Newbie|Prof

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Newbie|Prof

  1. Hey. jeg en spiller midtbane på vores fodbold hold. Jeg var ude og spille kamp her i weekenden og jeg må sq sige at jeg ikke have nok krafter til at løbe de lange spurter.

    En midtbane som jo være med fremme når der angreb, men så skal jeg jo oss være en af de første når de andre har angreb. Hvordan kan jeg blive bedre til de lange spurter og er det nogle der har en rigtig effektive kondions program. Vil meget gerne have en meget god kondi og holde til at løbe længere tid end resten af mit hold.

  2. hey. jeg har tænkt mig at løbe igen. Da jeg løb, for noget tid siden, løb jeg bare. Jeg havde ikke et træningsprogram. Nu vil jeg gerne have lidt "system" over det. Så er der nogle som vil lave mig et træningsprogram. Det skal være et program hvor man hurtigt kan få en godt kondition. Jeg skal til at spille inddørsfodbold, hvor man spiller 1x8 min.

  3. Skal det forstås, at du aldrig har løbet før = utrænet og nu skal gennemføre et løb, hvor du skal løbe "all out" i 2 timer i streg????

    har løbet før. har ikke løbet indenfor den sidste måned. hvad er bedst? skal jeg løbe 10km hverdag eller skal jeg skriftevis løbe og cykle hverdag (10km)

  4. Der skal nogle stats på bordet, hvis du skal have ordentlig hjælp!

    Hvad er dit udgangspunkt?

    Løbetræner du nu, intervaltræning, antal pas/uge?

    Hvilken distance skal du løbe om de 21 dage?

    har ikke løbet før. skal kunne klare til at i 2 timer på næsten 100%. er vililg til at ofre meget tid i det. har planer om at løbe hverdag ved ikke lige og det hjælper med at forbedre min kondi meget.

  5. hej. jeg træner for at blive større og få det maksimale ud af min træning. jeg skal til at starte på et helt nyt program. jeg har 2 at vælge imellem. hvilken én er bedst og hvad får man ud af dem?

    hvormange kilo skal jeg starte med? og hvor lang tid skal der gå før jeg skal stige i kilo?

    (har ikke trænet i nogle uger nu. så mine muskler er blevet små.)

    højde:180

    vægt: 61

    1. træningsprogram.

    dag1

    Squat 4x6

    Bænkpres 3x8

    Chinups/lat pulldown 3x8

    Incline bænkpres 3x8

    Rows 3x8

    Military pres 3x8

    Curls 3x8

    Dips 3x8

    dag 2

    Dødløft 4x6

    Bænkpres 3x8

    Chinups/lat pulldown 3x8

    Incline bænkpres 3x8

    Rows 3x8

    Lateral raise 3x8

    Cabel Supine Curls 3x8

    Dips 3x8

    dag 3

    Squat 4x6

    Bænkpres 3x8

    Chinups/lat pulldown 3x8

    Incline bænkpres 3x8

    Rows 3x8

    Military pres 3x8

    Curls(3x8

    Dips 3x8

    2. trænningsprogram.

    Komplet træning med håndvægte fra MOL

  6. Det forsvinder ikke nej. Du kan forebygge det med noget creme der øger hudens elasticitet, men har man fået det, forsvinder det ikke; det vil dog blive mindre tydeligt med tiden, og desuden hjælper det at være brun, da det så ikke er nær så tydeligt.

    Om du vil stoppe med at træne pga. strækmærker er helt din egen sag, jeg vil personligt ikke.

    okay. ved hvad den creme hedder?

  7. hej. jeg har trænet squat i noget tid og efter jeg begyndte at træne har jeg fået nogle mærker(ligner man er blevet slået med en pisk) omkring brystet. er det noget nogle af jer har prøvet?

    hvis ja, hvordan undgår man så dem? :blush:

  8. hej. Jeg har brug for hjælp til at lave et træningsprogram. Jeg er 16 år og vejr 63 kg. Kan man tage nogle kg hvis man træner? Jeg her aldrig trænet før, så derfor besluttede jeg, mig for at købe en Cardio Fitness Træningsbænk. er der nogle af jer som vil hjælpe mig med at få et træningsprgram op og køre?