runq2002

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by runq2002

  1. Hejsa

    Jeg har lige set din log igennem og du løber da virkelig hurtig, så der er ingen grund til at være så beskeden.

    Og tillykke med dit PR i styrketræning.

    Det bliver spændende at din udvikling når du får flere løbeturer i programmet husk at anføre tiden.

    kram RunQ

  2. Hej Allesammen

    tak for alle jeres råd, det er godt nok dejligt at så mange søde mennesker svarer på ens spørgsmål.

    Jeg tror at jeg støtter mig lidt op ad AF`s svar, da jeg absolut ikke har så lav en vægt at den burde være et problem.

    Jeg løber vel igennemsnit mellem 60-75 km. i ugen. I denne her uge kommer det op på 67 km.

    Jeg må nok indrømme at jeg de sidste par uger ikke har fået så meget ordentlig mad som jeg plejer. Dvs. aftensmaden har været lidt ned prioriteret pga. af travlhed.

    Jeg for dog nogen sunde fedtstoffer idet min morgenmad er müsli med nødder og skum.mælk. Jeg har nogen hørfrø derhjemme som jeg kan prøve at drysse over. Ellers bruger jeg koldpresset rapsolie til madlavning - da jeg har læst mig frem til at den skulle være rimelig sund.

    Håber der kommer gang i cyklusen igen inden løbet.

    Jeg vil holde jer informeret om hvordan det går

    :wave: runQ

  3. Hej Allesammen

    1000 tak for jeres svar.

    Øhm jeg ved ikke hvad min hvilepuls er da mit puls ur for nogen måneder siden besluttede sig for at gå amok og vise helt utrolige pulstal 276 (så det er nok i stykker)

    Jeg spiser rigeligt og har faktisk lyst til usundt mad hvilket jeg normalt næsten aldrig har. Så jeg har valgt at spise mere end jeg plejer at det gode mad + supplere med lidt usundt chokolade indimellem.

    Jeg tabte mig forholdsvis hurtigt ca. 3 kg og da kunne jeg mærke på løbetræning at det vidst var gået lidt stærkt. De er kommet på igen og min vægt er nu stabil (selv om alle mine venner siger at jeg har tabt mig og tøj størrelsen er blevet mindre)

    Jeg er lidt træt, min mave er hård som sten (altså selve maven), men ellers er jeg ok. syptomerne er faktisk de samme som jeg har lige før mens, men det er jo lidt længe at have PMS i 4 uger (dvs. tungtunderliv, mavesmerter, bumser og træthed) Nogen gange føles det som om det sidder fast inde i maven hvis i forstår.

    Nå jeg håber bare at det går over inden løbet, jeg vil bare være frisk.

    Knuzz fra riunQ

  4. hejsa

    tak for svarene. Jeg vil prøve at drikke noget mere vand, synes ellers selv at jeg drikker en del, da der en en kildevandskøler på arbejdet. Men der forsvinder nok en del væske under løbeturene.

    Jeg ved ikke hvad min fedt procent er men jeg tror ikke at den er for lav, da jeg ikkke er sådan tynd tynd, men bare alm. slank.

    Min form er god og jeg har ikke oplevet problemer på de lange ture, men det kan måske godt skyldes dem alligevel. Jeg vil prøve at se tiden an endnu en uge, da jeg tidligere har haft rimelig uregelmæssig mensturation og det ikke er så længe siden at jeg stoppede med p-piller. Og så eller kontakte min læge.

    :wave:

  5. Hej alle

    Som nogen måske ved træner jeg til marathon. Det er mit første marathon løb og det er planlagt til Odense den 13/10 2002.

    Jeg har igennem den sidste 14 dage haft problemer med maven den føles hård og gør ondt. Min menstruation er ikke kommet som planlagt og jeg er ca. 4 uger over tiden.

    Den mest nærliggende årsag er jo graviditet, som jeg har taget en test for, som var negativ.

    Jeg har trænet meget med mange lange løbe turer, men jeg spiser fornuftigt og har en normalvægt. 65 kg. 176 cm. Er der nogen der kender problemt og har en evt. forklaring, eller er det mon nødvendigt at opsøge min egen læge.