squatteren

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by squatteren

  1. Du er selvfølgelig altid velkommen til at poste et indlæg som du gør, men synes helt klart også det er et problem som du skal henvende dig til din læge med... Desuden er det vel primært skader som er forårsaget af træning etc. eller skader som forhindrer træning, som bliver oprettet emner om.. måske jeg tager fejl..

    Har du problemer med din slappe ringmuskel når du træner?

    Hvem lukker ikke luft ud når man squatter og dødløfter...... :laugh: men svaret er nej

    Gutter var nu blot hvis der var nogle sagkyndige herinde der vidste noget omkring emnet. Eksempelvis er der prostata der kan blive slap og genoptrænes ved hjælp af knibe teknikker osv. Ku være der var nogle der vidste noget omkring emnet. Hvis jeg mener jeg skal til lægen med det så tager jeg til lægen med det. Lige nu er jeg blot nysgerrig omkring nogle der ved noget om emnet, ikke så meget om dem der ikke ved noget :smile:

  2. Snak med din læge, hvis du mener der er problemer.

    Måske vi bare skulle lukke diskussionsforaet ned og alle bare snakke med vores læge hvis vi havde en undren omkring noget mht vores krop.

    Ellers kan de rette der måske havde en viden som du og jeg åbenbart ikke har være velkommen til at poste....

  3. Håber jeg at jeg poster spørgsmålet det rette sted og jeg bliver taget 100% seriøst.

    Problemet er at jeg syntes faktisk, selv om det lyder plat, at min ringmuskel virker slap. Alstå ikke at jeg går og "gør" i bukserne ufrivilligt men hvis jeg f.eks skal på toilet og lave stort så gøres det på kort tid uden noget "pressen". Iøvrigt oplevede jeg forleden at jeg fik en næve i maven (for sjov) og igen kunne jeg mærke det røg lidt bagud :blush:

    Er lidt usikker på hvad jeg kan gøre og hvorfor dette er opstået... i dagligdagen ser jeg det ikke som et problem andet end kammierne kommentere jeg bruger MEGET kort tid på at lave stort. Men jeg vil da gerne lave om på det.

    Kan man træne sin ringmuskel op og hvad kan have forsaget dens slaphed? Er det overhovedet ringmusklen der er noget "galt" med?

    Håber på lidt kyndig feedback og vil blive lidt trist hvis problemet ikke tages seriøst, selv om det er et lidt sjovt emne :blush: