josephine84

Medlemmer
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by josephine84

  1. Hej med jer.

    Min kæreste smutter 3 måneder til Norge på fredag og har været lidt for langsom med indkøbene.

    Han skal køre en del landevejscykling og da han skal bo i de norske fjælde, er der ikke rigtig adgang til køb af noget som helst.

    Vil derfor købe en kasse energi-barer og proteinbarer til ham, men da han jo tager afsted på fredag, er det for sent at købe det over nettet.

    Er der nogen af jer, der kender et sted i københavnsområdet, hvor man kan købe kasser til overskuelige priser?

    Steder modtages med kyshånd :wub:

  2. Hej med jer :D

    Jeg er ude i god tid for jeg skal rent faktisk først igang fra om en uges tid, men min motivation er så stor, at jeg blev nødt til at oprette min log nu.

    Her er lidt info om mig:

    Alder: 24 år.

    Højde: 1.65 cm.

    Vægt: 65 kg.

    Fedtprocent: Ca. 30.

    Beskæftigelse: Studerende.

    Mål: Ca. 10 kg inden d. 15. august 2009.

    Jeg har gennem hele mit liv altid været utrolig aktiv. Det sluttede dog, da jeg ramte omkring de 17, hvor jeg tog en del på. Jeg smed omkring 10 kg i 2006 og har siden da ligget nogenlunde stabilt vægtmæssigt. Nu vil jeg gerne smide de 10 resterende kilo. Ud over af rent kosmetiske årsager, handler motivationen for at tabe mig også om mit helbred. Jeg løber rigtig meget og jo lavere en vægt, jeg har, jo mindre belastende for kroppen er de lange ture. Det kræver nok jeg smider muskelmasse også. Det er jeg indstillet på. Jeg er robust at se på grundet træning hele mit liv og elitesport i mine teenageår, derfor ville det klæde mig at smide en del muskelmasse. Jeg er efterfølgende så også indstillet på den lavere forbrændning osv.

    Jeg skal ligeledes også smide en del fedt, primært på numsen, armene og lidt på maven.

    På søndag skal jeg løbe mit første marathon. Det er også grunden til, at jeg ikke starter endnu. Jeg er så småt gået igang med at fylde kulhydratdepoter og de sidste mange måneder har fokuseret på træning og kost, der skulle hjælpe med løberiet. Jeg har ikke tabt mig på vægten af marathon-træningen, men jeg har fået et slankere look, da kiloene har fordelt sig anderledes.

    Når marathonet er overstået og depoterne er fyldte igen efter et par dage, er jeg klar på at tage fat i vægttabet :4thumbup: :superman:

    Middel:

    Mit problem mht kosten er, at jeg spiser alt for store portioner og deraf alt for mange kalorier. Jeg spiser ret sundt, men da jeg snildt kan kværne 2 portioner mad, får jeg alt for mange kalorier. Det skal der styr på. De første par uger vil jeg så vidt det er muligt veje alt min mad og tælle kalorier. Jeg regner med, at jeg hurtigt lærer kalorierne at kende og jeg slipper for at veje alt mad.

    Jeg skal ca. have 1600 kalorier dagligt. :4mewantfood:

    Jeg bliver ved med at løbe efter marathonet, da det klart er den bedste kalorieforbrænder. Jeg har ikke rigtig tænkt mig at supplere med styrketræning, da jeg også skal smide muskelmasse. Jeg vil dog dyrke øvelser, der er styrkende for kroppen som pilates og yoga. Jeg har overvejet at tage en enkel time bodypump om ugen, hvor jeg kører med få kg.

    Over sommeren skal jeg deltage i et par triathlonløb. Desuden kører jeg lidt landevejscykling og spinning for hyggen :D

    Jeg vender stærkt tilbage, når jeg har tilbagelagt de 42,2.

    Tak fordi du læste med :smile:

  3. Hejsa :smile:

    Jeg er igang med at træne op til mit første marathon. Træningen går derud af og formen er efterhånden fin. Jeg havde forventet at der ville ryge nogle kilo på den bekostning. Der er ryget et enkelt eller 2 og der er lidt, der er omrokeret. Jeg har dog stadig en ret høj fedtprocent, som jeg gerne vil have ned.

    Jeg vil derfor fokusere lidt på min kost den sidste måned inden marathonet, så jeg lige kan få skåret lidt af det overskydende fedt væk.

    Jeg er dog meget i tvivl om en optimal kostplan, så jeg både kan få energi nok til de lange ture og skære i kalorierne. Jeg skal løbe Copenhagen 24. maj.

