brilloz

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by brilloz

  1. Mig bekendt er der privat påtale for injurier, hvis den pågældende behandler ikke anlægger sag imod Brilloz, sker der ikke mere. Var det ikker Inge Dahl Sørensen, der kaldte en fra Blekingebanden for politimorder og ikke Hanne Severinsen.

    Mig er det en gåde, at der hele tiden diskuteres hvorvidt der kan lægges sag an mod mig og min advarsel...

    Jeg må indrømme, at hvis jeg havde kræfterne var det Per Gjeding der skulle lægges sag an mod.

    Men lad den ligge. Jeg ville bare gerne advare andre mod min oplevelse. Hvis det bare kan skåne en enkelt, har det også hjulpet lidt!

  2. Så sent som her i sidste uge var der en sag i TV-avisen, hvor et par skolepiger havde svinet en lærer godt og grundigt til på nettet, hvilket var endt som en politisag. Den pågældende lærer blev så interviewet og spurgt om hvordan han synes det var at blive svinet til på nettet osv. Så jo, den slags forekommer skam.

    Jeg er 100% enig i at internettet er et fint sted at udveksle erfaringer om fx dårlige forhandlere. Jeg har da selv skrevet en post eller to her på sitet, hvor jeg har kritiseret en bestemt forhandler af hardware.

    Men jeg forstår simpelthen ikke, at du ikke kan se at der er kæmpe forskel at hænge en mand ud på internettet som voldtægtsmand, og så på at udveksle erfaringer om dårlige forhandlere på edbpriser. Nu er det ikke så meget fordi det ene er ulovligt og det er det andet ikke - men ligeså meget det moralske aspekt i det.

    Jeg vil lige pointere at Per Gjeding ikke fysisk voldtog mig. Han overskred bare mine grænser på andre måder. Og nu vil jeg ikke nævne hvilke, for så bliver mit indlæg nok slettet igen.

    Det var bare for at advare andre piger... såmant ikke andet...

  3. Det, der er galt er, at brilloz sandsynligvis overtræder straffelovens § 267 og dermed kan straffes med fængsel i op til 4 måneder.

    Det er ærgelig at det er den der har haft en meget ubehagelig oplevelse, er den der pludselig er den skyldige.

    Hvad ville I have gjort i den situation jeg har været i?

  4. Præcis. Det var også min første tanke.

    Hej igen,

    Jeg er hverken konkurrent eller ude på at hænge nogen uskyldigt ud.

    Fair nok at I har slettet mit indlæg...

    Det er der jo ikke noget at gøre ved.

    Det var bare en krænkelse der har taget mig meget lang tid om at komme mig over og da jeg skrev indlæget, var var bare så ked af det og ked af at han havde tilladt sig, at misbruge sin posision, at jeg måtte skrive en advarsel til andre. At jeg har skrevet på 2 sites er egentlig bare af den årsag, at jeg ikke havde nogen anelse om, i hvilket forum det ville være relevant at sende sådan en advarsel...

    Det er ikke noget jeg har oplevet før, og jeg kommer heller ikke til det mere, for jeg har lært nu... Tag altid en person med, når du skal til behandling hos alternative behandlere, måske endda også hos andre læger.

    Det var en meget ubehagelig oplevelse jeg havde. Meget!! Og den slags tager tid at komme sig over...

    Fik aldrig anmeldt ham, da det jo kræver utrolig megen energi. Og den energi eksisterer bare ikke, når man lige har været igennem et discospollaps forløb, og oveni bliver krænket. Sorry.

    Og optage samtalerne, ville jeg meget gerne have gjort, men hvordan gør man det??

    Set i bagspejlet var det selvfølgelig det jeg skulle have gjort, men det kunne jeg altså desværre ikke dengang. Og i dag er det jo forældet...

    Men jeg havde bare brug for at sende en advarsel til andre piger der skal ind til ham!

    Hvis det var mig der skulle ind og behandles af ham, og jeg havde set denne advarsel på nettet, ville jeg da bare sørge for at have en venninde med, og så ville det jo aldrig ske...

    Selvfølgelig skal man selv vurdere alt hvad men læser på nettet og kun tage det man føler at man kan bruge!

    Det var bare ment som en advarsel, ikke andet.

    Jeg havde en dybt ubehagelig oplevelse, ikke andet.

    Og så undskyld at jeg ytrede mig. Det faldt ikke i god jord. Det kan jeg kun blive rigtig ked af.

    Ha en god torsdag!