Alpe-ekspressen

Medlemmer
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Alpe-ekspressen

  1. Hej:-)

    Jeg har tidligere haft en lille bitte log herinde, men den døde en stille død. Nu prøver jeg igen. Målet er det samme som sidst - Swiss Alpine Marathon - som skal gennemføres i 2009.

    Jeg har 3 marathon løb under bæltet men ingen længere løb end det, så det bliver helt sikkert en stor udfordring.

    Pt. løber jeg ca. 5 km hver anden dag. Som formen bliver bedre bliver der bygget mere på. Der kommer mere senere.

    Ciao:-)

  2. Hejsa.

    Jeg har nu i længere tid døjet med smerter på ydersiden af mit højre knæ. Smerten opstår når knæet bøjes i over 90 grader og det er som om, at det er et "bånd" det gør ondt i. Når jeg løber eller dyrker sport er det som sådan ikke noget problem, men særligt hvis jeg har siddet stille i længere tid er smerterne store og knæet stift.

    Jeg har en tid ved en læge på fredag men ville lige høre om, der har gjort sige lignende erfaringer og ved hvad det kunne være?

    Det skal siges at jeg spiller en del badminton og løber ved siden af.

    på forhånd tak.

  3. Hæhæ...og jeg har spinnet i *dit studie* i snart 2 år.....og hvilket flow de har på... :4thumbup:

    Min erfaring med *dit studie*...de er dygtige og varierende...man kan få alle former for spinning...bare find den instruktør eller det hold, der passer dig bedst. :wub:

    Men...ingen tvivl derom...det kan man også i Sportsklub. :innocent:

    De former for spinning, du beskriver i din time....de bruges også i *dit studie* Din beskrivelse af en letøvet time...det er på samme måde i *dit studie*. Selv foretrækker jeg en øvet time, med mange interval og meget hård træning. God intensitet på musikken og spinningen...det er noget, jeg kan lide.

    Men den med mærkbar forskel...den tror jeg ikke holder. :tongue: ...har du selv prøvet en time i *dit studie*...du skal være så velkommen...gerne en mandag...kl 17.15. Jeg vil være der...som udøver. Vi ses. :tongue:

    Frækhed belønnes, men inhabilitet virker også.

    Fin tråd, du har lavet her...den giver gode ideer. :4thumbup:

    Jeg kan kun give dig ret - var der i går og det var super godt....man fik helt sved på panden :cool:

  4. Træning tirsdag den 25. juli

    løb 11 km

    gns puls: 154

    gns tid: 5.16 min/km

    Flyver til Schweitz i morgen, så nu er der snart dømt bjergluft til mors lunger :smile: Så har jeg lige et par dage til at læse bøger og lave ingenting....det glæder jeg mig svært meget til :wink:

    Hejsa

    Rigtig god tur herned :-) For 3 dage siden stod der i avisen, at vi havde haft 44 dage i træk med over 30 grader. Læg nu tre dage til og vi er oppe på 47 dage i træk :crazy: Vejrudsigten lover dog noget lavere temperaturer - dvs. ca. 25 - op til weekenden, hvilket jo må noget mere behageligt vejr til ultraløb. Jeg kommer desværre ikke selv til Davos da jeg har travlt med at flytte, men pøj pøj med det hele!

  5. Hej Randi!

    I mine dage som seriøs badmintonspiller (et par år tilbage) kørte vi intervaltræning/bakketræning 2 gange om ugen i sommerperioden. Typisk bestod et træningspas af:

    4 - 6 intervaller af 2 min. med 1 minuts pause

    4 - 6 bakkespurter

    en række 100m sprints

    Som afveksling kørte vi engang imellem løb i skov i bakket terræn med høj intensitet.

    Squash og badminton på højt niveau minder vel en del om hinanden hvad angår behovet for eksplosivitet/acceleration, så måske du kan bruge noget af dette.

    God træning :bigsmile:

  6. hey Diddley :bigsmile:

    Ja de rollaten er bare supergode og effektive... :smile: jeg savner dem osse ... :wink:

    Hejsa

    En løbelog kombineret med ølbryggeri - kan det blive bedre :4thumbup:

    Jeg bor i Schweiz hvor de kære skodder er over det hele - de er gode, men også farlige. Har et par gange sovet over mig, da det jo så ud til at være bældragende mørkt udenfor, hvor det så har vidst sig, at solen skinnede for fuld skrue .....

  7. Men du må jo sige til hvis du kommer ned og løber - det er jo ikke utænkeligt at der danner sig en fraktion, der skal ud og have en øl om aftenen efter løbet :tongue:

    Jeg troede da ellers ikke at seriøse løbere drak :innocent: Jeg kommer nok til at beslutte mig i sidste øjeblik mht. min deltagelse. Det falder nemlig sammen med at jeg faktisk er på vej tilbage til Danmark den weekend. Jeg har besluttet mig for at tage hjem og læse videre i Århus fra 1 September - jeg har levet lidt en vagabond tilværelse i nogle år og trænger til at få lidt ro på tingene :blush: Jeg overvejer dog at skubbe min hjemrejse til mandag, og så kan jeg lige få løbet med ;-)

  8. En lille hilsen fra Schweiz igen :bigsmile:

    Du gør virkeligt et super job - ønsker dig alt det bedste i den videre træning og til løbet her i Schweiz. Jeg har selv droppet at løbe Maraton-løbet dernede men satser på at komme ned og løbe 28 km-løbet alt afhængigt af hvordan træningen forløber frem til slutningen af juli.

