Bambi1981

Medlemmer
  • Posts

    1,605
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bambi1981

  1. Hej Nille

    Ked af at hører, at du ikke kom igennem nåleøjet denne gang :unhappy: Men synes ellers det er nogle rigtig flotte karakter du har scoret.. 12 i almen viden :blink: Pyhaaa siger jeg bare :blush:

    Jeg ved godt at der sikkert ikke er så meget der hjælper lige nu, men vil alligevel lige fortælle, at en af mine veninders lillebror var oppe for nylig. Han bestod alle prøver, men kom ikke ind, fordi de syntes han virkede utroværdig :blink: Så jeg tror sgu de er hårde :nonono:

    Klem fra Pia (Bambi)

  2. Jeg har ondt i nøjagtigt samme område blot på højre ben :unhappy: Jeg er 99% sikker på at mit er skinnebensbetændelse, men ved fortsat ikke helt hvad jeg skal gører for at slippe af med det. Min erfaring siger mig, at det ikke nytter noget at stoppe fuldstændig med at løbe, da det så blot kommer tilbage, så snart jeg starter op med at løbe igen. Jeg vil i en periode skære ned på løb og så kun tage noget korte distancer i langsomt tempo med mange indlagte pauser.

  3. Rigtig flotte billeder :clap: Jeg synes godt nok det ser meget tæt ud mellem jer :blink: Det er vist kun de trænede dommer øjne, der kan lave den vurdering :wink: Jeg troede faktisk du ville have haft Dream Tan på i år. Det lyder ellers spændende, hvis du engang vil "lege" med igen :4thumbup: Btw. Jeg synes du har forbedret din sideposering fra 2006. Så det har betalt sig at øve, øve og øve :yo:

    Lige en lille drillenisse kommentar. Du fik kun godkendt 3 chins mere end mig :tease:Dog så du heller ikke helt tilfreds ud :nonono:

  4. Hej igen :smile:

    Det er da en skam at du muligvis ikke starter alligevel, nu hvor du har brugt tid og kræfter på at træne op til det :unhappy: Men mht. chins tror jeg det vil være en undervurdering, at tro at man liiiige kan nå at lærer at reppe 10-15 stk på et par måneder. Jeg har i hvert fald øvet mine længe nu og er fortsat kun oppe på 12 stk på en god dag. :blush: Men beslutningen skal du jo tage i løbet af næste uge. Sidste tilmelding er jo den 10. august :wink: Hvis ikke du bliver klar til AF, regner du så med Bodybuilding til December cuppen senere på året? :blink: Den klasse ser da umiddelbart endnu hårdere ud (jvf. det billede du postede af din modstander :devil:)

    God vind fra Pia (Bambi) :bigsmile:

  5. Hej Linis

    Hvordan går det med forberedelserne? Har du fået bestilt bikini? Jeg skal snart over og prøve min, så det er ret spændende, at se hvordan den sidder. Vi må jo ikke have indlæg i vores, så det bliver nok noget af en flad fornemmelse foroven :dry::laugh: Hvilken diæt kører du nu?

    Hilsen fra Pia (Bambi)

  6. Træning fredag 25 juli

    AAAARRGH!!! en lorte dag! :dry:

    Her til eftermiddagen skulle jeg lige beslutte mig for hvad for træning jeg skulle lave. Så øm som jeg stadig væk er i mine ben, kunne jeg forstå at mit planlagte løb ikke ville blive et hit. Før har jeg haft meget god erfaring med ømme muskler og svømning, så jeg tænkte at jeg ville tage i svømmehallen. Hader dog de der 25m bassiner... Så jeg skulle finde mig et bad med 50m og det som ligger tættest på er Vestbadet.

    Så jeg løber ned til bussen, stresser som en gnu for at nå den og hvad sker? Bussjäveln går i stykker!!! Det tager 20 minutter før vi kommer af sted og der med har jeg misset den bus jeg skulle have skiftet til, så skal stå og vente...

    Til sidst kommer jeg endelig frem... DE TAGER IKKE DANKORT!!!!!!!!!!!!!! :blink::sneaky2::nonono: Man kan tro at man bor i Afrika nogen gang!

    Sur som en citron tager jeg mig ind til Frederiksberg i stedet for. Det har taget mig 2,5 time at komme3 km hjemmefra for at få plaske rundt i deres lille dam. Det gad jeg så kun i 1000m, havde ellers tænkt svømme de dobbelte.

    Har ellers gået mine 12 km som jeg plejer også.

    Du trak da vist lige nitten i går :blink: Det lyder lidt som min tandlæge-historie fra sidste fredag, hvor det tog bussen 35 min at kører ca. 2 km :devil: Det er altså ikke lige det man har overskud til på diæt. :nonono:

  7. Hey Linis :shades:

    Dejligt lige at se lidt billeder af dig. Flot ryg :superman: Men jeg må tilslutte mig Misslaw.. Jeg ville også gerne have set et "rigtigt" poseringsbillede :wink: Når du nævner at du skal blive bedre til back double biceps, skyldes det så at du fortsat går med planer om at starte en BB konkurrence?

    Mange hilsner fra Pia (Bambi)

  8. Aften - Løbetur med makker i Risskov-skov

    GUL rute på 4,7 km - tid 32 min - gennemsnit fart 9,6 km/t - Turen var præget af, at det gik meget op og ned.. Selvfølgelig rart når det gik nedad :w00t: knap så sjovt når det så gik stejl op igen og benene syrede til og blev nød til at gå ind i mellem. Men det var en dejlig løbetur, og køligt i skoven som klart er blevet min favorit løbetur.. !! :bigsmile: (ps. Fuck der vrimlede med aktive folk i skoven)

    risskovskovloebcopy.jpg Den gule 4,7 - blå 5,4 - rød 3,4 km

    Hej Nille

    Hvis du løber knap 5 km på lidt over ½ time, så kan det vist aldrig blive til en gennemsnitshastighed på 9,6 km/time :unsure: Så ved ikke om du har skrevet forkert rute eller tid?

    Er det i skovene omkring Trøjborg du løber eller er det helt ude ved psykiatrisk hospital? :smile: Jeg skal nemlig have fundet mig en god udendørsrute her i Århus :wink:

  9. Hehe, det sidste kender jeg godt - var sgu ved at blive sindsyg til sidst, da jeg syntes jeg holdt min diæt pænt stramt og alligevel skete næsten intet med vægten :dry: Men det ser ud til kun at have været en hel del væske jeg båret rundt på (kan sikkert til dels skyldes varmen - plejer altid at hæve op i starten af hver sommer) da der forsvandt så mange kilo efter den ordentlige omgang cardio jeg fik fyret af igår. Det var endda nok til at få Poul at kommentere på hvor hakket jeg pludselig så ud, og han er ellers ret "hard to get" på det punkt :laugh:

    Dejlig at det går den rigtige vej :bigsmile: Jeg kan dog fortsat ikke prale med at være hakket, men det kommer forhåbentligt inden september :blush:

  10. Ja, jeg har efterhånden fundet hendes log også - hun er sgu sej til de der dips og chins! :devil: Glæder mig til at møde hende IRL, så kan det være hun kan lære mig nogle fifs til hvordan men bliver bedre til dem.

    Jeg har selv sat mig det mål at få 8 af hver godkendt på konkurrence. Lige nu kan jeg hive mig op 1 1/2 i chins og dips kan jeg med koncentration klare 2 stykker :blush: Men jeg håber kunne få meget ud af det at jeg faktisk er gået igang med at lave dem regelmæssigt, og at jeg nok har en 5-8 kg mere som skal smides :smile:

    Din diæt kører vel ellers fint, efter hvad jeg kan læse mig til?

    Du vil helt sikkert få noget ud af øvelsen i sig selv. :smile: Det handler også meget om teknik og så håber jeg da også et vægtab på 8 kg vil kunne gøre tricket, ellers er der sgu dømt krise for mig :wink::laugh: Jeps min diæt kører som den skal, omend jeg til tider bliver lidt utålmodig mht. vægttabet :dry:

  11. Tak og i lige måde! :smile:

    Har lige kigget med i din log på bodybuilding - det er pænt vildt hvor mange dips du kan lave! Jeg kæmper stadigvæk med mine og er glad hvis jeg kan tage flere end 10 på konkurrencedagen :laugh:

    (ret underligt jeg vælger AF når jeg er så dårlig til det hær med dips og chins - men det er jo en udfordring ekstra i sig selv :devil: Må dog nok nøjes med at konkurrere mod mig selv til at starte med... :innocent: )

    He he så prøv engang at smugkigge i Lonnies log, hun laver endnu flere :blink: Jeg tror dog ikke jeg ville få alle mine dips godkendt, idet jeg ikke kører dem helt til godkendt dybde til træning, da jeg simpelthen smadre mine karveben ved det :crybaby: Jeg tror, at meget af den konkurrence langt hen af vejen, handler om en personlig kamp/sejr. Bare hele vejen til konkurrence formen, er jo en kæmpe personlig udfordring (ihvertfald for mig :tongue:) Selvfølgelig vil man rigtig gerne gøre det godt på selve dagen, men for mit eget vedkommende, har jeg aldrig stået på scenen før og for bare 1½ år siden kunne jeg vist slet ikke tage 1 chin-up, så de 10 jeg kan rygge på en god dag idag, er en personlig sejr for mig, også selvom jeg ved at der er andre der trækker 15 stykker uden problemer. :smile:

  12. Altså pigernes løbetid siger MAX 13.20 min og alt under er selvfølgelig bedre. Vil helst kunne løbe den på alt imellem 12-13 min.

    Problemet er bare at før løbet skal man liiigge.

    møde kl 8.00 til den skriflige prøve på politigården, den vare 3 timer - ventetid/frokost til de har gået dem igennem.

    ca. kl 14.00 går turen ned til DGI huset hvor de fleste fysiske prøver skal laves. ca. 2 timer (opvarmning, hurtighedstest osv)

    og ca. først ved 16.30 tiden går turden til Tangkroen hvor løbetesten skal løbes.

    Tror man er lidt presset når man når dertil.. eller måske tænker jeg bare for meget over det, vil bare gerne have en DEL mere overskud i mit løb så jeg føler mig mere sikker til den dag. :smile:

    Jeg synes i hvert fald at det vil være rigtig ærgerligt for dig, hvis ikke du tager den sidste udfordring op og forsøger dig med testen. :smile: Nu har du trods alt gennemført forberedelserne og mon ikke adrenalinet er ekstra højt på sådan en "prøvedag", så man lige løber lidt ekstra til, selvom det gør ondt.....? :devil:

    Knus Pia (Bambi)

  13. Hej Pia!

    Det var faktisk det hele i går... Min sult bliver pænt dæmped af al den protein og fedt. Portionen fetaost var også pænt stor. Total nåede jeg op på de 1400 kcal jeg skulle op på og var slet ikke sulten på noget tidpunkt, andet end den der sidste time mellem spinningen og min aftensmad :rolleyes:

    Det er da skønt ikke at være sulten, det døjer jeg heldigvis heller ikke så meget med, kun ligesom du nævner 1 times tid inden næste måltid :tongue:

    Pøj pøj med forberedelser :smile:

  14. Hej.

    Er der nogen der har prøvet fitnessdk's instruktør uddannelser/ sundhed og ernæring?

    Jeg overvejer at melde mig til, men vil gerne høre om noget har erfaring eller gode/dårlige meninger om det.

    Eller måske nogen der kender noget bedre. Mit mål er at komme ind på sundhed og ernæring på Suhrs, men gennemsnittet er lige præcist ikke højt nok så jeg skal finde på noget der kan give mig nogle points til kvote 2.

    Håber nogen kan hjælpe:)

    Hejsa :smile:

    Jeg kender desværre ikke noget til de kurser, men jeg er selv uddannet fra ernæring og sundheds uddannelsen i Århus. Har du snakket med en studievejleder omkring pointgivningen? Det vil jo være ret bittert at tage en masse kurser og at det så ikke giver nok point til optagelse :wink:

    - Pia (Bambi)

  15. I dag har min dag f eks set sådan ud:

    Morgenmad

    1/2 dl Udo's choice

    Mellemmåltid

    20 g 31% ost

    Frokost

    Fårost med cirka 2 spsk rapsolie og haricot verde

    Aftensmad

    1 grillet kylling

    Hej Linis :bigsmile:

    Har du kun fået den mængde mad eller er det for at give et eksempel på de fedtrige fødevarer? Umiddelbart tænker jeg, at jeg ville dø af sult, hvis jeg ikke fik mere end det du nævner der :blink:

    - Pia (Bambi)

  16. Bambi1981 > er godt klar over at symetrien skal være i orden. MEN det er altid en go start at kende de øvrige deltageres evner i styrkerunden hehe...

    MEN du kan være ret sikker på, at der kommer en deltager mere - hun er meget hooked på AF!!

    ...findes der egentligt nogle gode AF relateret sides som kunne være gode at kikke lidt på :-D...

    Jamen det har du helt ret i. Det er rart at vide hvad atleterne plejer at tage på scenen :wink: Lyder super at hun er hooked på AF :4thumbup: Er hun medlem af DBFF?

    Hmmm jeg kender ikke en konkret side for AF, men vi er da et par stykker som skriver logbøger på bodybuilding.dk :smile:

  17. Hej BabyFace

    Jeg skal selv starte AF for kvinder til september. Der plejer desværre kun at være 2 deltager, men mig bekendt er vi allerede 3 i år. Det ville da være super med lidt flere deltagere :4thumbup: Som SaintPauli siger skal man lave chins, dips og ro 500 meter på en fornuftig tid :wink: Derudover skal man 'selvfølgelig' og have en symmetrisk veltrænet krop (det lød nok lidt forkert) men bare for at sige, at det ikke er nok, "kun" at kunne de 3 førstnævnte kategorier. Men jeg har svært ved at forestille mig at din veninde ikke er veltrænet, hvis hun går med tanker på DM og AF. Sidste år lavede pigerne omkring 15-16 chins og 29-30 dips :smile:

    Håber det gav et billede af hvad AF er for noget.

    - Pia (Bambi)

  18. Bum, Bum..... efter træning sad vi og snakkede lidt om folks forskellige svagheder - og min er jo ingen hemlighed løberiet.. :blush: Fik en ærlig mening fra træneren, at han syntes jeg skulle gå igang med en diæt og smide nogle kg.. Da det selvfølgelig vil hjælpe en del, at slæbe rundt med lidt mindre kg - og kan jo kun gi ham ret, har selv haft lyst til det længe og var også begyndt men var så også gået lidt i stå :4slap:

    Men det hjælper ALTID når det en anden som siger til en - Nille tab dig, hvis du vil ha gode resultater.. YES SIR..!!! :4police: - NILLE PÅ DIÆT..!!!!! for konditiones skyld - bonus en lidt bedre strandform.. ha ha :laugh:

    Nille på diæt --> Nille taber nogle kg --> Nille forbedre sine løbetider --> Nille bliver optaget hos politiet :w00t:

    Det må da virkelig være noget af en motivationsfaktor :superman: Samtidig behøver du ikke 'lide' alene. Alle vi andre er jo også på diæt nu. :wink: Jeg håber det lykkes for dig.

    Knus Pia :flowers:

  19. Ryg og Biceps

    Rigtig hyggelig aften hjemme hos mine forældre i går, hvor jeg vist fik min andel af chokoladen :tongue: Jeg glæder mig til på mandag hvor jeg atter starter på kreatin og koeffein igen. Kæft jeg er træt i kroppen under træningerne for tiden. :sleeping:

    Chins - med straps

    1x8 (bw)

    1x7½ (bw)

    1x7 (bw)

    1x7 (bw)

    1x5 (bw)

    1x4 (bw)

    - Max tilsyrede arme efter denne omgang. :gal:

    Barbell Bent Over Row

    1x15 (20 kg)

    1x12 (50 kg)

    1x10 (55 kg)

    - Gjorde simpelthen så ondt i mine baglår, at jeg var nødt til at droppe øvelsen igen :unhappy:

    Chest Supported Row

    1x10 (Blok 8)

    1x8 (Blok 10)

    1x8 (Blok 9)

    1x8 (Blok 9)

    Cable Pull Down - Close Grip Neutral

    1x8 (100 Lbs)

    1x8 (100 Lbs)

    1x8 (87,5 Lbs)

    1x8 (87,5 Lbs)

    Standing Dumbbell Curl - Kg pr. arm

    1x10 pr. arm (10 kg)

    1x10 pr. arm (10 kg)

    1x8 pr. arm (10 kg)

    1x8 pr. arm (10 kg)

    Dumbbell Preachers Curl

    1x10 pr. arm (7 kg)

    1x8 pr. arm (8 kg)

    1x8 pr. arm (8 kg)

    1x8 pr. arm (8 kg)

    Styrketræningstid: 1 time, 15 min

    - Pia (Bambi) :wub: