Lykke29

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lykke29

  1. Ømhed har ikke noget med protein at gøre, - men derimod med tilvænning.

    Hvis du får protein nok i din kost behøver du ikke supplere med kosttilskud. Ganske ligesom med vitaminpiller, fiskeolie og hvad man ellers kan få i pulver/pille/... form.

    Hvis du ikke får nok protein så ændre din kost (evt. med proteinshakes), - ellers er der ikke grund til det!

    Hvad mener du med tilvænning! Du rykker jo musklerne fra hinanden når du træner og for at de skal "vokse sammen" igen og blive større og stærkere skal de bruge proteinen og jeg får ikke nok igennem min kost..... Hvis man tager et ekstremt eksempel.... så går kroppen ind og tærer på dine proteindepoter/muskler andre steder hvis du ikke får nok protein indtaget.... hvis du har smadret din overkrop fuldstændig ved træning og ikke indtager protein kan kroppen "tære" på din benmuskler!!!hvis der er noget at tage af der, for at restituere!!!

  2. Ikke for at være på tværs, men:

    Vi har alle sammen hørt mange underlige ting :wink:

    Hvor har du hørt dette, hvem har du hørt det fra, har du nogle kilder på det?

    Jeg har en del venner som har prøvet en DEL forskellige mærker og det vi har fundet ud af er at jo dårligere kvalitet jo mere uren hud og "gas" i tarmene kan man få. Så tjek indholdet ud og prøv evt. at gå efter den høje kvalitet hvor du er garanteret Walle isolat og spørg evt. forhandleren om hvor ren det er, men pas på de vil gerne overdrive!

  3. Faktisk kan jeg ikke forstå det kommer fra Norge....Så vidt jeg er informeret har Norge faktisk en værre lovgivning inden for kosttilskud end Danmark! Men hvorfor er det lige at det er lovligt i andre lande end DK og Norge? Vi må ikke spise slankepiller, men ryge os ihjel og genere andre med røgen er OK! :devil:

  4. Efter min mening er det ikke nok kun at tage en enkelt proteinshake efter træning, da selve den muskelopbyggende proces jo også sker i de efterfølgende dage. Især hvis du har trænet godt og grundigt igennem og er kanon øm. Det er her du også har brug for proteinet så musklerne har noget at gendanne sig af. Personligt bliver er jeg heller ikke så øm længe, når jeg får godt med proteiner, og jeg går til den når jeg træner!

  5. Hej MOL'beboere.

    Jeg er lidt nysgerrig....

    Jeg er begyndt at få ret mange bumser/knober oppe ved skulderbladene, og øverst på ryggen.

    Jeg har aldrig haft problemet før jeg begyndte at træne, så jeg skylder lidt skylden på proteinpulveret?

    Har siden min træningsstart (11 måneder siden ca.) drukket 2 shakes/dagligt suppleret med god og rigtig kost.

    Kunne det være det? Og hvad kan man evt. gøre for at komme dette det livs? Bør jeg skrue lidt ned for proteinpulveret? :dry:

    Hejsa!

    Jeg har hørt at man kan komme til at døje med bumser, hvis det proteinpulver du tager ikke er "ren", altså hvis kvaliteten ikke er i top! :wink:

  6. Det jeg har hørt, er at man ikke må sælge WG med vitaminer og mineraler, men at man gerne må sælge WG uden, altså hvor de kun består af proteiner og kulhydrater....

    Men ellers kan jeg kun tilslutte mig den negative holdning mod sundhedsstyr. eller levnedsm. styrrelsen...de aner ikke en klap om tingene...hvorfor er det kun Danmark og Norge der har sådan nogle sindsyge regler....Os der bruger produkterne ved noget om sagerne...men nej lad os alle ryge og drikke os ihjel istedet for.. :crazy: