Liebling

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Liebling

  1. Jeps det har jeg, men sidder pt i lufthavnen på vej mod Kbh. Men kan jeg ikke lige sende en PM, når jeg er kommet derover. Ved nemlig ik, hvornår jeg kommer til en computer med net og også mht. tid :smile:

    Men skal nok lige gøre det, så snart jeg kommer "herind" igen.

    God weekend.

  2. .. og man må endelig ikke kimse af opvarmningen.

    Det er forskelligt mht. de enkelte instruktører hvad der skal laves til opvarmningen.

    1. gang jeg søgte, var det meget kondition de lagde vægt på. Dvs spurt fra den ene ende af håndboldbanen, ned på maven op igen og ja bare derud af med 145 km/t. Men nu her 2. gang, var det meget kordinationsøvelser og ved det syretræning eller hvad man nu kan kalde det - altså så benene etc. virkelig kommer til at syre til.

    Der er nemlig mange som bare tror, at opvarmningen ik betyder noget. Man kan rent faktisk dumpe på opvarmningen, selvom man var skide god i de andre ting og det er lidt æv.

  3. Tillykke tillykke det lyder rigtig spændende :-)

    har du gået på forskole el været i militæret først?

    Hvordan gik dine fysiske prøver?

    På forhånd tak!

    Tak tak.. glæder mig også helt vildt.

    Jeg har gået på forskole i Aalborg fra jan-jun 07.

    Du får lige alle karakterer i prøveforløbet, da der nok er nogle der vil spørge efter dem senere:-)

    Skriftlig:

    Dansk: 11

    Matematik: 11

    Referat: 10

    Alm. viden: 4 fejl ud af 30 spørgsmål.

    Fysisk:

    Opvarmning: 3

    Kropshævninger: 3

    Bænkpres: 3

    Hurtighed: 4

    Løb: 3

    Dukkeløft: 2

    Mavebøjninger: 3

    Kan ikke lige huske om der er flere discipliner, men fik samlet 3

    Holdopgave:

    4 i alle punkter, så dvs 4 samlet.

    Afsluttende samtale: 3

    Ellers så er det bare at klø på, de mangler jo kvinder eller dvs de mangler jo i det hele taget.

  4. Ja det er jo lige det :smile:

    Men prøv lige at tjekke den her :

    Fundet på http://www.ftf.dk/resonans.dsp?page=7365

    Politielever skal have ekstra skattefradrag

    En politiaspirant har fået medhold i, at han kan trække udgifter for kost, logi og kørsel fra i skat under sit ophold på politiskolen i København. Landsskatteretten begrunder det med, at politielverne er ansatte og ikke studerende i traditionel forstand

    Elever fra Politiskolen var med til at styre begivenhedernes gang, da Brøndbyhallen var rammen for mødet mellem de to statsministerkandidater i den seneste valgkamp. Det er blot ét eksempel på, at politiaspiranter kan udkommanderes til arbejdsopgaver under uddannelsen. Og det kan give en stor del af dem et ekstra skattefradrag. Det slår en afgørelse fra Landskatteretten fast, efter at FTF har indbragt sagen på vegne af Politiforbundet i Danmark.

    Her har en politiaspirant, der i løbet af sin praktiktid er tilknyttet Aalborg Politi, fået medhold i, at han kunne trække udgifter fra til kost, logi og kørsel i forbindelse med, at han skulle tilbage på Politiskolen efter sin første praktiktid i Aalborg. Han beholdt nemlig sin bopæl i Aalborg, da han skulle tilbage til Politiskolen.

    De kommunale skattemyndigheder havde i første omgang givet afslag på fradraget, da politiaspiranten blev betragtet som en studerende, der skulle afslutte sin uddannelse. Men den afgørelse har Landsskatteretten ændret.

    Til rådighed for arbejdsgiveren

    Det afgørende i sagen er, at politiaspiranterne står til rådighed for Rigspolitiet gennem hele forløbet af politiets grunduddannelse, som er en vekseluddannelse mellem teori og praktisk arbejde. Det vil sige, at Politiskolen betragtes som en arbejdsplads, og derfor har politiaspiranterne samme muligheder for et ligningsmæssigt fradrag som andre medarbejdere, der bliver udstationeret på et midlertidigt arbejdssted.

    Politiforbundet i Danmark er tilfreds med Landsskatterettens afgørelse. Indtil nu har Politiforbundet modtaget sager fra 17 politiaspiranter, der af de kommunale skattemyndigheder ikke har fået godkendt fradrag for kost, logi og kørsel i forbindelse med et midlertidigt arbejdssted – altså Politiskolen.

    ”Sagen fra Aalborg må naturligvis danne præcedens for de resterende sager. Og det er vi meget tilfredse med. Det er nu slået fast, at politiaspiranterne ikke er studerende i almindelig forstand. Kendelsen bekræfter det, vi har sagt hele tiden – at aspiranterne er etatsansatte, der kan flyttes rundt i landet. Det må de kommunale skattemyndigheder acceptere”, siger sekretariatschef Hans Bundesen fra Politiforbundet i Danmark.