    Der er virkeligt ekstremt varmt hernede i øjeblikket - +30grader pt. hvilket formegentligt ikke ændrer sig så meget indtil selve løbet. I dag er der Ironman her i Zürich med over 1000 deltagere og de 75 bedste kvalificerer sig til Hawai. Var lige nede og kigge her til middag og hold da op nogle jern-mænd og kvinder der deltager. Har du også overvejet at prøve kræfter med triathlon eller ironman som afveksling eller som en ny udfordring?

    Ciao ciao :bigsmile:

  9. Hej igen - fik lige tid til at kigge forbi efter jeg endeligt har fået afleveret bacheloropgave (både på dansk og tysk).

    Er dybt imponeret over din træning - det lader til at du har en super diciplin i træningen hvilket jeg selv må kæmpe lidt engang imellem desværre :-) Mach ruhig weiter :cool:

    Mit eget projekt med swiss alpine marathon ser desværre ikke så godt ud pt.. Efter mit første marathon i starten af april havde jeg først lidt knæproblemer, som jeg dog mere eller mindre er kommet mig over igen. Sidenhen har jeg haft problemer med skinnebensbetændelse og jeg frygter lidt, at jeg eventuelt kunne have fået et slags træthedsbrud.. :mad: Alt i alt kniber det dermed lidt med træning for tiden....men nu vil jeg lade mig inspirere af din træningsgejst og kaste mig på spinningcyklen!!!

    PS

    Tror Udo Bölts' klassiske konsulentrådgivning af en vis Jan Ullrich vil virke højst relevant på søndag, når først 30-kilometer mærket er rundet!

    Hejsa

    Er det, det klassiske udtryk "quäl dich du sau" du henviser til :bigsmile:

  10. Træning fredag den 21. april

    Løb 6 km

    Gns puls: 155

    Gns tid: 5.24 min/km

    Hej Mette :bigsmile: Velkommen til!

    Har haft så travlt de sidste par dage at jeg næsten ser frem til nogle timer i tog i morgen tidlig :tongue: Næste beretning er efter weekendens strabadser i Hamburg - lad os håbe på et godt løb :smile:

    Run Forrest....RUN! :laugh:

  11. Træning onsdag den 19. april

    Løb 7,3 km

    Gns puls: 149

    Gns tid: 5.34 min/km

    Der er helt officielt krise nu - mors ben vil ikke rigtig arte sig :cry: Det er underligt for jeg havde faktisk en meget god tur i søndags men mandag og i dag var den helt gal - ikke decideret ondt nogle steder, men overbelastningssymptomer som syreophobning ved lav puls...Måske kan min krop ikke klare at trappe så meget ned længere...Men jeg skulle hilse at sige at det giver lidt mental krise når der venter et marathon om få dage :cry3: Nå men nogle gange kan man jo de underligste ting når først musikken spiller...

    Ganz ruhig bleiben :cool: Det er lidt en ubehagelig oplevelse selvfølgelig, men jeg var faktisk ude for akkurat det samme for to uger siden da jeg løb en tur om torsdagen før jeg skulle løbe maraton søndag. Efter 4 km var der fuldstændigt udsolgt, jeg frøs og måtte krybe hjem igen. Jeg kan godt fortælle dig, at jeg også blev en smule nervøs, men på selve dagen gik det jo rigtigt godt :superman:

    Dont worry - be happy!

  12. Hoy :-)

    Turen i søndags gik super godt faktisk. Når man tager i betragtning at jeg nok havde løbet mindre km op til løbet end samtlige af de ca. 3.900, der valgte at løbe hurtigere end mig :blush: Jeg kom i mål i 4:09:56 med en lille slutspurt, der bragte mig under de 4:10. Det regnede i lårfede stråler hele dagen og der var vel max 8 grader, så det var lidt af en prøvelse. Jeg kom hurtigt afsted, men langsomt i mål, da de sidste 10 km var 50/50 gang og løb. Alt i alt dog en fed oplevelse og det faktum, at jeg slap afsted med 2 vabler og knæsmerter, der næsten allerede er væk nu medfører, at jeg giver det alpine løb en chance!!!

    Som du selv har gættet har jeg min "residens" i Schweiz og jeg bor faktisk for foden af et mindre bjerg hvor der vel er ca. 400 højdemeter til toppen. Det regner jeg stærkt med at fræse op og ned af et par gange inden den 26 juli! Derudover går turen måske også en lille smule sydpå, så jeg kan prøve kræfter med de højere bjerge og de højere luftlag!

    Så pas på den 26 juli - der kommer der en dansker på 150 cm og en vægt på 25 kg hjulende over de schweiziske alper :4thumbup:

    Held og lykke med din træning!!

  13. Hoy (som vi siger her i Schweiz) :bigsmile:

    Jeg påtænker som sagt også at deltage i Swiss Alpine Maraton og motivationen er ikke blevet mindre efter jeg gennemførte mit første maraton i søndags her i Zürich. Jeg har dog lige et enkelt spørgsmål i den forbindelse - hvordan oplevede du "den tynde luft"? Jeg kan se, at den "hårde" af marathon distancerne når op på ca. 2650 m hvilket jo er en del mere end vi normalt oplever i DK. Var det noget du trænede specielt til eller klarede du det bare i stiv arm?

    Mvh Kristian

  14. Hejsa

    Interssant læsning :bigsmile:

    Jeg har selv lige besluttet mig for at løbe Swiss Alpine Marathon her til sommer (dog kun marathon distancen). Måske "løber" vi ind i hinanden dernede :-)

    Fortsat god træning....

    Hilsen fra Schweiz