jeppejuul

Medlemmer
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jeppejuul

  1. Kettler bænk - pro bænk. Meget stabil og som ny.

    Kettler squat stativ (selvfølgelig også anvendeligt til bænken).

    Medfølger lang stang og to håndvægtsstænger.

    Derudover 2x20, 2x15, 2x10, 8x2,5 , 4x2 kg's vægtskiver. I alt 118 kg - plus stangens vægt.

    Nypris 4800.

    Min pris; 2999.

    P.S. Mine vægskiver er sorte.

    post-11092-1163256046_thumb.jpg

    post-11092-1163256298_thumb.jpg

    post-11092-1163256335_thumb.jpg

  2. Jeg føler det er lidt nemmere at komme op af kassen om morgenen i de perioder hvor jeg tager Ginseng. Men derfor behøver det jo ikke at have en dokumenteret virkning :blush:

    Har du gået på Aalborg Sportshøjskole Jeppe?

    Tror jeg vil give det en chance - og håbe det har samme virkning på mig!

    :smile: Nej, det har jeg ikke.. Jeg hedder rigtig Jesper - men blev kaldt Jeppe i folkeskolen - så har taget det med mig!

    Men har tilgengæld gået på Oure Idrætsefterskole - men det har vel intet med sagen at gøre! :)

  3. Hey Alle

    Jeg har nu lagt et struktureret hverdags program, som jeg vil prøve at følge mere eller mindre slavisk.

    Det indebærer dog ekstrem meget aktivitet - her tæller skolen også som aktivitet.

    Da jeg har oplevet, at jeg bliver træt og udmattet efter 8 timer i skole, vil jeg høre om der er nogen, som har foreslag til et energi tilskud, så jeg kan få mere energi.

    Jeg ved selvfølgelig at søvn er vigtigst - men er der noget derudover I kan foreslå?

    På forhånd tak

    Jesper

  4. HEJ!

    Jeg er sikker på, at andre har spurgt om hjlælp til det samme en million gange før, men jeg er desperat efter et kvalificeret svar, som passer netop til mig og min situation.

    Jeg har altid dyrket meget sport, håndbold på meget højt plan, men i januar gav min ryg efter og jeg blev nødt til at stoppe håndbolden, og startede derefter til kiropraktor behandling.

    Nu er min ryg så småt på plads, men skal træne den 3-4 gange om ugen.

    Desværre er min kondi gået ned, samtidig med at min vægt er gået op.

    Facts: 19 år, 179 og vejer lige under 80 kg. Jeg har trænet i et par år, uden at være mega og har som sagt også svømmet og spillet håndbold.

    Derudover går jeg i gymnasiet, så jeg har brug for energi til dagen, ellers går jeg helt ned! Jeg har prøvet, at leve af proteinpulver og mælk.. men det slår ikke helt til!

    Har I ikke nogle forslag til, hvordan jeg kan tabe mig og indpasse en passende træning?

    På forhånd tak!

    Mvh Jesper Juul

  5. Da jeg har haft dårlig ryg og går til kiropraktor, har han bedt om at skaffe et rygtræningsprogram som han så vil redigere i så det passer til min rygskade.

    Derfor vil jeg høre, om der er nogle herinde, som har nogle gode træningsprogrammer til ryggen? Det ville være en stor hjælp.

    På forhånd tak

    Ræffen

  6. Hvor højt skal den hænge for at man kan bruge den? Altså hvor højt skal der være til loftet, så en ca. 2 meter høj person kan bruge den? :) Og kan den tåle at hænge udenfor?

    Overvejer lidt at komme ud og hente den i morgen, da jeg alligevel skal forbi Trørød-kollegiet - hvis du ikke har smidt den ud endnu?

    Du må undskylde jeg ikke har svaret - har ikke haft mulighed for at være på nettet. Jeg har ingen ide om hvorvidt den kan tåle at hænge udenfor.. så skulle det ihvertfald være under et tag, da sandet i den bare vil veje endnu mere hvis det bliver vådt. Det skal dertil siges at der faktisk også er noget flamingo i den, da den ville blive for tung med 100% sand.

    Jeg går stærkt ud fra en 2 meter høj gut sagtens kan bruge den ;) og den skal nok op i en 220 for at være tilpas.

    P.s. Jeg bor tæt på Trørød-kollegiet.

  7. Hej derude.

    Jeg har kigget lidt på forskellige idrætshøjskoler, og er kommet frem til, at disse to højskoler virker yderst interessante. Men jeg er lidt i tvivl om, hvilken der er at foretrække. På Oure tilbyder de bl.a. et "Basic Ski Instructor"-kursus, som umiddelbart lyder ret spændende og tiltalende, men mit indtryk er, at det hurtigt kan blive meget specifikt - altså hvor fokus udelukkende ligger på den idræt. Derimod virker det som om, at man i Ålborg kan vælge lidt bredere, så man f.eks. både kan spille fodbold, badminton og dyrke aerobic og så ellers har et "kreativt" fag. Mit spørgsmål er så: Har du gået på en eller begge højskoler? I så fald må du meget gerne dele dine oplevelser og komme med fordele og ulemper :smile:

    Jeg kan kun varmt anbefale Oure - har kun oplevet positive ting og hørt positive ting :) Ved ikke rigtig med om det bliver for specifikt på Oure.. men det er jo en smagssag.

  8. hvad vil det koste at sende den til jylland?

    hvad måler den i højde og bredde?

    Altså med sand i vejer den .. ja.. 100 kg.. uden sand ved jeg det faktisk ikke.. det er ikke så slemt.. 50 kr. eller lign. i porto.. der er selvfølgelig jernophænget.. men det må jeg lige finde ud af..

    Den måler 110 i højde og ca. 110 i diameter!

  9. Hey!

    Jeg sidder inde med en sandsæk med hansker. Det eneste du skal lægge mærke til, er, at jeg misforstod princippet da jeg købte den, og puttede sand i! I virkeligheden skal der presset stof i - har jeg la' mig fortælle! Men jeg synes klart, at det giver fornemmelsen af, at man står og stikker en 100 kg. fyr en i vommen! :)

    Interesse?

    Jesper