AnneMus

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AnneMus

  1. Men for at være helt sikker..

    I er alle sikre på at indtagelse af protein, kan være vejen til "mæthed" for hende?

    Ikke nødvendigvis. Mit problem er, at min mavesæk tit er vant til at få rigtig meget mad kombineret med, at jeg faktisk "altid" spiser (!), hvilket ofte resulterer i, at min naturlige mæthedsfornemmelse udebliver eller for længst er overskredet i forhold til, hvad jeg behøver! Og det selvom jeg lytter til alle de gode råd om f.eks. at spise mange proteiner og fibre samt vente ca. 20 min. på, at hjernen får besked på, at man er mæt.

    Selvom jeg kun er 160 cm/55 kg, kan jeg spise som en fuldvoksen mand - dvs. f.eks. 3 dl havregryn, 4-5 stk. rugbrødder m. pålæg, 300 g hakket kød, 2 kyllingfileter, en hel pakke pasta osv. Jeg stopper faktisk kun fordi jeg bør, og ikke fordi jeg er føler mig mæt., og ca. 1/2 time senere kan jeg sagtens kan spise igen. Godt nok træner jeg også meget fysisk boksning, men stadig er det meget mere end hvad der passer til mig.

    Nå, pointen er - hvis det er ude af proportioner mht. din kærestes indtag af mad i forhold til hendes højde og drøjde samt daglig motion (der er jo forskel på, om det er lidt let styrketræning eller en hardcore boksetime), ja så kan hun vælge at tage "en kold tyrker", dvs. at lade være med at spise mere end, hvad der er "rimeligt" i ca. 14 dage, selvom maven umiddelbart "skriger" af sult.

    Det er ikke at det er nemt, men det virker! Efter noget tid kan man mærke, at der ikke skal så meget til, før man føler den naturlige mæthedsfølelse i stedet for et uendelig hul i maven. Jeg er nød til at holde igen med jævne mellemrum, simpelthen fordi jeg er så glad for mad! Jeg siger ikke, denne metode nødvendigvis er ernæringsmæssigt korrekt, men så længe man bare stadig spiser sundt og ikke undgår eller springer over at spise, så bør det vel ikke skade.

    Held og lykke

    Den madglade AnneMus :4mewantfood: