KSR

Medlemmer
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KSR

  1. Hej..

    Det er sådan at jeg ikke kommer noget sted med min træning. Har prøvet på alt og nu sidder jeg fast. Min krop udvikler sig overhovedet ikke derhen, hvor jeg gerne vil.

    Hvor og hvordan finder man en ordentlig professionel træner?

  2. Hej..

    Jeg har en gang hørt om et eksperiment, man kan lave for at se hvor beskidte ens lunger er efter rygning. Det er noget med et kaffefilter og så puste ind i kaffefilteret?

    En der kan hjælpe?

    KSR

  3. Mojns..

    Kan man træne en løbeFORM, ved at gå til spinning?

    Hvad er det egentlig man får ud af spinning? Mange af pigerne i spinningslokalet har "brede røve" og store maver, selvom de kommer mange gange om ugen.

    Et andet spørgsmål er: Hvorfor har spinning ikke indvirkning på min spinningsinstruktør op af bakkerne på alm. cykel? Hun sidder på spinningscyklen 6 timer om ugen og ligner en der giver sig. Men lyder som en der er ved at dø op af bakkerne på alm. cykel?

  4. Mht. kost

    Så kan en hverdag sådan her ud for mig:

    Morgen: A38, 1 banan, 1 æble, rosiner, fuldkorn, 30 gr. proteinpulver

    Formiddag: en chokoladebolle, 1 banan

    Middag: 1 fiskefrikadelle, 1 dåse makrel, 2 sk. Rugbrød, 1 tomat, 1 banan,

    Eftermiddag: 2 sk. Rugbrød med honning, 1 banan

    30 gram. Proteinpulver efter træning, plus et glas matildekakaomælk

    Aftensmad: 4 skiver rugbrød med avocado, 1 dåse tun, 1 tomat, 1 fiskefrikadelle med ketchup

    Det plejer kun at være aftensmad, der ikke gentager sig.

    Kan supplere med kyllingefilet med grøntsager, salat og kikærter

    Oksekød med det samme som ovenstående

  5. Hej..

    Jeg er en 24 årige fyr, der snart går heeelt amok.. Jeg bruger min dagligdag ret aktivt, hvis jeg selv skulle sige det.. Jeg går amok snart amok i den forstand at der ingen markeringer kommer på min krop! Her nedenfor står hvad jeg laver i løbet af en ganske alm. uge

    jeg styrketræner 4 gange om ugen, hvor jeg kan bænke 145 kg. i flad bænk (5 gentagelser), håndvægte 36 kg (14 gentagelser). ryg 100 kg. (10 gentagelser) (skriver hvor mange kg. for at give indtryk af at det ikke er styrken der er noget i vejen med. (træner selvfølgelig også andre muskelgrupper)

    Jeg træner op til marathon lige pt. hvor jeg løber mellem 44 km. - 60 km. om ugen

    Jeg spinner 3 timer om ugen

    Jeg cykler 150 km. om ugen frem og tilbage fra job til hjem

    Jeg spiser sundt.. Der er ikke noget med burger, pizza osv.

    Alt dette her har jeg gjort i 3 måneder nu, uden der er sket en skid med min krop!?

    Hvad gør jeg forkert?

  6. Harj..

    En som kan fortælle mig lidt om, hvorvidt der er mulighed for at skaffe signal til et forerunner 405 i Århus? Overvejer at købe et, men kan ikke finde ud af om jeg skal købe et. Var ude og løbe med et Suunto i dag. Det mistede hele tiden forbindelsen..

    Kenneth

  7. I går havde jeg en lille diskussion om hvorvidt det er sundt at dyrke motion dagen efter man har drukket sig i hegnet. Jeg påstår at det umuligt kan være sundt, at dyrke motion efter en bytur, da kroppen allerede er på hårdt arbejde for at forbrænde alkoholden og når så kroppen igen skal til at motionere vil kroppen ikke kunne klare begge dele på samtidigt og man kan risikere at besvime.

    Er der ikke noget som kan bakke min påstand op? Vil så gerne vinde den diskussion!:)

    Kenenth

  8. Hej..

    Jeg svømmer 2 gange om ugen (1 km. hver gang), spinning 3 gange om ugen og løb 3-6 km. om ugen. Nu vil jeg meget gerne give mig selv et gps puls ur i julegave, så jeg får en bedre træning.

    Har folk ideer til hvad jeg skal købe.. Må max koste 2500 kr.

  9. Hej..

    For et par år siden fandt jeg en rigtig god hjemmeside med træningsøvelser. Man kunne trykke på en muskelgruppe på et krop og herefter kom der øvelser frem man kunne træne, for at styrke netop den muskel.

    hvad hedder den side? Kan ikke finde den!?:)

  10. Hej..

    Jeg har et spørgsmål, som jeg gerne vil have et lille svar på, om der findes andre som har det på samme måde som mig? Når jeg spiser, føler jeg aldrig jeg bliver mæt? Spiser og spiser. Bliver først mæt, når følelsen af at man har fået for meget mad, altså føler man er propmæt?

    Jeg kan når jeg spiser aftensmad spise op til 400 gram kylligefilet og 700 gram grøntsager?

    Jeg er 183 cm. og vejer 81 kg.

    Er der ikke noget man kan gøre for ikke at spise så meget mad? simpelthen blive tidligere mæt?

  11. Forskellen er distancen!

    Har ikke lige tiden han gennemførte på.

    Én triatlon er typisk en lidt mere puplikum-venlig distance pga. tiden.. end en ironman, som strækker sig over en del timer. Men så længe konkurrencen indeholder de 3 dicipliner, kan begrebet triatlon vist bruges.

    En Ironman bruges typisk om den distance der hedder 3,8 km svømning, 180 km cykling, og så afslutning med et marathon. (mener de bestemte distancer er en lille smule anderledes, grundet mil->km konvertering.. men det er lige deromkring!)

    Hilsen Søren

    Fordi jeg nu spørger er fordi jeg faldt over denne artikkel på politikken, synes ikke rigtig den giver nogen mening..

    http://politiken.dk/sport/article342517.ece

  12. Hej..

    jeg sidder og tænker på..

    hvad er forskellen på en triathlon og en ironman? Ham som blev nummer 4 til vm i triathlon, hvor langtid gjorde han det på og er dét det samme som en iron man det som han gennemførte?

  13. Men alligevel bliver cigaretter solgt over hele verden?:)

    Men kan godt forstå hvor du vil hen og kan kun sige jeg vil give dig ret. Spørger ikke om det er livsfarligt at drikke Fun Light - Spørger om det er sundt for kroppen at drikke i forhold til vand. Ved godt at det ville være meget sundere at drikke vand, men vand er simpelthen bare alt for kedeligt:).

  14. Harj..

    Synes jeg saa en BBC nyhedsudsendelse, hvor der blev sagt at hvis man har for meget testestoron i kroppen, saa er der mulighed for at ens hukommelse ikke fungerer saa godt. Dette kunne maaske forklare hvorfor jeg har en saa daarlig hukommelse :smile: ..

    Nogen der ved noget om det???

    Kenneth