CBH

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CBH

  1. Eller også kan det skyldes at du lige pludselig er begyndt at løbe en helt masse. Og derved udsætte dine ben for mere belastning end de er vant til.

    Det kan måske være lidt af det, men i tiden hvor jeg ikke har løbet der har jeg holdt mig nogenlunde igang i et fitness center hvor jeg har prøvet at styrke hele kroppen. Men har kort snakket med min læge og fik af vide at jeg skulle holde mig i ro et stykke tid samt at jeg skulle tage nogle ibumentin. Så nu må jeg bare se hvor langt jeg kommer med det.

  2. Tak for svarene..

    Tror ikke det er skoene der skulle være noget galt med, har nogle "rigtige" løbe sko fra en sportsforretning med gel og stødabsorberende indlæg ved hælene.

    Men kan noget af det skyldes hvis man løber i lidt mere ujævnt terræn??

  3. Hej med dig!

    Jeg er efter et stykke tidspause begyndt, at løbe igen dvs. omkring 3-4 gange om ugen af 4,5 km. Men det har resulteret i at jeg er begyndt at få smerter i læggen og foran læggen (skinnebenet), efter træningen strækker jeg ud i musklerne for ikke at få alt for ømme. Både mens og efter jeg løber kan jeg mærke de kraftige smerter i benene og det er ved at blive ret så irriterende.

    Så er der andre der kender til problemet eller nogen som har foreslag til forbedringsmuligheder?

    Hav en fantastisk dag!

    MVH

    /CBH

    post-11572-1199209192.jpg

    ps. har vedhæftet et billede for at vise hvor det er. Ved ikke om det kan være til nogen hjælp, men nu gjorde jeg det alligevel.

  4. Hey

    Nu er jeg startet på "Voluminøst" split program som man kan finde ved at klikke på linket. http://www.motion-online.dk/styrketraening...ed_haandvaegte/

    Der står bl.a. "træn 3-4 gange pr. uge", men kan man godt ændre det så det i stedet bliver f.eks 6 dage om ugen eller skal jeg bare holde mig til de 3-4 gange? For ville gerne træne noget mere, men blev i tvivl om der så kunne ske skader og lign.

    Og er der nogle som ved hvor man evt. kan finde flere øvelser at lave?

    /CBH

  5. Tak for svarene :4thumbup:

    Jeg havde også kigget på det træningsprogram med håndvægte herinde på MOL og havde også tænkt at prøve det program, men synes samtidig at jeg selv ville prøve og sætte noget sammen.. Men lige i starten tror jeg, at jeg prøver det program og ser hvordan det kommer til at se ud :bigsmile:

  6. Nu har jeg siddet og læst lidt på nogle forskellige sider og artikler herinde på MOL og nu ville jeg prøve at lave mit eget program, men ville høre om der var nogle der havde nogle forslag eller forbedringer til det. Jeg fokuserer på mave og bryst, da jeg gerne vil have at det skal se lidt pænere ud.

    (ps. programmet er til hjemme brug, da jeg ikke lige har så meget tid til at kunne nå i træningscentrer og har derfor købt nogle håndvægte).

    Brystpres 3x12

    Flyers 3x12

    Mavebøjninger med benene i 90 grader 5x10