AnikaSuw

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AnikaSuw

  1. Hvis man vil løbe eventuelle risikoer, eller bare hælde en masse penge efter noget, som muligvis ikke virker, så må det være op til en selv.

    Ja da. selvfølgelig. Og så skal alle lovlydige skatteborgere, betale når x kommer på sygehuset for at have proppet sig med den slags.

    Hmmmmmmmm

  2. Jeg har lidt "problemer" med min skuldre og fra tid til anden den ene balde der har det med at hoppe eller dire. Det opstår når jeg slapper af i dem og føles lidt som en slags krampe der bare ikke gør ondt (lyder måske underligt). Nogen der har oplevet det samme eller som har en ide om hvorfor de gør det.

    Jeg har præcis det samme. Over hele kroppen. Især mine lår er hårdt ramt. Jeg ved desværre ikke hvorfor det kommer, men jeg kunne forestille mig at det kunne være en form for en lille overbelastning.

    Lyder det sandsynligt???

  3. Tyndfede? Yes, det er nemlig lige hvad de er. Tynde, men fede....

    Incognito jeg kan kun give dig 100% ret.

    Ash86, jeg er ikke imponeret af dit valg, mht måden du vil tabe dig på. Hvorfor ikke bare få løbeskoene på og så ud over stepperne? (Samtidig med du spiser fornuftigt)

    Dvs. som Ostman skriver, og ikke 3 stykker rugbrød med tun. Det er mindre end hvad jeg spiser til frokost.

    Hvis du gerne vil tabe dig til fordel for dit modelarbejde, så tror jeg ikke det er en fordel at ligne et spøgelse. :crazy:

  4. Træthedsbrud er selvfølgelig en rimelig udbredt skade hos eliteidrætsudøvere ... men hvis du ellers er forholdvis ung og bare løbe-træner et gange om ugen tror jeg det er ret usandsynligt at det ligefrem er træthedsbrud du oplever - for mig lyder det også umiddelbart som en betændelse - uanset hvilken af de to tilstande er den bedste behandling dog ro.

    Jeg har løbetrænet hver dag. Nogle gange to gange dagligt, men jeg prøver at give det lidt ro, og så må jeg se hvad der sker.

  5. Hej hej!!

    Jeg håber der er nogen her der kan hjælpe.

    Jeg har gennem den seneste tid (dvs. de sidste 2 måneder) haft store smerter i den nederste del af mit venstre skinneben. I begyndelsen regnede jeg med at det "bare" var skinnebensbetændelse, men smerterne bliver ved og de er tilmed blevet værre.

    Når jeg begynder med at løbe gør det vanvittigt ondt, efter 4-5 min. bliver det bedre, men smerten forsvinder ikke fuldstændigt, og når jeg har løbet omkring 6-7km bliver det slemt igen.

    Jeg er elitesvømmer og her i foråret og sommeren har en stor del af min træning bestået af løb.

    Nogen der kan fortælle mig eller give et bud på om det er en slem omgang skinnebensbetændelse eller måske et træthedsbrud????

    Hilsen Anika...

  6. Da jeg jævnligt fik kramper om natten fik jeg det råd, at jeg skulle blande 1 liter vand, men 1 tsk fuld salt og 1 tsk fuld sukker og så bare ryste det godt og tage en ordelig slurk af og til, og især lige inden sengetid.

    Det hjalp :4thumbup: , men det smager skidt :blink:

  7. Hej Hej :bigsmile:

    Jeg er en pige på 15 år, der er elitesvømmer og træner to gange dagligt.

    Jeg er lidt på bar bund når vi snakker kost. Jeg synes ofte jeg er sulten, selvom jeg virkelig spiser meget, når jeg spiser. Jeg har desværre sjældent tid til de små mellemmåltider :unhappy:

    En dag for mig kunne se sådan ud:

    kl. 05.30 Morgenmad:

    4 stykker rugbrød

    300g yoghurt

    kl. 06.00-08.00 Træning

    kl. 12.00 Frokost

    3 pitabrød

    en masse frugt :unhappy:

    kl. 18.00 Aftensmad

    2 portioner. (meget kød :4thumbup: )

    kl. 20.00-22.00 Træning

    Nogen der kunne give mig nogle forslag til en forbedring af dette????

    Hilsen Anika:)

  8. Vi træner rigtig meget om sommeren. Ikke så meget svømning i vandet, men rigtig meget løb og styrketræning med vægte.

    Derudover er vi på en masse lejre med svømmeforbundet, og klubber osv.

    Da jeg var mindre, 7-12 år brækkede jeg mine arme 5 gange, dog ikke samme arm. Men da jeg nåede de 12 år, og begyndte den intensive træning, har jeg aldrig brækket noget siden.

    Jeg vil prøve at tage mod til mig og snakke med min træner. :blush:

  9. Jeg fik min første menstruation da jeg var omkring 12,5 år, eller der omkring.

    Jeg har lidtr forsigtigt prøvet at snakke med nogle af de andre piger i klubben om de har samme problemer som mig, men det er ikke tilfældet. De træner heller ikke nær så meget som jeg gør. Kun det halve. De har slet heller ikke samme ambitioner som jeg har.

    Jeg tror desværre ikke jeg vil kunne få min selv til at snakke med min træner om det.

    Vi har dog et forholdsvist tæt og åbent forhold til hinanden, men jeg vil helst ikke have at han ser nogle problemer ved mig. Hvis du forstår hvad jeg mener?!?? :unhappy:

  10. Hej Anika,

    selv om jeg ikke er ekspert på området, vil jeg alligevel komme med en kommentar, ud fra egne rfaringer (blot som amatør).

    Når jeg læser dit indlæg så tænker jeg på, hvorvidt du kan have en skjult (latent) infektion i kroppen som du ikke helt kan komme af med. De gentagne forkølelser kunne tyde på det, samt din megen træthed.

    Hvis din krop ikke får hvile nok, kan det svække dit immunforsvar, der så ikke kan bekæmpe infektionerne helt i bund. :unhappy:

    Du skal selvføgeligt få snakket med din træner for at fortælle ham om situationen. Måske kan du i en periode træne lidt mindre for at give din krop mulighed for at komme på toppen igen.

    Derudover kunne det også være en idé at snakke med en læge om det, en blodprøve kan bl.a. afsløre skjulte infektioner.

    En anden ting som du skal holde øje med er din mestruationscykus, den kan også fortælle en del om evt. overtræning. Nogle kvinder bliver påvirkede af hård træning så deres menstruationscykus forstyres eller helt udebliver.

    Det er ihvertfald vigtigt at du tager kroppens advarselssignaler seriøst og undersøger alle muligheder.

    Held og lykke med det :wink:

    Hej Phoebe..

    Nu hvor du er inde på menstruationsforstyrrelser osv. kan jeg fortælle at jeg ikke har haft menstruation i over halvandet år. Måske en enkelt gang eller to men det er maks.

    Det er faktisk ikke noget jeg har tænkt meget over, for sådan har det bare været.

  11. Hej Hej.

    Jeg er en pige på 15 år. Jeg er elitesvømmer og har igennem den senere tid oplevet at jeg har været helt igennem træt, haft søvnproblemer, haft vedvarende forkølelse og i det hele taget har været helt udmattet.

    Jeg træner 2 gange dagligt. Både svømning, løb og styrketræning er en del af mit ugentlige program.

    Kunne det være overtræning? Eller hvilke symptomer ville der komme på evt. overtræning?

    Derudiver har jeg også lige fået skinnebensbetændelse! Noget som jeg aldrig har haft problemer med før.

    Venlig hilsen Anika :bigsmile: