larslal

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by larslal

  1. Hej

    Synes det er pinligt at Lene Hansson næver at "Lene Hansson, som har stået for Ullas kur de seneste tre uger, ryster på hovedet og kalder det »useriøst« at hævde, at Ulla skulle have tabt så meget muskelmasse" Lene Hansson havde sekv et program på tv3 spm hed "du bliver hvad du spiser" Hvor hun har personer under "behandling" i en kort periode, og så ender det med at de har tabt 6 kilo, men Lene Hanssons vidunder maskine fortæller hende at personen har tabt 45 kilo, det er bare musker der er kommet på, derfor kan man ikke se det på vægten. Lene Hansson vil kun have folks penge intet andet PUHA

  2. Den artikel er så bundhamrende useriøs at jeg sidder og krummer tæer, og det er næsten for meget at skulle pille den fra hinanden.

    Den maler det ene skræmmebillede efter det andet og hans referencer er til grin.

    "aspartam er det mest kontroversielle tilsætningsstof til dato"

    Det er det mest testede tilsætningsstof til dato!

    De eneste forsøg der virker bivirkninger fra aspartam er rotteforsøg med helt absurde doser.

    Der er ikke nogle dokumenterede bivirkninger på mennesker ved normalt forbrug af kunstige sødemidler.

    Kig eventuelt på lidt anden litteratur der siger det modsatte og vurder hvad du finder mest lødig:

    http://www.snopes.com/medical/toxins/aspartame.asp

    http://en.wikipedia.org/wiki/Aspartame

    http://en.wikipedia.org/wiki/Aspartame_controversy

    Emnet har været oppe og vende tidligere, og du kan sikkert finde flere tråde her på forummet.

    Jeg påstår ikke du taber dig af aspartam-indtag i sig selv eller at det i øvrigt er specielt "sundt" at hælde X liter syrevand i skakten om ugen, men der er dælme også langt derfra og så til at påstå risiko for kræft og andet crap.

    Hej Max

    Siger heller ikke at jeg er overbevist, men synes artiklen har nogle spændende vinkler, som man måske skulle kigge nærmere på.

    Og du tager 1 udsagn fra en forholdsvis lang artikel, synes jeg måske du skulle se artiklen som en helhed.

    M.V.H

    Lars

  3. Hej

    Synes måske folk skulle kigge på dette link http://www.alun.dk/sund-Aspartam-din-cola-...ivet-af-dig.asp

    Står blandandet

    "GØR ASPARTAM DIG FED?

    Har du nogensinde lagt mærke til, at de personer, som drikker flest light-drikke, ofte er de mest overvægtige? Hvordan kan det hænge sammen? For hvis de virkede efter hensigten, ville vi alle have mave som et vaskebræt.

    Desuden findes der ikke en eneste langsigtet undersøgelse af sukkerfrie læskedrikke (baseret på kunstige sødemidler), som har vist, at de kan hjælpe folk med at tabe sig.

    Faktisk er det lige modsat. Lige så snart du smager noget sødt på tungen, begynder kroppen at omdanne glukose i blodet til fedt, hvilket får blodsukkeret til at falde. Hvis det ’søde’, du indtager, ikke indeholder kulhydrater, vil du opleve lavt blodsukker og få trang til mad. Resultatet er, at du kan finde på at spise hvad som helst, du kommer i nærheden af, uanset om det er sundt eller ej. De kunstige sødemidler i drikkevarer narrer din krop til at tro, at den får noget sødt, og når det søde så udebliver, får det dig til at spise hvad det skulle være. DETTE kan få dig til at lagre mere fedt"

    Dette er bare et udpluk, det er en god skrevet artikkel, som i hvertfald skulle skabe nogle tanker på os der drikker light.

    M.V.H

    Lars

  4. Hej

    Vil unskylde på forhånd hvis dette enme er oprette,men kunne ikke finde det.

    Jeg er begyndt at spise en masse grøntsager, men mangler en sund og god dressing.

    Er der noget er kende en opskrift.

    Det er hovedsaglig brocolli, gulerødder, hele ærter jeg spiser!

    Håber på hurtige og gode svar.

    M.V.H

    Lars

  5. Mange tak for jeres svar! Det hjalp meget!

    Dvs. At hvis jeg tager små doser ( 400 mg X 3 gange dagligt fx) vil det kun dæmpe smerterne og ikke hjælpe på at få det til at gå væk? Men hvis jeg derimod skruer dosen op til 3 X 200 mg 3 gange dagligt vil det have en helende effekt og aktivt gå ind og hjælpe?

    Jeg træner ikke skuldre, arme eller ryg de næste 14 dage. Jeg er som sagt begyndt på Ipren, men gad ikke hvis det ikke hjalp men kun dæmpede smerterne. Det gør ikke specielt ondt. Det prikker og summer bare i skuldrene, men vil jo gerne over det så hurtigt som muligt.

    Derudover er jeg begyndt på Felden Gel og skal snart igen med noget Oil Of Life.

    KUR- 600 MG 3 gang dagligt i 10 dage. Og træne ikke den skade sted imens. SÅDAN

  6. øeh, okay, lars.

    De fleste typer medicin kan give sådanne milde bivirkninger uanset hvad det er - det gør dem ikke nedbrydende - de nedbryder ikke noget i kroppen.

    Som jeg skrev, kan flittig brug give mavesårslignende symptomer - tror du har fået forkert fat i det med diarre - det er nærmere modsat hvis der kommer problemer der. Kroniske mavesmerter er vidst heller ikke helt sandsynlig...

    Hallo

    Prøv nu at kigge på de forskellige sider ang. bivirkninger. F.eks netdoktor

    Jeg har også selv fået diare af dem, da jeg som tidligere har været på mange ag disse kure i 10 dage.

    Og alt medicin giver ikke mavesår.

  7. Nej ibuprofen er ikke på nogen måde nedbrydende for kroppen - faktisk lige omvendt - det inflammatoriske respons i forbindelser med skader o.lign er som regel ikke gavnligt - ofte forsinker det helingsprocessen.

    Man kan da godt sige det er naturligt med en inflammatorisk reaktion efter skade - men for mig at se er det lige så naturligt som allergi der også er en kropslig autoimmun proces.

    Umiddelbart er de største problemer med ibuprofen at COX-hæmmere også hæmmer dannelsen af prostaglandin E2 - disse fremmer secerneringen af mucus i mavesækken og kan derfor give mavesårslignende symptomer.

    ØØHH ja du kan få mave sår, kronisk mave smerter, vil du ikke kalde det nedbrydende for kroppen

    Her kan nævnse nogel mulige bivirkninger

    Mavesmerter, kvalme og diaré.

    Træthed.

    Allergiske reaktioner.

    Let uro.

    Øget risiko for udvikling af mavesår i mavesækken eller tolvfingertarmen

  8. I forlængelse har Lars' kommentar kan du se, at der skal ret store doser til før det virker på inflammationen (og ikke bare dæmper smerter). En normal håndkøbs-ipren indeholder 200 mg - skal de være stærkere, skal du have dem på recept.

    JA ellers bare tage 3-200 mg så giver det jo 600 mg :4thumbup:

  9. Jeg har fået noget inflammation i mine skuldre, og overvejer derfor noget NSAID produkter. Jeg har rådspurgt mig ved en masse forskellige men får forskellige svar fra apotekerne, venner og andre.

    Mit spørgsmål lyder på:

    1. Ved inflammation dæmper Ipren bare smerterne, eller går det ind og heler?

    2. Er Ipren og ibuprofen det samme? Eller er ibuprofen bare et stof der er med i pillen Ipren? Kan man købe piller der hedder ibuprofen, eller er det bare Ipren piller bare med højere dosis?

    Er lidt forvirret som i kan høre! :blink:

    Hej

    Har været elite idræts udøver i håndbold og har tit fået "gigt medicin". Ja ipren er ibuprofen. Hvis du skal tage dem skal det tager over en 10 dages kur. 600 mg 3xdagligt. Mens du tager dem må du ikke træne din skulder ellers har det ingen virkning. Ibruprofen fjerner betændelse tilstande i kroppen.

    Du skal ikke bruge spiller som slik de er nedbryden på kroppen, og man kan ofte får dårlig mave af dem .

    Håber du kan bruge det til nogen.

    Lars