MBA

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MBA

  1. Jeg kunne ikke være mere enig. Et af kriterierne for at stille diagnosen anoreksi er et BMI under 17,5 og så er man altså virkelig tynd. :crazy:

    Og især som kvinde siger jeg så :4winkkiss:

    - Pia (Bambi) :wub:

    Kender en som har et BMI på 16,5. Hun har ingen muskelmasse af betydning, er flot bygget (ved godt der er forskellige meninger om hvad det er) og tænker ikke alt for meget over hvad hun spiser. Så ingen tegn på anoreksi.

    Synes bare at det er tidligt at begynde at tale om anoreksi med et BMI under 17,5

    Kunne være meget fedt at læse mere om, hvis du har noget?

    Martin

  2. Hvis der skal være et BMI loft i den ene ende, så skal der da vist nok også være i den anden :smile:

    Fordi der er nogle piger med et BMI under 18 er det vel ikke ensbetydende med at deres spisevaner er ude af kontrol. Er dog ikke modstander af ideen da helt tynde modeller muligvis kan være forkerte rollemodeller for helt helt unge piger.

    Francis: Fantastisk Jake Mueller citat :laugh::laugh:

  3. Svømmedelen er afskaffet til den fysiske prøve, så du SKAL i stedet have bestået bassinprøven (den kan tages i mange svømmehaller). M.h.t. løb, så får du max karakter, hvis du løber de 2400m under 8.5 min, så det er bare at gå i gang med noget interval træning. Her står de fleste praktike oplysninger www.blivpolibetjent.dk

    God fornøjelse og held og lykke.

  4. Ved godt at du søger efter et sted i Kbh, men Privat hospitalet Valdemar i Ringsted kan helt sikkert hjælpe dig. De har bl.a. ortopædkirugi, kiropraktik, fysioterapi, smerteklinik, idrætsklinik osv. Hvis du gerne vil din skade til livs og have professionel rådgivning omkring det, så kan jeg varmt anbefale dette sted.

  5. Dine ben er kun ømme efter de første par gange du træner dem.

    Hvis du træner dine ben regelmæssigt, vil du ikke komme til at mærke nogen form for ømhed og det vil ikke påvirke dit løb.

    Vidste godt at jeg bare skulle spænde hjelmen og komme i gang med bentræning, men de gange hvor jeg har kørt max i benpres har det siddet i benene flere dage efter. Må bare state stille og roligt.

    Tak for svarene.

  6. Hej.

    Efter at have besøgt MOL et stykke tid er jeg blevet bevidst om at her findes en masse personer der ligger inde med en viden jeg håber at kunne drage gavn af.

    Har læst links relateret til emnet, men synes ikke de er brugbare. Jeg har trænet i ca. et år og er gået lidt død i mit nuværende program. Jeg er 180 cm og vejer 74 kg. Jeg har brug for et rigtig godt 2-split program og har selv været ved at sætte et sammen, men jeg er meget i tvil om det er ok. Vil gerne have at vide om det ser fornuftigt ud, om noget skal byttes rundt, om det er for meget eller for lidt o.s.v.

    Årsagen til at jeg ikke har nogle ben-øvelser med er, at jeg løber hver anden dag og efter en god gang bentræning er jeg øm i dem i et par dage, og det føler jeg påvirker mit løb.

    Dag 1) Bryst: Bænkpres, fly, pullover, incline bænkpres.

    Skulder: Laterals, military, skulderpres, row

    Triceps: Dips, kickback, pushdown, skullcrusher.

    Dag 2) Ryg: Chin-ups, cable front pull-down, row, straight arm pull-down.

    Biceps: Db curls, praecher curls, pull-ups (håndfladerne mod mig selv)

    Øvelserne foretages selvfølgelig ikke i den nævnte rækkefølge.

    Mål med træningen: At få styrke uden at blive for stor, at på sigt komme til at køre mange øvelser med egen kropsvægt.

    Håber i kan hjælpe. Mvh. Martin