lios

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lios

  1. Hey people,

    Jeg er en 30-årig fyr, der drømmer om at tabe 5 kg og derved komme af med "dunken" foran. Jeg er ret robust bygget fra naturens side af - især brystkassen. Anyway, jeg er 190 cm og vejer nu 95-96 kg - ifølge min BMI så er jeg lidt over grænsen og vil gerne under den = 90 kg.

    Er det realistisk at imødekomme det mål på en måned?

    Jeg er begyndt at gå i fitness-center 3 gange om ugen, men jeg syntes kun at det udvider min bygning - jeg har brug for effektiv forbrænding. What to do? Skal jeg omlægge min øvelser kun til maven?? Eller er det kosten der skal justeres? Mere chili og grøn the måske??

    Jeg arbejder i reklamebranchen og har et meget stillesiddende job - dog når jeg at rende op og ned af mange trapper i løbet af dagen :-)

    På forhånd tak!

    /Hasselhoff

    hej 'Hasselhoff'

    ja, det er første gang jeg er inde på denne her side, afgiver svar mv., så jeg håber at det hele sidder i skabet første gang.

    Selvfølgelig kan du tabe dig 5 kg på en måned - såfremt du går på en striks diæt. En striks diæt betyder masser af protein, + 600 g frugt og grønt om dagen, max ½ l mager mælkeprodukt, begrænset stivelsesprodukter (ris, kartofler, pasta og brød). og INGEN alkohol. Hvordan lyder det? Kan du klare det - go for it. Hvis ikke, så fokuser på dit mål og anerkende, at det evt. kommer til at tage 2 måneder.

    Hvam med træningen er den uden betydning? Både og. Motion er fantastisk på flere fronter - og bonner godt på sundhedskontoen.

    I forhold til vægttab er motion og træning uvurderlilg i forhold til at bevare sit vægttab - i umiddelbar forlængelse af vægttabet og fremover. Så på den måde hænger træning/motion sammen med et succesfuldt vægttab.

    Taber man sig af træning. Nej!

    Eller dvs. ja, hvis du løber en time på løbebåndet hver evig eneste dag og formår at holde dig til den eksklusive gruppe på under 5 % som IKKE kompenserer for alle de mange ekstra forbrændte kalorier ved at indtage flere kalorier i din dagskost. Så vil du tabe dig ca. 5 kg på 2½ måned.

    Konklusionen må være, at du skal sige goddag til grøntsager, frugter og kød/fisk/fjerkræ og skære drastisk ned på andre produkter - alt i mens du undgår alkohol og træner af sti af sted derudaf! Eller en konkret handleplan bag dit gode forsæt

    :4thumbup: Lisbeth