Trisana

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Trisana

  1. er da også blevet informeret om at for at min krop skal begynde at tære af min muskelmasse så skal alle mine fedt depoter være udtømte, derfor er det umuligt at kun være "fedt og knogler" tilbage af mig......

    Hmm...der er tydeligvis nogle(MANGE) fysiologiske ting du ikke har ret godt styr på!!! Kroppen vil altid tære på muskelmassen under en "sultekur" og det er ikke fysisk muligt for dig nogensinde at få din fedtprocent helt i bund...ikke engang ved anoreksi.

    Udover dette så synes jeg generelt at det er, mildest talt, skide irriterende at læse sådant nogle indlæg som dine. Du ved udmærket godt selv at du påkalder dig en sindssygt masse opmærksomhed og hvad pokker havde du egentlig forventet at vi herinde skulle svare? Havde du regnet med at folk ville fortælle dig hvordan du nemmest taber et, næsten, fysisk umuligt antal kg på umulig tid??? Du er allerede LANGT ude - hvilket bevises af dit misbrug af TP-piller og dit ønske om at være undervægtig. Du har behov for hjælp og jeg gider i hvert fald ikke give dig opmærksomhed på, at du smadrer din krop og ønsker at flest muligt hører om det(kan ikke se hvorfor du ellers skulle vælge at skrive på et site som dette).

  2. Det tror jeg heller ikke. Et løbeknæ er betændelse i senen, der ligger over knoglen, som er placeret ved siden af (skråt under) knæet.

    Hvad mener du når du siger bagved knæet? bag knæskallen eller...? Har du en fornemmelse af om det er en ømhed, der kommer fra muskler, sener eller leddet, og gør det ondt når du bare bøjer og strækker benet?

    Med "bag knæet" mener jeg bagsiden - nærmest dybt inde i knæhasen, men ikke helt fremme bag knæskallen. Og så som sagt også i området lige over knæskallen(sådant lige mellem nederste del af låret og knæet). Mht bøj/stræk så ja. I starten kunne jeg kun mærke det når jeg var ude at løbe, men nu er det blevet en konstant følelse som forværres af at jeg bøjer og strækker knæet...det er dog ikke så slemt at jeg ikke kan holde ud at gå på benet.

    Kan godt høre på jeres forklaringer, at der nok ikke er tale om løberknæ, som jeg havde troet...men hvad i alverden er det så?

  3. Ved ikke hvor meget viden, du ligger inden med, men løber-knæ er en overbelastningsskade, og det er ikke inde i knæet, at smerten fremkommer....

    Altså generelt bliver jeg selv bekymret, når der fremkommer smerter fra selve ledkapslen..., men jeg syntes, du skal holde pause fra din træning (evt. cykle istedet) og samtidig gå til din læge/fysioterapeut, og få vished om problematikken! Det er dumt at sætte sin førlighed på spil....

    Hygge, Jac

    Det ér nu heller ikke inden i knæet, men bag og lige over - tror ikke jeg fik formuleret det ordentligt, da jeg ligesom bare lokaliserer smerterne til området ved mit knæ = i knæet(kan dog godt forstå din forvirring). Lige nu holder jeg et par dages pause(igen igen) og hvis tingene ikke bedrer sig markant bliver det et besøg hos en specialist - for nej, at sætte førligheden på spil ville være det dummeste.

  4. Hejsa Folkens.

    Gennem de sidste måneder har jeg kæmpet en del smerter i mit venstre knæ. Smerterne er størst under træning(løb og step), men efterhånden kan jeg også mærke det når jeg ikke træner - og er selvfølgelig bange for, at dette på sigt kan udvikle sig og give mig en reel skade.

    Sagen er bare, at da jeg ikke er sikker på årsagen til mit problem, ved jeg heller ikke hvad jeg skal gøre for at afhjælpe det. Jeg har læst at skoene har en stor indflydelse, men mine er New Balance og købt under kyndig vejledning, så det burde ikke være dér problemet ligger...har heller aldrig haft problemer med det andet knæ.

    Er der andre som har oplevet noget lignende og har forslag til hvad jeg kan gøre? Har overvejet at få en tid hos en fysioterapeut - ville det være en ide?

    Håber I kan hjælpe mig.