Anne-Marie

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Anne-Marie

  1. Jeps - fra 17:15 og en time frem :4thumbup:

    Som studerende er jeg i den heldige situation, at jeg har fri i hele August og først skal starte i Århus igen til September. Derfor er jeg rimelig flittig deroppe for tiden og prøver så vidt som muligt at komme hver dag :bigsmile:Måske løber vi ind i hinanden på et tidspunkt....

    ...måske i eftermiddag...kl. 17:15 :4thumbup:

    Anne-Marie...en af de *gamle*tøzzer på holdet. :tongue:

  2. Uha - der er jeg jo helt inhabil, da jeg arbejder i Sports Club :innocent:

    Men jeg vil sgu være fræk - kom ned til os i Sports Club :4thumbup: og hør om at prøve nogle af vores timer.

    Hvis du vil have det hårdt skal du køre hos Michael om onsdagen, hvis du er til lidt af hvert er der masser af letøvede timer (jeg har torsdag).. Jeg kender ikke så meget til Dit Studie, men der er så vidt jeg ved en mærkbar forskel på vores to centre.

    Hæhæ...og jeg har spinnet i *dit studie* i snart 2 år.....og hvilket flow de har på... :4thumbup:

    Min erfaring med *dit studie*...de er dygtige og varierende...man kan få alle former for spinning...bare find den instruktør eller det hold, der passer dig bedst. :wub:

    Men...ingen tvivl derom...det kan man også i Sportsklub. :innocent:

    De former for spinning, du beskriver i din time....de bruges også i *dit studie* Din beskrivelse af en letøvet time...det er på samme måde i *dit studie*. Selv foretrækker jeg en øvet time, med mange interval og meget hård træning. God intensitet på musikken og spinningen...det er noget, jeg kan lide.

    Men den med mærkbar forskel...den tror jeg ikke holder. :tongue: ...har du selv prøvet en time i *dit studie*...du skal være så velkommen...gerne en mandag...kl 17.15. Jeg vil være der...som udøver. Vi ses. :tongue:

    Frækhed belønnes, men inhabilitet virker også.

    Fin tråd, du har lavet her...den giver gode ideer. :4thumbup: