mwl

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mwl

  1. Jeg har også problemer med det - især hvis jeg har trænet sent (og hårdt). For nogle år tilbage havde jeg altid en ugentlig træning fra 2130-2300. Kom aldrig i seng for 0100-0200 stykker, og det var et helved at falde i søvn! En anden ting er, at jeg i perioder hvor jeg træner hårdt altid vågner og er så sulten, at jeg må stå op og æde. Nogle gange gør jeg det næsten i søvne. Så finde jeg først ud af det, når jeg står op og køkkenet flyder med mad :laugh:

    I øvrigt kan søvnløshed være et tegn på overtræning, meeeen så burde du næsten ikke kunne undgå at vide det. Det er sgu IKKE sjovt! :crazy:

    Hvordan ved man om man har overtrænet?

  2. Jeg er meget glad for at cykle og er ude på landevejene så snart vejret tillader det, men sammen med det gode vejr hører for mit vedkommende lange søvnløse nætter og udmattethed og poser under øjnene dagen efter.

    Jeg oplever nemlig, at jeg når jeg optrapper hastighed eller distance, sover rigtigt dårligt natten efter.

    Jeg er opmærksom på at man ikke skal motionere hårdt umiddelbart før sendetid, og drikker selvfølgelig intet stimulerende efter kl. 18.00, men lige lidt hjælper det.

    Jeg er 193 cm. høj og vejer 89 kg. Spiser groft og fedtfatttigt og får stort set intet raffineret sukker og aldrig kunstige sødemidler.

    Er der andre som oplever noget lignende eller nogen som kan komme med en løsning?