Duddi Baloo

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Duddi Baloo

  1. Jeg er på vej ned i vægt og i bedre form, og havde egentligt planlagt, at det skulle ske gennem mere motion og afstemt kost. Derfor havde jeg planlagt primært at løbe og supplere med andre former for motion, samt regulering af kulhydrat/protein indtaget. MEN nu har jeg været så ”heldig” at en kirurg har været i nærkontakt med min mave, og derfor må jeg begrænse min motion drastisk, faktisk helt stoppe i et par uger eller fire.

    Nu vil jeg gerne høre om der er nogen der har nogle idéer til, hvordan jeg kan skure et dagligt madforbrug sammen, der evt. kan medføre lidt vægttab eller i det mindste undgå vægtøgning. Dette til trods for et yderst afdæmpet dynamisk forløb af dagen, der Indtil videre går med at lunte lidt rund, ligge i sengen eller sidde stille. Nogle gode råd hvad jeg kan gøre, indtil jeg kan kom i gang med at dyrke motion igen?

  2. Tak for alle de gode svar, der gav mig noget at tænke over

    Til Jan D.

    Jeg kan godt følge din skepsis overfor væddemålet, det var af netop den samme grund jeg stillede spørgsmålet i dette forum…

    Idéen var at vi ville følge et forkortet begynderprogram, og samtidigt have et presset mål (halv maraton efter et forholdsvis kort træningsforløB) og væddemålet skulle virke som en form for motivationsboost. Min kammerat har det bedst med presset mål og jeg har det bedst med mål, ingen anden end selv tror (læs: ved) jeg kan nå. :superman:

    Til Creole

    Tusinde tak for de gode input. Jeg nåede at finde en løbeklub jeg ville kontakte. Med hensyn til mad, virker det som en super fin side du henviser til, trods det minimale indtryk jeg nåede at få af den ved et kort visit. Jeg er allerede meget bevist om hvad spiser (selv om min vægt ikke bærer præg af det :blush: ) men alt kan jo blive bedre… Dit råd med en anden form for træning virker som en god idé, da jeg godt kan lide forandring.

    Siden jeg skrev første indlæg nåede jeg at løbe to ture begge gik fint (det var udfordrende) muskler og sener havde ikke de store indvendinger imod det, hverken under eller efter turene.

    Som der nok kan læses ud af dette svar, er jeg blevet nødt til at stille væddemålet i bero. Min læge mente ikke at jeg skulle beholde min betændte blindtarm længere, derfor er al motion sat i bero de næste 3-4 uger, og 9 uger er nok for lidt til at nå i mål :wink: det tror jeg ikke engang selv på…

    Men endnu en gang tusind tak for de mange gode råd, jeg vil gemme dem til jeg kan komme i gang igen…

  3. Tak for de hurtige svar :4thumbup:

    Hvordan træner jeg mig så bedst op til det? Jeg har været inde og kikke på dourun.dk og det begynderprogram der ligger der. Hvis jeg følger det kommer jeg til at kunne løbe 3 x 10 min. på 10 uger. Men 10 uger er omtrent hele perioden for væddemålet :unhappy:

    Kan jeg gå hurtigere frem (selvfølgelig afhængig af grundformen) eller er der andre programmer med hurtigere progression? Vil jeg have fordel af at anskaffe mig et pulsur så jeg ikke ”spurter af sted” men løber med den rette hastighed? (jeg tror jeg har en tendens til at løbe hurtigere end jeg bør)

    Hvor meget kan man træne i løbet af en uge, uden at overtræne. Jeg forstiller mig noget med løb 3-4 gange om ugen og noget andet kredsløbstræning 3 dage… Jeg ved det lyder intenst, men er det ikke det der skal til for at vinde væddemålet? :superman:

    Jeg skal til barnedåb i eftermiddag, når jeg kommer hjem vil jeg prøve at løbe en tur på tid, så kan jeg vende tilbage med et Kvantitativt udgangspunkt.

  4. Min kammerat og jeg var ude og køre en tur i dag og snakkede om vores alder og form. Konklusionen kan sammenfattes til 30 år lige om hjørnet og de 100 kg ligeså… vi var enige om var skidt. Derfor udfordrede min ven mig til et raskt væddemål, ”Vi melder os til et halvmaraton sidst på sommeren og den der taber…” Jeg tøvede med at indgå det væddemål, da det i mine øre lød lidt for optimistisk. :dry:

    Ingen af os er i specielt god form (100 kg på den fede måde) og personligt har jeg aldrig været den store løber.

    Mit spørgsmål gå i sin enkelthed ud på, hvor langt kan man træne sig op til at løbe på 2-3 mdr. fra en grundform på så godt som nul? Jeg vil gerne tage udfordringen op, men kun hvis jeg ved der er en chance for at vinde med et realistisk mål.