur hvor folk er høflige over for hinanden og rydder op efter sig selv er også vigtigt :-)

    Jeg har søgt lidt på google, men synes ikke jeg finder noget der rigtig springer i øjnene. Har kigget lidt på Grøndal centeret, men har lidt svært ved at gennemskue præcist hvilke faciliteter der er der og hvilket prisleje.

    Der ligger nogle fitness world, fitness DK etc. centre i området, men har ingen erfaring med denne type træningscentre, men har meget på fornemmelsen det ikke er hvad jeg leder efter! Har du erfaring fra et af centrene i ligger i nævnte område vil jeg blive glad hvis du kan komme med et par kommentarer omkring dette :-)

    Hvis du kender et center der lige kræver at jeg cykler en ekstra km vil jeg også meget gerne høre mere!

    Lad indlæggene regne ned over mit topic! ;-)

  2. Vil ikke mene at det har nogen afgørende betydning om du vælger det ene eller det andet. Prøv myslien og vælg det du syntes mætter bedst.

    Personligt syntes jeg du skal holde dig til havregrynene for at undgå tilsætningsstofferne fra isis produktet, men det vil højst sandsynlig ikke have nogen påvirkning af dit vægttab. Dermed ikke sagt at isis leverer et dårligt produkt.

  3. Hvad er magert protein? :blink:

    Protein kræver mere energi at omsætte, hvilket giver et lavere kalorieindtag i sidste ende. Men protein slanker absolut ikke.

    Ja, du skal spise lige så mange proteiner på dine fridage. Dine muskler restituere også på dine fridage, og har derfor brug for ekstra protein.

    Ja okay flue knepper :wink:Magre proteinholdige fødevarer - Fødevarer der indeholder meget protein som samtidig er fedtfattige.

  4. Hold fra alle de ting og spis almindelig sund mad. Dit helbred og din bankkonto vil takke dig.

    Syntes i hvert fald at du ikke skal købe mere af det der energi juice, undersøg hvad der er i og køb de ingredienser du vil byde dig selv individuelt og bland i de forhold du vil have. F.eks. indeholder den der energimix kreatin og koffein som virker modvirkende hinanden, og det er ikke ønskeværdigt at supplere med begge ting.

  5. Danske forhandlere der sælger det i ren form vil jeg generelt have tiltro til. Hold dig fra blandingsprodukter, de er som regel fyldt med alt muligt med tvivlsom virkning og meget dyre.

    Hvis du spiser varieret og sundt burde du i det hele taget ikke have behov for en vitaminpille. MEN:

    Personligt gør jeg sådan her: Spiser en mild multi vitaminpille og supplerer op med krom og d-vitamin. Hvor meget jeg får du af det ved jeg ikke, men jeg gør det alligevel da det ikke er særlig dyrt.

  6. Det er ikke tilladt at henvise til forhandlere af kosttilskud, men at fin en forhandler af l-glutamin er forholdsvis nemt vha. google, også danske.

    Mht. vitaminpiller, hvis du vil tage vitamin piller vil jeg anbefale at du holder dig til dem der ikke indeholder mere end det anbefalede, hvilke også er de billigste sådanne kan købes i de fleste supermarkeder. Grunden til det er at du i høj grad nok får dækket størstedelen af dir behov gennem din kost.

  7. Hvis der har været farvestoffer i produkterne kan det godt have betydet at din urin ville blive farvet.

    Med alle de forskellige ting der er i det der energi pulver kunne jeg sagtens forstille mig at det giver en lyst til en tur på lokum, især hvis du har taget en større portion af det end anbefalet.

    I Energipulveret er der Beta alanine som godt kan give en prikkende fornemmelse i huden, som vidst nok kan blive forstærket af både koffein og kulhydrater. Som man må sige du har fået en god portion af med de produkter. Ved ikke om det er noget der kan skabe røde plamager, men det er et bud.

  8. Haha væltede på cykel på vej hjem fra skole. Meget pinligt i min verden, har slået en stor flig af min mandighed!

    Blev sgu nød til at ringe til lægen i tirsdag, for kun at få at vide det samme som Mollerup skrev.. Men syntes så småt jeg mærker forbedringer nu.

  9. Med de symptomer du får kunne det godt lyde som at du er laktose intolerant, det er meget normalt at være det. Er det kun protein pulver du får mave problemer af? eller også af andre mælkeprodukter?

    IMO Alun har styr på sin forretning, intet andet.

    Jeg bryder mig ikke om soya protein pulver smagsmæssigt og jeg er overbevist om at sammensætningen af proteiner fra animalske produkter er bedre.

  10. Men hvis eftermiddags mellemmåltidet påvirker at du spiser mindre til aftensmad kan det godt være en ide at tilføje det. Er du rigtig rå sulten når du sætter dig til at spise aftensmad vil jeg syntes at det er en god ide. Hvis man er meget sulten inden man begynder at spise kan det fremprovokere overspisning.

  11. Hey

    Efter en meget pinlig hændelse i eftermiddags er det lykkedes mig at trykke et par ribben i venstre side :4slap: .. Det gør rimelig ondt ved min normale vejrtrækning og dybe vejrtrækninger er helt umulige, ud over det er jeg blevet generelt bevægelses hæmmet. :P

    Er det noget man skal gå til lægen med? Og nogen der kan komme med et bud på hvor længe man skal regne med at gå rundt med sådan nogle ribben?

