mikklen

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mikklen

  1. Hey drenge og piger,

    søger en træningsmakker, der er frisk på at deltage i evolutionrace 2011 til september (eller bare nyde den målrettede træning).

    -havde tænkt styrketræning 3-4 gange om ugen, alt afhængig af 2-split eller FB.

    -løb 2gange om ugen.

    -evt. gøgl - en tur i klatreklubben, kajak, forhindringsbane, bade etc.

    Er selv i ret ringe form, grundet et semester på min flade - så det starter relativt let ud for mit vedkommende.

    er 21år gammel. PM eller skriv i tråden, hvis det var noget :)

  2. Der kan sagtens være en lillebitte forskel i længden af dine ben, hvilket forårsager en overbelastning af din lænd - plejer dog ikke at være det store problem, hvis der kun er tale om 0,5-1cm. Tit er de nederste lændehvirvler samt hoftebøjerne meget usmidige hos sportsfolk, der ikke strækker ordentligt ud. Dette gir' en jagende smerte når en bestemt bevægelse udføres, men går så relativt hurtigt over igen.

    Jeg synes, du skal kontakte den lokale kiropraktor og få en konsultation. :)

    - hvis det viser sig at dit problem er smidighedsrelateret, så vil der ikke gå lang tid før det er fikset med nogle "knæk og hiv" samt udstrækningsøvelser. ;)

  3. hey iglo, kør en loading fase med 16-20gram kreatin om dagen, fordelt over 3-4gange med 4-6gram kreatin.. Loading fasen er på 5-7 dage, derefter tager du 2gram om dagen i et givent tidsrum.

    De fleste mener en pause efter 2-3måneder er påkrævet, men der er forskellige meninger :)

  4. prøv prinoc. Det har virket fantastisk for mig og et par venner. En tube koster 50kr og du smækker det i ansigtet morgen, middag og aften.. Det er ikke særligt skrapt og giver ingen rødfarvning af huden. :)

  5. hey, som det fremgår af overskriften, søger jeg et program med maksimal muskelhypertrofi.. :wink:

    meeeen det er en jungle derude. jeg har efterhånden læst så mange steder hvor det påstås at lige præcis "deres" program er det bedste; så nu ville jeg høre nogle brugeres meninger..

    programmet skal være fullbody (3-4 gange om ugen) med en form for progresionscyklus + det skal henvende sig til en BB'er.

    blir fint at høre jeres bud :4thumbup:

  6. hey er en knægt på 17 år, der har store ambitioner om en kommende fremtid inden for det danske jægerkorps, men jeg mangler motivationen til at presse mig selv "helt ud" når jeg træner alene.

    ville derfor gerne vide om der var nogen i haderslevområdet der var friske på noget vild træning.. i stil med augustinus (en anden bruger, der på mange måder minder om mig) ..

    håber jeg har placeret indlægget i den korekte kategori.

    mvh. mikkel