Hoxer

Medlemmer
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hoxer

  1. Der er flere end 4 der har løbet til et 13 tal i år. Der er bl.a. 2 fra aprilholdet, hvor jeg er en af dem, der har løbet til et 13 tal, men endnu ikke er blevet opdateret på listen. Den er taget ned i øjeblikket, så mon ikke de får skrevet dem på der mangler...

    Der er desuden snak omkring om man skal gøre det sværere at få 13, da flere og flere løber den til 13.

    Den forhindringsbane folk taler om her. Er det altid 2400 m og er bænkpresset på 50 kg ?

  2. Hej,

    Jeg kommer selv oprindeligt fra Allerød, som ligger ca. 10 km tættere København. Det er den samme hovedvej, nemlig 16'eren, Hillerød ligger ud til.

    De 34 min lyder meget optimistisk. Der kan betemt ikke have været taget højde for myldretiden. Det forholder sig deværre sådan, at der i tidsrummet ca. 07:30-09:30 er køkørsel allerede fra før Farum afkørslen og helt ind til København, ca. 20km. Farum ligger ca 4 km efter Allerød.

    Du vil desuden skulle med Ring3 efter Bagsværd og denne er i øjeblikket endnu mere umulig, eftersom de er ved at udbygge vejen med et ekstra spor.

    Mit bud er, at du som minimum skal bruge 1t15min.

    Hox.

  3. Nogen her, der evt. er startet op politiskolen, der kan fortælle lidt om hvilken løbetræning der foregår.

    Her tænker jeg bla. på afstande. Træner politiet relativt korte løbeafstande i højt tempo, eller går det mere på de lange udholdende ture.

    Kunne nemlig være lidt fedt at vide hvordan det bedst kunne betale sig at træne op.

    Hox.

  4. Må jeg spørge hvor du ved det fra ? Flere fra skolen har ringet ind til personaleafdelingen, og de ved desværre ikke noget endnu, men bekræfter at det IKKE er sandt, at alle skal til København.

    Jo, jeg er PGI elev nu.

    Tillykke herfra Hoxer, og velkommen i korpset !

    Jo tak HAV!

    Nu glæder jeg mig sgu til at møde mit hemmelige familiemedlem, og alle jer andre gutter.

    Hox.

  5. Fik afslag igen... skal vente til 30 oktober men det løb er nok kørt. fuck noget sur røv

    Det er jeg sgu ked af at høre. Jeg ved hvordan du har det, eftersom jeg selv har ventet i over 9 måneder. Selvom det efterhånden er blevet til lidt af en dårlig kliché, synes jeg stadig du skal slå koldt vand i blodet. De skal helt sikkert ansætte mange flere til december. Èn af mine venner har lige været til den afsluttende samtale, og der fik han at vide, at de stadig havde en del ledige pladser, og at selv han havde en chance om at nå det til den tid!

    Det er bare et spm om at få underskrevet den skide finanslov.

    Al held og lykke herfra.

    Hox.

  6. Jeg ved snart ikke... Jeg bliver 30 år her i okt., og har "kun" fået 3 i fysik, 3 i holdopgave, men har til gengæld en god skriftlig (11,10,9 og 17 rigtige). Jeg skal til samtale d. 18. okt.

    Hvorfor tror du du blev valgt frem for andre?? (alder, erhvervserfaring eller andet)

    Hilsen

    Brian

    Jeg tror ikke du må se dig alt for blind på karakterene. Jeg fik selv 3-3-3. Men jeg kan tilgengæld oplyse at jeg "kun" er 23, hvis det overhovedet har noget at skulle have sagt.

  7. Jamen det er jo vanvittigt. Så kan man risikere at få lov at vente yderligere en måneds tid. Og ens i forvejen ringe odds i den situation bliver lige yderligt forringede i og med de lige kaster 11 hold mere ind i konkurrencen. Hehe, de er sgu ikke ked da det.

    Jeg synes det er for voldsomt. Så hellere et svar i morgen til alle, ja eller nej. Jeg kunne have nået at søge ind igen 2 gange med det nye system. Det er sgu for ringe!

  8. Den afsluttende samtale ( også kaldet kommisionen ) består af en medarbejder fra personaleafdelingen, en politimester og en fra politiforbundet.

    Kommissionen er en opsamling over hele ansøgningsforløbet. Det er hvad man skrev i sit ansøgningsbrev, hvad ens dataliste indeholdt. Desuden kigger kommissionen på, hvordan prøverne gik. Hvis man i sine unge dage har fået bøder for overtrædelse af f.eks færdselsloven, så kan man godt risikere, at der kommer spørgsmål vedrørende dette.

    Det er vigtigt, at man optræder naturligt og optræder værdigt. For under kommissionen bliver man selvfølgelig også vejet og målt.

    Efter kommissionen er prøvelserne færdige. Så er det bare at gå hjem og vente på svaret. Du modtager senere et brev fra politiet om du er kommet ind eller om du er soteret fra. I brevet er der også en karakter fra kommisionen.

    ...Bare en mindre rettelse.

    De skriver om du er blevet erklæret egnet eller sorteret fra. Du ved først noget senere om du kommer ind jvf. godt 200 ventende individer lige nu..:)

  9. Jeg har fast bopæl i Aalborg, men bor pt i København SV ( på skole ).

    Jeg har søgt følgende:

    Nordjyllands politi

    Østjyllands politi

    Midt-og vestjyllanlds politi

    Bliver rigtig spændende. Håber så meget på Aalborg :4thumbup:

    Ok. Aalborg er også en fin by. Stort set hele min egen familie kommer også fra nordjylland. Sikkert også ham Jan der.

    Selv bor jeg i Kbh NV, så mine prioriteter er jo relativt nærliggende. Jeg satser dog lidt på Bellahøj frem for Hillerød eller Glostrup. Hehe, PT satser jeg dog bare på at komme ind, så jeg kan få dine luksusproblemer. HE HE.

  10. Vi har desværre ikke fået noget at vide endnu, hvilket er dybt frustrende. Men igen, der er ikke andet for end at væbne sig med tålmodighed. Hørte at de sidste der blev ansat til augustholdet fik det at vide 14 dage før de skulle starte..

    14 dage før ?! Troede alle fik det at vide på en gang. Det må da have været nogle få par stykker. Jeg ved fandme ikke hvad jeg gør, hvis jeg skulle vente yderligere 2 måneder.

    Kan godt forstå, det er frustrende ikke at få at vide mht PG2. Hvor bor du henne og hvad er dine prioriteter ?

  11. Decemberholdet bliver vist rigtigt stort i år, har jeg hørt en lille fugl synge om :wink:

    Men alle må væbne sig med tålmodighed. Efter som den nye reform ikke er på plads, tager tingene tid. Selv os på PGI ved ikke engang, hvor vi skal hen på PGII til marts. Det er en pine uden lige..

    Ja, politireform mig her og kommunalreform mig der. Undskyldningerne er mange. Men mon de kan finde på at udsætte den oprindelige deadline på folk der venter på svar ? Jeg synes ihvertfald det er lige lovligt sent at melde ud så her 4 dage før.

    Og hvad er det med PG2 ? Ved I ikke, hvor I skal i praktik og med andre ord hvor I kommer til at gøre tjeneste i sikkert mange år, endnu ?!

  12. For fisan da! Jeg talte med én fra personale afd. så sent som igår.

    De havde stadig ikke fået at vide, hvor mange de måtte antage til dec.

    Det lader tilsyneladende til, at de allerede har en bunke med ca. 150 klar til ansættelse. Dertil skulle så komme

    bunken at "mindre" egnede. Dvs. ansøgere med 2 -og 3 taller. Om det så også betyder os som lægger over fra

    august, er jeg ikke helt klar over. Men sikkert.

    Vi må bare håbe de får grønt lys til at tage imod 195, som mange er inde på! :)

  13. Jeg har taget orlov dette år. Gik ude på KDAS i skovlunde. Ikke noget imponerende sted må man sige, lavede sådan cirka ingenting.

    Når jeg sagde jeg søgte ind i politiet fik jeg ofte den bemærkning at det var da et kæmpe spring fra lærersem, hvilket jeg faktisk ikke synes det er. Den har du sikkert også fået :smile:

    Hvor læste du?

    Hey. Jeg gik inde ved Zahles, og ja, studiemæssigt var det ikke den mest stressende affære i mit liv. Jeg havde sprogfagene tysk, fransk og eng samt dansk og idræt. Personligt var jeg temmlig skuffet over det niveauet generelt i de danske 9. og 10.klasser og så syntes jeg bare heller ikke lige det var sagen.

    Ang. springet: læreren og politibetjenten er jo begge socialarbejdere - den ene har bare en piatol, ikke?