jbs

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jbs

  1. Motion På Recept uden effekt

    http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-11778457.html

    Motion På Recept er en succes

    http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-13526371.html?forside

    Danske Fysioterapeuter har lagt det danske resume af min ph.d. afhandling ud på deres hjemmeside (http://fafo.fysio.dk/sw18274.asp), og der er desuden en artikel i Scandinavian Journal of Medicine & Science in Sports (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18503642?ordinalpos=5&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_RVDocSum). I løbet af efteråret forventer jeg, at der kommer en artikel i Dansk Sportsmedicin.

    Venlig hilsen

    Jes Bak Sørensen

  2. Der kan læses lidt mere her http://www1.sdu.dk/Adm/Nyheder/sdu-nyviden-06-2008.pdf på side 14 og 15.

    Men vi er slet ikke uenig i at vægten er et tåbeligt parameter at måle på, hvorfor ikke registrere noget der er relevant for patientgruppen (som iøvrigt er en heterogen gruppe) motion på recept ordineres til. Som jeg kan læse ud fra linket måler de vægt, kondital, mængde af fysisk aktivitet og livskvalitet :blink: Nok ikke umiddelbart det jeg ville have valgt, men på den anden side kender vi jo ikke formålet med mandens phd-thesis som nyheden er bygget på.

    Tak for interessen omkring min ph.d.

    Danske Fysioterapeuter har lagt det danske resume ud på deres hjemmeside (http://fafo.fysio.dk/sw18274.asp), og der er desuden en artikel i Scandinavian Journal of Medicine & Science in Sports (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18503642?ordinalpos=5&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_RVDocSum). I løbet af efteråret forventer jeg, at der kommer en artikel i Dansk Sportsmedicin.

    Venlig hilsen

    Jes Bak Sørensen