Bons

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bons

  1. Har i set sidtse nyt på siden www.blivpolitibetjent.dk?

    Ca. 100 ansøgere vil en af de kommende dage modtage et brev om, at de er ansat som politibetjent på prøve den 1. december 2006.

    Der er stadig en del ansøgere, der er ved at gennemgå prøverne ved den tidligere ansættelsesprocedure. Rigspolitiet vil blandt andet derfor vente til medio oktober 2006 med at fastsætte det samlede antal af ansættelser den 1. december 2006, så de fleste herefter indgår i udvælgelsen til ansættelse den 1. december 2006.

    Derfor må en del ansøgere væbne sig med tålmodighed 3-4 uger endnu med at få svar på, om de er ansat 1. december 2006 eller ej.

    Der er planlagt yderligere 11 korte prøveforløb i 2006. afviklingen vil dog være afhængig af antallet af ansøgninger.

    Held og lykke gutter

  2. Hvor mange er vi efterhånden herinde, der venter på svar til sep ?

    Jeg venter også svar til september. Blev færdig med prøverne i slutningen af maj. Er der nogen som har hørt nærmere om en specifik dato? Ved bare at dem der startede til august fik svar omkring d. 20 maj. Så mon ikke vi også vil få svar omkring den 20. september:) Vi er vidst efterhånden ved at være mange om budet, så vi må håbe de har pladser nok til os alle:)

  3. nej for jeg var alt for meget i chok til at kunne tænke klart. Personligt tror jeg ikke ham bedømmeren kunne lide mig. Dem som havde familie, venner og kærester i politiet i forvejen fik en rigtig god karaktere selvom de selv som resten af gruppen sagde ikke klarede sig godt. Mens andre som mig som hverken har venner, familie eller lign indenfor politiet...Men jeg skal nok vise dem! :superman:

    Han kunne bar ikke lide mig desværre!

    Men misforstå mig ikke...jeg klynker ikke...TVÆRTIMOD...det giver mig blod på tanden du ved! :crazy:

    Spurgte udspørgeren ind til om i havde bekendte i politiet? For hvis ikke, så var det nok mere eller mindre tilfældigt, at dem der fik gode karaktere samtidig havde bekendte inden for politiet.

    Generelt set er samarbejdsprøven også svær, for man ved ikke hvad man kan forvente, og hvordan du bliver vurderet. Det bedste man kan gøre er at være sig selv hele vejen igennem. det har du sikkert også været, men som du fortæller, kunne du måske have sat dig lidt bedre ind i hvordan samarbejdsprøven foregår? Det ved du jo så bare til næste gang. Det skal nok gå. Hvor langt er du HAV?

  4. Er der forresten nogen herinde som også skal søge ind igen og er friske på at forberede sig sammen :blink::blush: ?

    Hej Pedro.

    Virkelig ked af at høre du fik afslag. Men jeg kan kun sige én ting,- og det er op på hesten igen. Fik selv afslag første gang, hvilket er et hårdt slag og kan føles som et personligt nederlag. Men efter grundige overvejelser valgte jeg at søge igen, og er nu kommet igennem prøverne med lutter 4-taller og står på ventelisten til decemberholdet. Vis dem at du har en stærk psyke ved at søge igen. Forbered dig godt og så er jeg sikker på, at du kommer ind næste gang.

    Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at spørge.

    MVH.