    Inge Gleerup,

    30.03.2005

  5. Tak for det. Jeg prøver lige at få fat i Skat, de må ku hjælpe mig. Vil jo helst ikke ha nallerne i klemme.. Men andre har fortalt, at man kan få "udelæggerpenge" ligesom håndværkerne og det er jo en del mere end for dobbelt husførelse. Men jeg prøver lige at ringe til dem og forhører mig ad. Men tak alligevel :wink:

  6. Jeg har lige et helt andet spørgsmål..

    Er der nogen der har forstand på det med fradrag etc. nu når man går på skolen, men stadig har bolig hjemme? F.eks. beholder jeg min bolig i Aalborg, da jeg skal være på skolen i de 9 mdr og vender så derefter tilbage, da jeg skal i praktik ved Nordjyllands Politi.

    Har prøvet at forhøre mig rundt omkring, men får 1000 forskellige svar. Måske der er nogen herinde, som ved hvordan det hænger sammen eller selv benytter det, hvis man kan kalde det det?

  7. Jeg sendte min ansøgning i slutningen af maj og var til skriftlig og fysisk i slutningen af juni, holdopgave i juli og afsluttende samtale i starten af aug. Fik derefter besked d. 4 okt. om endelig optagelse. Hvis du er heldig, kan du nå det til februar, men de har jo allerede en hel masse der allerede er klar til februarholdet, så tror det kommer til at knibe, men man kan aldrig vide.

  8. Jeg tager det skam ganske stille og roligt. Jeg har luret dem af, eftersom jeg har søgt før og ved hvornår jeg skal lukke lytlapperne og sortere fra. Det var mere for at følge op på hvad MoOst1a havde skrevet og så for at fortælle, hvad de har formået at lukke ud i den tid jeg har været til prøve. For det kunne jo være, at der var nogen som ikke havde søgt før og måske ville hoppe i med begge ben ang. deres udtalelser. Det tror jeg nemlig, at jeg ville gøre, hvis jeg ikke vidste det. Derfor kom min mening til kende om, at jeg synes det er tarveligt, at "smide" falske forhåbninger ud til nogen, som gerne vil det her, for nøj hvor vil de blive skuffet og sidde med en mærkelig følelse bagefter, hvis de nu fik afslag og de var blevet lovet..

  9. Vi fik af vide af en af instruktørerne på politigården, at hvis vi fik tilsendt en helbredsattest til lægen, så kunne vi godt betragte os som ansatte, med mindre at der var helbredsmæssige problemer...

    Er det noget nyt? Jeg synes da ikke at det altid har været sådan? Eller har han bare jokket i den? Det er bare lidt bittert at få sådan noget af vide af en instruktør hvis det så ikke holder stik... :blush:

    Mærkeligt nok, så står det med fede bogstaver på sedlen, som man modtager efter helbredserklæringen, at man IKKE er garanteret ansættelse og det samme på skemaet for prioritering af stationsønsker.

    Jeg synes også det er noget fis, når de står og lukker sådan noget ud. Det kan jo hurtigt give falske forhåbninger. Jeg synes det er svært, hvad man skal tro på, for man hører det ene og andet.

    En jeg var til skr. prøve med, dumpede desværre, men han fik at vide at der var så mange ansøgere, at han først ku søge igen til marts og han dumpede i slutningen af juni?! Nå, men en lille uge efter til holdopgaven, så får man smidt i hovedet at de mangler en masse ansøgere og ja, " hvis I består den her, så er I faktisk inde".. hrm. En anden havde fået at vide af manden der tager imod folk inden samtalen, at "når man når til samtalen, så kan I godt regne med, at I kommer ind" ?!? What? Hvordan kan de finde på at sige sådan noget, hvis de ikke ved en skid om det? Det er simpelthen så tarveligt.

    LeCerveau: Hvor ærgerligt, men stod der noget om hvor lang tid de vil lade den "cirkulere"? Det er også noget der er flabet, for man sidder lidt fast, når man intet ved. Og hvis jeg må være så fræk at spørge, hvad fik du i karakterer? Det er sikkert postet på siden, men der er jo 100 sider at bladre i..

  10. Ja det kunne da være en mulighed. Men mystisk nok, så har dem jeg har været til prøve med ikke modtaget noget brev, så det virker lidt mærkeligt. Men på den anden side, så må de jo ha styr på det, siden de sender et brev, hvor der står at de er ved at vurdere og jeg vil snarest høre nærmere.

    Jeg skal dælme ik betale 800,- igen, for en helbredsattest, hvis jeg kan blive fri :smile:

  11. Nej ikke lige Esbjerg.

    Men jeg har et andet spørgsmål.

    Hvad står der i det brev man får efter afsluttende samtale? Ved godt, at hvis man får den store kuvert, så er klokken slået. Jeg har heldigvis modtaget et lille brev, hvor der står noget med, at de er ved at vurdere mine helbredsoplysninger?!? Men skal man ikke sende en helbredserklæring ind fra sin egen læge eller kan de finde på at bruge den fra tidligere, eftersom jeg har søgt før?

  12. Er tit lige inde og snuse..

    Jeg mangler pt afsluttende samtale, som først afholdes i starten af august, men indtil videre ligger mine bedømmelser på:

    Diktat: 11

    Referat: 10

    Regning: 11

    Alm. viden: 26 rigtige ud af 30

    Fysisk prøve

    Opvarming: 3

    Kropshævninger: 3

    Kropbøjninger: 3

    Hurtighedstest: 4

    Dukkeløft: 2

    Bænkpres: 3

    Løbetest: 3

    Samlet: 3

    Holdopgave

    Initiativ: 4

    Overblik: 4

    Selvstændighed: 4

    Social adfærd: 4

    Kommunikation: 4

    Samlet: 4

    Så glæder mig vanvittig meget, til at få overstået samtalen :smile: