Micbig

Medlemmer
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Micbig

  1. stubbe det du siger passer sku ikke.. måske for dig passer det men du kan nu ikke sige det gælder for alle og enhver.. jeg stoppede min træning og stoppede med af ryge og jeg har tabt mig 15kilo... det er så pga strækmærker jeg ikke træner mere kunne med nemhed tage kilo på da jeg røg.. ville næsten sige det var nemmere dengang.. voksede rigtig fint samtidig med jeg røg.. intet problem der.. bare se på marcus ruhl.. han ryger og er da mega grande..

  2. Hud hvad kan jeg gøre for den følger med min vækst? er der nogle som har nogle gode råd.. træner en normal træning uden brug af anabolske steoider eller den slags.. nogle gange supplere jeg min kost med lidt protein pulver og fiskeolie kapsler og vitamin piller .. har bare haft en helvedes masse strækmærker og har dem endnu.. :crazy:

    men hvis i har et godt rå til mig så kom med det endelig ville være fantastisk

  3. Ja som overskriften .. ville lige høre hvor mange af jer der også får strækmærker.. jeg har fået dem ved skulder og lidt på bryst .. og er begyndt af træne ben og så er jeg også begyndt af få ved knæhæserne.. altså hvad sker der.. det er lige ved min led hvor huden bare flækker.. og er sku ikke rigtig vokset syntes jeg.. er blevet stærkere men der sku ik sket det store.. andet en huden bare er flækket og det ligner lort

  4. nu spørger jeg måske lidt dumt.. men hvorfor er det lige du tager efedrin?? har hørt noget om det virker opkvikkende men det skulle en red bull jo også gøre men det gør den så ikke lige på mig.. ved ikke om det er mig eller om jeg lider af en voldsom dovenskab men på arbejde er jeg extremt træt nogle gange og fatter nada.. så ville det da være fedt nok lige af æde sådan en efedrin pille der hvis det virker??

  5. Hey MO.. ville bare lige spørge hvad det er der sker når man dusker damen.. for rå nemt kramper i mine ben.. og bagefter er det som om ens muskler er ved af eksplodere når man spænder.. nogen der ved hvad fuck det lige er der sker ?!? er det noget med testoron niveuet ?

  6. Jamen J.B jeg skal skam nok tage nogle billeder af dem.. og smække ind hvis du ikke tror på mig.. men noget undre mig.. du ved jeg har postet om strækmærker før.. og du kan lige i hovdet hvor mange jeg har postet .. vidste jeg så ikke engang selv sååeh det godt du lige siger det.. det må jo være spændene siden du læser alle sammen..? eller har du bare et kedeligt liv?!? en af delene må det da være

  7. hvad ved du om hvornår jeg ryger? jeg ryger da ik når jeg træner så tager man da ik sin sport serlig seriøst.. du er da lidt dum af høre på! og det er da sikkert dig der lever som en bums med din nekotin gadiner eller hvad fuck det nu øvler om

  8. Har jeg har trænet i godt og vel 2år.. og har faktisk røget i alle de år jeg har trænet.. har røget i godt 4-5år... og er da vokset.. men ikke noget sådan vildt syntes jeg selv.. men har fået nogle meget grimme strækmærker oppe ved bryst og så på begge biceps.. og smøre mig hver dag med fugtigheds creame.. og intet hjælper det bliver bare værre og værrere.. ville høre om det evt kunne være pga rygning?!? for spiser og lever selv meget sundt syntes jeg borset lige fra rygningen.. og har set på pakkerne der står af det ædler huden!??! men nogen herinde der ved om det kan have noget med rygning af gøre?!?