IT-man

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by IT-man

  1. Jeg er enig med de andre. Men vil især lære at mestre bronchecirklen. For det første træner du alle de grundlæggende øvelser, og for det andet træner du din psyke da kombinationen af øvelserne er hårdere end de ser ud til på papiret (hvis man er lidt ude af træning kan det sortne for øjnene osv.). For det trejde finder man ud af hvor vigtigt det er at gøre visse øvelser langsomt da det giver et bedre samlet resultat samt overblik.

    For nogle år siden trænede jeg også - bare til frømandskorpset. desvære kom jeg aldrig til optaglesprøen pga. at jeg har 3 kunstige tænder - man må kun have en! (Tåbelig regl, som de eksperter jeg konsulterede var ueing i, men trods anken kom det desværre ikke videre :angry: ). Desuden er der også andre herinde der ligeledes har trænet - og bestået optagelsesprøven...

    Hvis det var frømandskorpset vil jeg desuden anbefale dig at gå til undervandsrygby, da du her også for mulighed for at træne samarbejde, overblik, orientering, kontroleret agresivitet og ikke mindst at lære at holde vejret under belastning. (kan anbefales selv om man ikke har noget specifikt mål :w00t: bare spørg i den lokale dykkerklub).

    Held og lykke

    Søren

  2. jeg kan anbefale salicylsalve (sikert stavet forkert), som virker ved at opløse alt dødt hud så man kan fjerne det med fingerne, det kan også med fordel bruges hvis man vil fjerne hård hud.

    mht. til fodvorter fik jeg engang at vide af en læge at man ikke umiddelbart kan helbredes(min. 10 år siden) for vorter, men at de skal irreteres væk, derfor hjælper salicylsalve, skalpel mv. Jeg erendere også at der var en lille sort plet når man fik huden skrallet af, og som jeg forstod det var det roden, som helst skulle fjernes.