    Hjælp :smile:

  4. Jeg læste i en anden tråd, at hvis man skulle fedtforbrænde, skulle man minimum konditionstræne i 60 min. ellers var det spild af tid?

    Jeg løber 30 min, dvs 6 km ca. hver anden dag. Skal jeg op og ramme en time, før det gør noget for min fedtforbrænding? Ved godt det selvfølgelig i sidste ende bare handler om, at jeg skal forbrænde mere end jeg indtager.. Men en halv times konditionstræning med meget høj intensitet, burde da give resultater i sidste ende, hvis kosten er i orden? Eller hvad?

  5. Jeg er en pige på 24 år, som for et par år siden smed en hel del kg. Jeg vejer dog stadig 5-6 kg for meget, som jeg ønsker at smide.

    Jeg har i to år ikke indtaget sukker i form af slik m.v. og derfor er det lidt frusterende at de sidste kg. ikke forsvinder :blink: . Jeg er dog ikke i tvivl om, hvad mit problem er - jeg er sulten hele tiden og hvis ikke jeg kunne styre mig minimalt ville jeg æde konstant.

    Jeg er forholdsvis meget aktiv. Løber 5-10 km og styrketræner 3-4 gange om ugen, desuden cykler jeg en del landevejscykling, spiller fodbold, hockey og hvad der ellers byder sig. Jeg er rigtig glad for at bevæge mig og elsker at udfordre min krop.

    Jeg var i mine teenageår elitesportsudøver og trænede 2 gange dagligt. Har en ide om, at det var der min sult kulminerede.

    Jeg havde faktisk en ide om, at jeg ikke kunne tabe mig, men da jeg for et par uger siden ikke spiste i en periode smed jeg 5 kg på 2 uger, hvilket ej heller er sundt! Kg kom dog hurtigt tilbage på og nu har jeg indset, at de sagtens kan ryge, hvis jeg bare nedsætter mit madindtag lidt.

    Men, men, men.. Jeg er simpelthen så sulten - hele tiden. Spiser kæmpe portioner og mit madindtag er på størrelse med en mands, hvilket ikke er nødvendigt for en pige på 165 cm.

    Hvordan kan jeg stoppe sulten? "Få dig en rygrad og lad være med at proppe i munden min pige :blush: " Det er bare så svært, når mavsen skriger hele tiden.

    Nogen der har ideer til fødevarer, der stopper sulten? Holder mig rigtig meget til proteinfyldte fødevarer, men alligevel bliver jeg sulten igen hurtigt.

    Jeg spiser som regl en proteinbar efter jeg har løbet de kilometer. Anser det som en lille treat til mig selv, når jeg har banket min krop igennem de 10 km. Har aldrig sat mig ind i indholdet af disse ud over mængden af protein og de ca. 210 Kcal par. Er det en dårlig ide at indtage disse?

    Håber på lidt konstruktive svar.

    Mit madindtag i dag:

    Morgenmad: Et stort glas kærnemælk og en banan.

    Frokost: En bagel. Kæmpe portion salat af røde bønner, spinat, broccoli, rødbede, championer, rød peber og tomater.

    Eftermiddag: Proteinbar

    Aftensmad: 300 gram kylling, salat, ca. 30 gram kartofler.

    Sen aften: 1 nektarin.

    Aktivitetsniveau: 7 km. løb, styrketræning.

  6. Hvordan gik det da efter din 5 timers forrige lørdag??

    Du må da med igen her på lørdag :0)

    Jo flere, jo bedre ( og hyggeligere )

    Jeg kørte i et par utolige dårlige cykelbukser, så resten siger vist sig selv :blink:

    Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage på lørdag, men hvis det er noget I gør igen er jeg mere end klar.

    Hvis man skal deltage, er der måske så mulighed for, at man kan dukke op senere? Fx. kl 14? Så burde det nemlig kunne lade sig gøre.

  7. Søndag morgen - min eneste fridag i laaang tid, så det var meningen, at jeg skulle sove længe i dag, men det tillader min krop ikke.

    Har knoklet hele natten med at sove, men det har været helt umuligt pga en ufattelig smerte i muskulaturen i skulderen, hen over nakken og ned i tricepsen :unhappy:

    Er klar over hvad det skyldes - spinning og cykling i solide mængder. Ved ikke om jeg sidder forkert på cyklen eller lignende, men det her er da ikke til at holde ud, men kan klart mærke, at smerten sidder i de muskler, jeg bruger, når jeg spinner, hvilket jeg gør mere end en del.

    Nogen der har prøvet lignende i forbindelse med cyklingen og kan man gøre noget ved det? Eller er det bare at bide smerten i sig og vente på den forsvinder igen og ikke er vedvarende?

    Sidder nu helt indsmurt i kamfer-creme og overvejer om det er muligt at sidde op og sove. :blink:

  8. Jeg kører spinning 6-7 gange om ugen og løber ca. hveranden dag.

    Optrappede min træning omkring december og har kørt på denne måde siden, dog med enkelte pauser grundet ferier m.v.

    Jeg har ikke haft problemer med den store optrapning, men har også altid dyrket sport på høj plan.

    Det vigtigste er, at du lytter aktivt til din krop og giver den de pauser, den giver udtryk for at have brug for..

    Det er kun dig selv, der i sidste ende kan vurdere, hvad du kan og ikke kan.

  9. Efter min træningsmængde er blevet betydelig større er min appetit fulgt efter :4mewantfood:

    Faktisk er jeg konstant sulten - især efter kl 17.

    Jeg har hørt, at indtagelse af proteinpulver kan afhjælpe denne konstante sult..

    Men kan man godt indtage proteinpulver uden at tage på eller blive kæmpe stor?

    Jeg er jo pige og synes da bestemt at markerede muskler er flot, men vil bare nødig gå hen og blive alt for stor, da jeg ikke er så høj og hurtig kan blive robust at kigge på.

    På forhånd tak for svarene :bigsmile:

  10. De fleste svømmehaller afholder disse prøver jævnligt. Min lokale holder den vist hver første tirsdag i måneden og så koster den omkring 50 kr. at tage. Så ring lidt rundt og forhør dig.

  11. Jeg starter på instruktørskolens spinninglinie i september og derfor kører jeg i øjeblikket så mange timer med så mange forskellige instruktører som muligt, for at få forskellige indtryk og forskellig inspiration, så jeg en dag kan udvikle min egen stil.

    Der er virkelig forskel på de forskellige instruktørers timer samt i deres interesse i de forskellige deltagere på holdet. Har kun oplevet hos enkelte instruktører, at de har været nede og rette på deltagernes teknik i løbet af timen, men min respekt for disse instruktører vokser i høj grad, når de gør det.

    Jeg blev blandt andet rettet på forleden og var dybt taknemlig. Har efterhånden kørt i 3 år og ønsker selvfølgelig altid at blive bedre - især inden jeg starter på instruktørtimen, da jeg her gerne vil kunne fokusere 100% på det teoretiske istedet for på min egen teknik.

    Har tit overvejet at bede instruktør om, at kigge på min teknik efter en time, men har aldrig rigtig "turde", derfor er det helt fantastisk, når de gør det helt af sig selv.

  12. Så har jeg kørt min første time med Chris McDonald.

    Synes virkelig, det var en af de bedste timer jeg har prøvet og det var faktisk det værd, at jeg skulle op 7.30 søndag morgen og ud i den anden ende af byen.

    Virkelig god time og sikke en dygtig instruktør :4thumbup:

  13. Jeg kører spinning 5-6 gange om ugen og løber også en masse, så jeg får brugt mine stænger godt.

    Desværre er jeg bare begyndt at vågne op om natten med voldsomme kramper i lægmusklerne. Det kommer normalt 2-3 gange i løbet af en nat.

    I nat var det dog helt exceptionelt. Hver gang jeg bøjede tæerne, kom den mest voldsomme krampe.

    Holdt hviledag i går - kan det have noget med det at gøre?

    Det gør godt nok avs, så er der noget, jeg kan gøre for at forhindre det? Og hvorfor kommer det overhovedet? Kan det være fordi jeg ikke strækker ordentligt ud?

    Spørgsmålene er mange :wink: Hjælp tak.

  14. Det er meget almindelig for cykelrytter og sikkert også i et vist omfang for spinnere med ondt i ryg og lænd.

    En ting er selvfølgelig indstillingen på cyklen og i hvilken position de har ved stående kørsel. Det er jo lidt svært at komme med forslag her når vi ikke kan se hvordan du står og har indstillet cyklen. Prøv evt. at få en instruktør til at rådgive dig.

