Gestelev

Medlemmer
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gestelev

  1. Havde glemt jeg havde noget "energipulver" liggende, som hvis man blandet det op med vand - er en god gul saftevand :D

    Bøtten som pulveret har ligget i, er nu blevet åbnet, og noget af pulveret har antaget en svag gul farve. Pulveret år gammelt, og brugt sidst for 7 måneder siden... Kan jeg carbe op på skidtet uden at få det skidt? :4mewantfood:

    MVH GESTELEV :superman:

  2. Zercher-squat:

    1 X 20 @ 20 kg

    1 X 15 @ 60 kg

    1 X 10 @ 80 kg

    1 X 10 @ 90 kg

    1 X 8 @ 100 kg

    1 X 5 @ 110 kg

    1 X 5 @ 110 kg

    1 X 10 @ 80 kg

    1 X 10 @ 90 kg

    Du kunne ikke lade være med at køre den! - den blev da også kørt udemærket set i lyset af alt det andet tarvelige spinning du udsætter dine ben for :crazy:

  3. Ikk' dårligt med en 8'er på 120 i smithen efter 3 øvelsers fil' :4thumbup:

    - Er selv på den igen fra i morgen af, så er lænden med igen efter to dage væk fra brænderiet.. :nonono: Den ville bare ikke være med på PR i dødløften.. Det bliver den desværre nødt til, for næste rygpas er der PR igen.. Nytårsforsættet må være at lave PR til hver eneste træning :devil:

  4. Squatt:

    1x20 @ 60kg

    1x10 @ 90kg

    2x110 @ 100kg

    Havde fokus på teknik, og især at komme ned til vandret med lårknoglen/benet. Det bed lidt ekstra, da jeg gik langsomt ned.

    Tror gerne det bed med 110 gentagelser x 2 sæt af 100 kg :wink:

    Ej, fornuftig træning med masser af engagement du fører dig :4thumbup:

  5. Jeg træner bb og har nu gjort det i ½ år. Her har jeg kørt 2-split, siden 3-split og sidst 4-split. Jeg har kørt vægt og sæt som jeg har følt for det. Nu vil jeg så binde mig længere ud i fremtiden, og prøve at køre et cyklus med progressiv vægt og samme antal sæt og øvelser. Jeg har læst og samtidig kigget på en del programmer - men kan kun finde programmer (med progressiv vægt) der enten er fullbody eller 2-split, og hvor man holder tre hviledage på en uge? Jeg er klar over at der ikke er størst udbytte ved at træne alle syv dage i ugen - det er dog individuelt. Er det muligt at sammensætte et program hvor man kun holder 2-3 hviledage hver fjortne dag. Jeg kunne selv godt tænke mig at træne 3-split, hvor første dag består af ryg og skuldre, anden dag ben mave og tredje dag bryst og arme. Er det problematisk at køre 3 dag on, 1 off? Og er det derfor jeg ikke har stødt på sådan et program?

    Ligeledes vil jeg gerne høre fra erfaringer fra folk som har kørt et lineært eller/og et step cyklus - LINK.

    Jeg har nogle ideér til øvelser jeg gerne vil køre, men vil gerne be/afkræftes på spørgsmålet om hvor vidt jeg skal kan køre 3-split, eller er bedre stillet ved et 2-split/fullbody-program

    - Gestelev :yo:

  6. Jeg mangler køleskabsplads, og tænker derfor på at fryse æggehvider ned :4mewantfood:

    Er der nogle af Jer der har prøvet at fryse æggehvider ned? Har ikke lyst til at de udvider sig i dunken og springes udover det hele i fryseren :crazy:

    - Gestelev