cam

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by cam

  1. Jeg synes godt nok ikke 2300 kcal om dagen for en amnd på 20 år der træner lyder af meget... Du kan skrive ned alt hvad du spiser og veje det, købe en kalorietabel og så regne ud hvor mange kcal du får. Husk at få masser af potein så du ikke taber muskelmasse i stedet for fedt. Det er fint med kakaomælken- den er en god naturlig proteindrik. Bare du tæller den med i dit samlede kalorieforbrug.

  2. Du skal regne med at du i din samlede dagskost skal have ca 2 g protein pr kilo kropsvægt fordelt over hele dagen. Du kan sagtens drikke en shake inden du går i seng og også en om morgenen, men du kan kun optage en vis mængde protein (ca 25 g ad gangen) så derfor er det vigtigt du får det fordelt over hele dagen. Desuden skal du lige efter styrketræning (evt sammen med du tager det sidste sæt) få noget proteinholdigt indenbords. Proteinen skal helst indtages med lidt kulhydrat for så optages proteinen bedre.

  3. Nu har jeg endnu ikke læst artiklen, men har selv hørt myten (især fra fitness atleter) mht. mælk. Den begrundelse de kommer med er gluten hvilket ikke skulle være godt. Og det er også derfor man ikke skal spise hvidt brød eller mel i det hele taget. Gad bare godt kende den biologiske begrundelse...