    Derudover kan ømheden fremprovokeres, hvis der arbejdes for meget med overkroppen (hvor denne belastes fra side til side). Mange motionister og spinnere brug kroppen for meget til i trådet istedet for at arbejde næsten udelukkende med benene. Det ser sikkert mere sejt ud og man kunne forledes til at tro de personer der gør dette knokler mere med tungere belastning, men strengt taget er det spild af energi (og det behøver slet ikke at være tilfældet). Ved at brug ryg og lænd på denne måde i det tunge tråd er det oplagt at det giver ømhed.

    Et andet problem kan være hvis man har rundet ryg fremfor næsten strakt ryg. Det skal bøjes i hoften ikke i lænden eller ryggen.

    Endvidere kan problemet øges ved at man ikke køre med afslappede arme og overkrop. Armene skal være bøjet i albueleddet med et løst greb om styret. Armenes funktion er primært at sikre balancen og holde positionen (ved mellemtakt/dobbelttakt, da også at holde kroppen oppe, så det kan køres med rund tråd). Desuden skal skuldrene være afslappede.

    Anyway kan det nok ikke undgås at ryggen udsættes for belastning når det køres tungt og ved det statiske arbejde ryg og lænd udfører. Derfor er det også en god ide at dyrke lidt styrketræning ved siden af. Det behøver ikke være alverden, men fx. nogle sæt på skråbænken (hvor du løfte og sænker overkroppen, samt nogle rygøvelser). Faktisk burde alle udføre lidt styrkeøvelser for ryggen (i virkelighed er det lidt absurd at der fokuseres så meget på maveøvelser på holdene i fittness-centrene, det burde være ryggen der er vigtigst at styrke man kan jo alligevel ikke punktslanke).

    Tak for det konstruktive svar. Bliver nødt til at arbejde lidt med teknikken fremover.

    Instruktøren gjorde mig i går opmærksom på, at jeg sad alt for lavt, så det hjalp en del at få sædet sat op. Havde faktisk ikke de store problemer med lænden i går efterfølgende, så det kan have været det primære problem.

    Overvejer at få én af de instruktører, jeg kører meget hos, til at kigge lidt på min teknik. Forventer jo at starte på spinninginstruktørsuddannelsen til september, så det kunne være fedt, at have 110% styr på min egen kørsel på det tidspunkt.

  15. Ja, det må næsten være holdningen. Har søgt lidt og har fundet ud af, at det åbenbart bare er almindeligt, hvis ens rygmuskler ikke er vant til den belastning spinning medfører.

    Det skulle, så vidt jeg har læst, hjælpe at spænde omkring navlen, så det må være planen fremover. :smile:

  16. Jeg kører jo efterhånden et pænt antal gange om ugen. 4-5 gange om ugen og jeg synes det er fantastisk. De sidste par gange har jeg bare oplevet en smerte i lænden, som kommer efter 30 minutters tid. Kommer primært når jeg står tungt.

    Jeg har prøvet at rette på cyklen overalt. Rykke styret længere frem, tilbage, højere op o.s.v. Men kan ikke finde ud af, om der er noget der står forkert eller om det måske bare er mig, der spænder forkert i ryggen.

    Nogen med nogle ideer til hvad det kan være eller måske oplever noget lignende :smile: ?

  17. Ærgelig forhandler. Handl ikke der igen.

    En seriøs forhandler ved naturligvis der ikke er klamper med til skoene, og spørger dig om du har behov for dem. Og ved naturligvis at LANGT de fleste spinnere bruger LOOK system (fordi de er de bedste).

    Ak ja, dengang JEG var cykelhandler, der var var der cykelhandlere til... :laugh:

    Ja, der skal jeg bestemt ikke ned igen.. Han var en rigtig idiot. Snakkede til mig som om jeg var 8 år. Da jeg så helt skuffet og mut ud over at jeg ikke kunne komme til at bruge mine sko i dag alligevel, sagde han: "Ja, nu er det jo ikke min skyld at du ikke ved nok om det.. Du kunne jo bare have fundet ud af det inden du købte.. En cykelslange er jo heller ikke bare en cykelslange"

    Idiot :unhappy:

  18. Frisk og frejdig var jeg nede hos den lokale cykelhandler, for at investere i et par spinningsko i dag. Fik også et par fine sko, men i mangel på viden omkring den slags fik jeg jo ikke klamper med.. Gik jo ud fra at man fik den slags med, når man bad om et par spinningsko.. Men nej, så jeg susede derned igen for at hente sådan et par, men det var ikke meget bedre, for da jeg ikke vidste hvilken slags klamper man bruger hos fitness.dk ville han ikke hjælpe mig..

    Så - er der nogle der ved hvilke slags klamper, man bruger??