Lena79

Medlemmer
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lena79

  1. Som om troen på detox og lignende snyd og bedrag hænger sammen med ens køn...

    Den sammenkobling vil jeg gerne se mig frabedt, da jeg selv er "forbandet med en vagina" og hverken tror på udrensning, spøgelser eller lignende.

    Surt opstød fra én, der normalt følger diskussioner på MOL med interesse.

  2. Hej SNF

    Der er to muligheder, jeg sådan lige kan komme i tanke om:

    1) DGI-huset i Århus kører med klippekort og har nogle pilates-hold (dog ikke overvældende mange)(www.dgi-huset.dk)

    2) Århus Studenter Gymnastik har ikke klippekort, men det koster kun 900kr for et helt år og de har ihvertfald 2 pilateshold om ugen (og en god pilates-instruktør) og mange andre hold inkluderet i de 900 kr. (www.asg.dk).

    Med venlig hilsen

    Lena

  3. Hej Sidsel,

    Mit personlige favoritmærke er Nike, men det er, fordi de passer godt til mine fødder. Jeg synes, at du skal prøve dig frem, for der kan være stor forskel på de forskellige Nike sko.

    Det behøves ikke at være de sidste nye par, for det er kun farverne der ændrer sig.

    Vh

    Lena

  4. Hej Christian,

    Dit nyt træningsprogram lyder ret meget som en gammel kender - norsk sekvenstræning, hvor man kombinerer styrketræning med cardio ved at fjerne pauserne og skære ned på modstanden (kort fortalt). Det er efter min mening en god måde at træne på, hvis man ellers har styr på teknikken (hvilket det lyder til at du har). Og det kan være sygt hårdt og effektivt.

  5. Hej Camilla,

    Som regel er gentagne forstuvninger et udtryk for manglende genoptræning efter den "oprindelige" forstuvning, men det er jo ikke en trøst.

    Min anbefaling er noget målrettet træning med vippebræt og at du undgår kampsport, da der jo er mange "uforudsete" belastninger, hvor man falder eller rammer forkert. Det er helt sikkert ikke det, du vil høre, men det er nu min erfaring. Dermed ikke sagt, at du skal sidde stille , -det bliver din ankel ikke genoptrænet af, men at det skal foregå under kontrollerede forhold, f.eks. i motionscenter osv.

    Håber genoptræninge går godt.

    Venlig hilsen

    Lena

  6. Ja, jeg tænkte det nok...

    Jeg ved selvfølgelig godt, at det er svært at stille en diagnose over et diskussionsforum, men det peger godt nok i retningen af astma.

    Så har jeg nogle opfølgende spørgsmål:

    Hvis det er astma, hvor vigtigt er det så at søge behandling? Man kan vel i princippet ende med nedsat lungekapacitet, hvis man ikke gør noget ved det, eller tager jeg fejl?

    Hvis det ikke er astma, hvad kan så fremkalde sådanne problemer? (Det er ikke det kolde vejr - for det har vi jo ikke haft noget af og jeg har også oplevet det indendørs på løbebånd).

    Takker for svarene

    Lena