  12. Du kan ikke vurdere om din vækst er færdig efter om du har fuldskæg eller ej.. Jeg er 24 og jeg kan sgu få ikke fuldskæg :P

    Hvis du har et fornuftigt vægttab skulle jeg ikke mene at der skulle være noget i vejen med det trods din alder og evt. hvis du ikke er færdig udviklet. Man sender Børn på julemærkehjem hvor de både taber 10,20 og 30 kg i en alder af 13-14 år. Og så vidt jeg ved er det ikke de store fysiologiske komplikationer der opstår på grund af det.

    Mht. din mors mad kontra de 500 kcal, det bliver svært at ligge i et stabilt underskud hvis du ikke er helt klar over hvad og hvor meget du spiser. Den måde du kan styre det er vil at ugentligt holde øje med din vægt, den første ude må du gerne tabe dig rimelig hurtigt, men hvis du har et vægttab på 1+ kg ugentligt flere uger i træk skal du til at skrue lidt op for dit indtag... Går det den anden vej - hvis du kun taber et par 100 gram eller modsat tager på så skal du skære lidt ned, og som du selv siger så er kulhydraterne et oplagt sted at skære ned.

  13. Insulin problemer og binyretræthed er rimelig store ord at slynge ud syntes jeg. Så vidt jeg ved er det ikke unormalt for teenagere at være trætte og udkørte. Måske er du ikke helt ude af puberteten endnu og en kombination af dit umiddelbare indtag af mad kunne jeg sagtens forstille mig ville kunne få din krop til at kræve en times søvn i løbet af dagen :)

  14. Umiddelbart syntes jeg det ser rigtig fornuftigt ud i hvert fald til at ligge ud med de første par måneder, også måske justere dit energiindtag lidt ned hvis vægttabet stagnerer.

    Det eneste jeg skæver lidt til er din mandag, nu ved jeg ikke hvor hårdt det er at gå til brydning, men forstiller mig ikke det er noget man gør siddende. Er det ikke benhårdt at løbe, styrketræne og træne brydning samme dag? Kunne det ikke være en ide at rykke lidt rundt på løb eller styrketræningen?

    Hvad laver du af øvelser på rygtrænings dage?

  15. Det med at have lyst til det man "plejer" om aftenen kender jeg godt. Personligt hvis jeg har fået flere kulhydrater i en periode, i en ferie eller lignende, også ligger om til mine normale spisevaner (hvor jeg er mest tilbøjelig til at spise de fleste af mine kulhydrater i løbet af morgenen, formiddagen og tidlig på eftermiddagen) craver jeg også efter det mad jeg havde vendt mig til at spise. Min løsning er ikke at give efter og tage en kold tyrker. Så den der med at spise "sundt" en dag engang i mellem er ikke en holdbar løsning og vil kun skabe frustration frem for vægttab.

    Et forslag kunne være at du gradvist skal prøve at vende dig til at spise noget andet, f.eks. ved løbende at henrette madvarer der ikke er godt for en. Ved ikke hvad du spiser normalt (Men det lyder meget hen af meget brød og fede madvarer), men at stoppe med at spise fødevarer der er tilsat store mængder sukker og friture stegt mad er et godt første skridt i den rigtige retning. Ved ikke lyn hurtigt at hoppe over i den anden grøft kan måske også hjælpe med til at påvirke din familie i en bedre retning.

    Mht. det med de 500 kcal om dagen, vil jeg mene at det er en tommelfingerregel og ikke lov, at du ligger ud med en 800-1000 kcal indtil du runder 80 vil jeg mene er okay.

    En anden ting, din kropsbygning og højde mangler du at beskrive. Hvordan er du nået frem til det er 70kg. du gerne vil ned på? Hvis du eksempelvis er over 180 vil jeg mene det er for lavt sat..

  16. Ja ud over motion (fysik aktivitet), vægtøgning og medikamenter er der ikke noget der rigtig giver nogen øgning i forbrændingen (stærk mad og kaffe som der tidligere er blevet nævnt, men det er så forsvindende lidt).

    Så du kan enten sænke dit energiindtag eller øge dit energiforbrug gennem fysisk aktivitet. Hvis du indtager 12-1500 kcal om dagen syntes jeg ikke du kan justere på energiindtaget, men hellere på den fysiske aktivitet du har i løbet af dagen.

    F.eks. kan små ting, som at tage trapperne i stedet for elevatoren, stå op på arbejdet hvis du har siddende arbejde, cykle på arbejde, rengøring osv. ting du kan gøre ud over motion for at øge din forbrænding, og faktisk alligevel give en del ekstra forbrændte kcal i det daglige regnskab.

  17. Prøv at uddybe lidt grundigere hvad du spiser. Det lyder helt hjernedødt at hvis du kan holde til at spise så lidt, samtidig med være så stor og have den træningsmængde uden at være fuldstændig kvæstet og konstant sulten.

  18. Hej

    Hvis du formår at være i energi underskud samtidig med at din shake er en af din kost så er der ikke noget i vejen med det.

    Men generelt vil det nok være smartere at få sine proteiner/kcal fra en mere mættende kilde end shakes når man gerne vil tabe sig.