T4ss3

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by T4ss3

  1. Hey

    Jeg plejede selv at kunne løbe 3,3 km på 12 min (cooper test) for 1½ års tid tilbage, mine mål ligger meget lignende dine, da jeg heller ikke har rørt en finger i også ca. 1½ år.

    Forskellen er bare at jeg vil op og løbe de 3,3 km/12 min og ikke 5 km/20 min :smile:

    Jeg løber 12 min 3 x om ugen, fuld skrue, og lige nu kan jeg kun løbe 2,6 km. Det er som at jeg er "låst fast".

    Jeg har ikke kunne forbedre mine 12 min. løbs i de sidste 2 uger, og det ærgre mig.

    Endvidere løber jeg også interval 3 x om ugen, hvor jeg løber 15 min total. 3 x max fart i 1 min og ellers lunter jeg i så højt fart som muligt.

    Mit spørgsmål lyder om jeg bør variere min træning eller rettere sagt, hvordan kan jeg forbedre mine løb? -bør jeg løbe langdistancer samtidigt?

    Tak

    ps sorry hvis jeg har laver vrøvl i dit "emne", men jeg synes ikke at der var behov for at lave et nyt, da vi nogenlunde stræber efter det samme; God kondi & trimmet mave :)

  2. Holder du dig til et fornuftigt gradvist vægttab med 500 kcal i underskud pr. dag bliver det til ½ kg pr. uge. Da du skal ca. 7% ned i fedtprocent må det vel svare til godt 5 kg (75 kg*0,07) dvs. 10 uger er en realistisk/fornuftig tidshorisont.

    Oki thanx.. lige hvad jeg ville høre... :4thumbup:

  3. Hey! :smile:

    Ny herinde..! -fed side! :cool:

    Jeg ville lige høre om I kunne fortælle mig "hvor lang tid der går for at tabe sig i fedtprocent." Altså...

    Jeg mener jeg er 22 år, vejer ca. 75 kg, er 178 cm høj, har en fedtprocent der lyder på 15,8%. Vil gerne have den længere ned. Spiser sundt og fornuftigt...

    Har en styrketræningserfaring på ca. 5-6 år (ikke ligefrem nybegynder), men har aldrig før tænkt på fedtprocent som så.... hehe -Så er blank på det område!

    Vil blive meget taknemlig hvis I have en idé om hvor lang tid der ca. går mellem at have en fedtprocent på 15,8% til ned på en omkring 9%? -og ja jeg ved at det er meget individuelt, hvor meget man spiser, osv, men jeg er ikke vant til de procenter... :tongue:

    Træner ca. 4-5 gange om ugen styrke, løber ca. 3-4 gange om ugen (HIT). :superman: