keddex1982

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by keddex1982

  1. En halværgelig træning må jeg sige, men når Glutes ikke vil være med til at dødløfte, så må man jo bare improvisere og få gjort lidt ved mine sørgelig små arme. De fik så også pænt mange tæsk. Og de ka' li det :cool:

    Sådan Troels... store guns... det er vejen frem :4thumbup:

  2. Hey! Tak, i lige måde! Vidste sgu ikke at du også havde en profil herinde :4thumbup:

    Jeps, det var sgu hyggeligt. Det er altid gæsterne der skaber festen og det klarede i sgu godt. :4thumbup:

    Ej, altså! Så forlader du os bare på grund af en 18årig tøs :nonono:

    Lee' :4thumbup:

    Hey Hest! Ærgeligt at du ikke kunne være med igår. Håber det går bedre med helbreddet :smile:

    Tak, i lige måde! Kæft det var sjovt da du skulle opdrage på ham Jens's fulde ven over telefonen :laugh:

    Jo, oprettede den for et par dage siden... :cool: -infiltrerer jer indefra, lurer jeres teknikker og slår jer alle til stævne næste år... :devil: måske... eller noget... :tongue:

    Ej, det var sku en feeeé fest! -jens's ven er leé! :superman:

  3. og det vil sige at du gjorde det Karsten :4thumbup:

    Forresten en rigtig hyggeligt aften Trolle, fed lejlighed, du lee

    Hm... og det kommer fra manden der forlod festen i utide for at få intim massage af en ukendt mindreårig... :laugh:

    Tak til Troels for en MAX fed fest! -Det er god stil... "klap dig selv på skulderen"... :cool:

    /MR. Guns :tongue:

  4. Prehn >> Ikke fordi er øvelsen er så vigtig, gider bare ik gå rundt med en skade og en svag skulder. Bare fordi det ik viser sig til daglig vil jeg gerne have det fixet.

    Kauf >> Nej jeg har ik fået nogen til at se på den. Måske jeg skulle det, men jeg synes bare det er sådan en mærkelig skade, da jeg kører tung bænkpres og skulderpres uden problem, men vinklen lige imellem, så mærkes skulderen straks, så har lidt svært ved at se om det rotator cuff, styrkeulighed eller hva det er, for har ik rigtig hørt folk have det problem før :unhappy:

    Har oplevet det samme... hvorvidt det er m.subscapularis...indadrotator og fixator (en del af rotator cuff) der er overbelastet eller om det er en anden irritaton er lidt svært at sige, men det er nok mit bud..

    Jeg kørte alm. bænk godt langt nede på brystet og med god opspændning samt kørte decline.

    Jeg undlod incline i 4 uger og kørte en masse kontrolerede rotator cuff øvelser, især indadrotationen fik fokus.

    Det er væk nu og jeg kan igen køre tungt incline... :superman:

    Så prøv evt. det samme.. der ingen garanti for at det går væk, men der sker jo ikke så meget ved at prøve... :cool:

  5. Jeg er meget enig med Jsc i at det lugter lidt af overbelastning i muskulaturen i underarmene, der så giver compartmentsyndrom symptomer. At det har spredt sig til skuldre- og nakkeregionen, tror jeg skyldes at du har brugt de muskler til at kompesere med, da du pga. smerter i underarmene ikke har kunnet briuge de muskler optimalt. Og det er jo en god idé at olde ordentligt fat i styret, når man kører i ujævnt terræn :smile:

    Er delvist enig... Det er et rimeligt kendt fænomen at cykelryttere (især dem der kører offroad med mange rystelser) oplever smerter i hånden og underarmen. Hænderne og dermed en del af vægten fra personen hviler på håndroden, hvilket medfører et tryk på flexorretinaklet. Dette sammen med rystelserne kan medføre en irritation og afklemning af nerver og kar, hvilket resulterer i et karpaltunnelsyndrom.

    Det er ihvertfald mit bud, men jeg er kun fys. stud. så vil ikke ligge hovedet på blokken.. :smile:

    Jeg tror du får at vide at du skal holde en pause med din cykling og evt lave nogle underarms øvelser med lav belastning... evt. kan du få noget inflamationsdæmpende medicin...

    der er ikke meget sjov i at skulle opereres hvor de skærer flexorretinaklet op...

  6. Hej alle.

    Jeg har altid haft lidt problemer med min venstre albue i form af et eller andet bånd eller en sene deri, som kører ned over albue knoglen(venstre albue, den knogle længst inde mod kroppen når man står med strakt arm med underhånden op ad). Dette sker fx. ved for smalt greb i bænkpres eller for langt ned i dips. Det har ikke umiddelbart været noget der har generet mig. Har bare "indrettet" mig efter det. Jeg ved jo heller ikke om det har noget med det at gøre, men kunne det jo godt have.

    Her forleden lagde jeg så arm (Dum som jeg er), med en ven. derefter har jeg fået smerter i albueledet. Det er dog ikke uudholdelige smerter, og jeg kan også sagtens bruge min arm, strække den osv.

    Jeg ved ikke, om nogle af jer har haft tilsvarende problemer? Om det er noget jeg skal kontakte lægen med eller hvordan? Skal lige sige at jeg trænede igår, trods jeg kunne mærke lidt ømhed i den, og er hverken blevet værre eller bedre idag. Kan jeg fortsætte med at træne, eller bør jeg stoppe op og holde en pause og se hvor det bærer hen med den?

    Regel nr. 1: lad være med at lægge arm!!!! -det er en elendig belastning af albuen som ofte fører til skader. -men det ved du jo så nu :cool:

    Du har med stor sandsynlighed overbelastet en sene som så reagerer med en inflamation (giver ømhed og lille hævelse). Hvis du undlader at træne tungt i især presseøvelserne og undlader de øvelser du selv nævner (smalt bænkpress og dips) vil det nok forsvinde i løbet af nogle uger. Det kan hjælpe at bruge neopren bind eller muskelvarmer under træningen.

    Hvis man ignorerer det og træner igennem bliver det værre og kan sætte albuen helt ud af spillet i flere måneder.. så lyt til smerten.

  7. Jeg har nu trænet i et par år men er begyndt at træne hårdt her det sidste halve år. Jeg får nu meget ondt i min underarm og over arm det føles som vokseværk gjorde den gang jeg var lille jeg er nu 25 og det får jeg nok ikke igen? Hvad kan det skyldes kan det være jeg mangler noget i min kost som musklerne skal bruge?

    JPC

    Du bliver nødt til at give lidt mere info om præcis hvor det gør ondt og om der er forskel på smerteintensitet f.eks før, under eller efter træning...

    Mit umiddelbare bud ville være overbelastede senetilhæftninger, evt. med inflamation i periosten, men det er kun et gæt ud fra din sparsomme info...