MortenOBBC

Medlemmer
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MortenOBBC

  1. Lad mig starte med at understrege at mine kommentarer til hele denne tråd er som privatperson. Det kan dog ikke undgås at mit virke som bestyrelsesmedlem i OBBC, gør at jeg har en del mere information/viden om hvad der reelt foregår, og hvilken strategi, der ligger bag den måde klubben drives på.

    Det er vigtig at forstå at alle bestyrelsesmedlemmer er individer med hver deres mening, men der er en tradition for at de beslutninger, der tages på møderne er enstemnige, og bakkes op af alle medlemmer, også når der fra grupper i klubben rejser sig en storm af protester.

    Overordnet er jeg meget ked af at en del af vores medlemmer er så utilfredse med at træne i vores forening, som der gives udtryk for i de mange indlæg jeg har læst i denne tråd. Især er jeg meget ked af de meget personlige angreb der rettes mod navngivne personer, jeg mener ikke at dette er på sin plads i en seriøs debat. Lad os holde debatten på et niveau, hvor vi spiller bolden og ikke går efter manden. Husk at debatniveauet kan aflæses på den respekt man viser folk med en anderledes mening/holdning.

    Efter denne indgangsbøn vil jeg forsøge at kommentere på de kritikpunkter der er fremkommet i denne tråd.

    1. Den gamle aerobicsal

    Den allerførste vildfarelse i hele debatten, er tanken om at denne skulle være styrkeløfternes "eget" område, og at bestyrelsen havde "lovet" styrkeløfterne deres eget træningsområde. Et sådant løfte er aldrig afgivet

    Bestyrelsens vigtigste opgave er at sikre de optimale træningsmuligheder for vores medlemmer, og med i vores overvejelser var klart at inddrage den gamle aerobicsal i vores styrketræningsområde, når den nye var færdig. Desværre skred tidsplanen og budgettet for ombygningen, og vi valgte derfor at udskyde beslutningen til den nye bestyrelse var tiltrådt.

    Den nye bestyrelse tog debatten op og der blev stillet forslag om en prøveperiode med holdtræning i den gamle aerobic i en 3-måneders periode. Dette blev vedtaget bla. med en argumentation om at når først vi havde revet salen ned, kunne vi ikke spole filmen tilbage og udføre forsøget.

    Samtidig besluttede bestyrelsen at lave en helhedsplan for hele 1. salen, hvor også arealet med den gamle aerobicsal skulle indgå. Af økonomiske årsager passede det bedre at vente med at gøre noget til nu.

    Jeg glæder mig meget til at 1. salen er færdigrenoveret og arealet fra den gamle aerobicsal er integreret i vores øvrige styrketræningsområde. Det giver et bedre træningsmiljø med nymalede lokaler, gulvtæppe uden huller, og mere plads generelt. Det er planen at der laves et område til tung træning, hvor alle har adgang, men hvor der "tillades" lidt mere, eller hvor de folk, der er sarte skal holde sig væk, for her må der gerne stønnes lidt og bruges magnesium osv.

    Men det er vigtigt at det IKKE er kun for SL'er men for alle de medlemmer, der gi'r den mere gas end normalt.

    Vi vil meget gerne have SL'er i klubben, men det skal ikke være en klub i klubben, og SL'ere har præcis samme forpligtelser til at tage hensyn til andre, rydde op efter sig selv osv. som alle andre.

    2. Taske / madproblematikken

    Også her skydes der forkert, det er ikke for at hænge SL'erne ud, men vi følte i bestyrelsen at der var behov for lidt adfærdsregulering fordi:

    Folk ikke kunne finde ud af at smide bananskræller i skraldespanden

    Folk væltede krus med proteinshakes ud på gulvtæppet

    Nogen gange var der fyldt med kagekrummer i træningslokalet.

    Generelt var vi bange for at det skulle begynde at blive lidt uhumsk i lokalerne hvis vi ikke gjorde noget.

    Derudover begyndte taskerne at fylde mere og mere i træningslokalet fordi:

    SL'erne slæber en masse med i salen

    Vi indførte hængelåse, og dem der havde glemt hængelås også slæbte deres tasker med i salen.

    Normalt ville det ikke være et kæmpeproblem men loadet på lokalerne er steget meget kraftigt og det betyder blandt andet nogen udfordringer med brandsikkerhed, brandzoner frie adgangsveje m.m, hvilket også vil få indflydelse på placeringen af maskiner når gulvtæppet er skiftet og 1. salen er færdigrenoveret.

    Hvis jeg skal opsummere hele tråden synes jeg generelt at der går for meget tudefjæs i den, fra nogen af jer........ Vi vil jer gerne, vi vil gerne udvikle, men ting tager tid, og vi har desværre ikke et pengetræ ude på lageret, hvor vi kan plukke 1 mio. når vi skal bruge den.

    Jeg har selv siddet i bestyrelsen i en del år og synes faktisk at vi i bestyrelsen sammen med ledelsen gør det enormt godt. Vi har en masse glade medlemmer, fyldte hold, Danmarks måske bedste styrketræningsfaciliteter og byens billigste kontingent.

    Måske kunne vi være bedre til at kommunikere alle detaljer af dialogen på møderne ud, men det har vi bla. af konkurrencemæssige årsager valgt ikke at gøre.Men døren er altid åben til vores møder, så hvis man vil vide mere så er man meget velkommen på næste betyrelsesmøde d. 9/8 kl. 18.30

    I er også meget velkomne til at smide mig en mail hvis der er nogen ting i vil have med på møder eller andre ting i gerne vil have mere information om. Min mail er [email protected]

    Husk at det altid er nemt at kritisere når man kun lige kan se til spidsen af næsen, vi andre har det ansvar at vi skal sidde i helikopteren, og kigge ned og prioritere de økonomiske ressurser så vi får mest muligt for vores penge, og glæder flest mulige medlemmer.