Sabbe

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sabbe

  1. Du forbrænder (desværre) ikke 2500 kcl på en times konditionstræning. Du har nok set det i KJ. Det skal så divideres med 4,2, så får du det i Kcl og så er det 592,2. Det lyder mere sandsynligt med din vægt.

    Altså, passer de der beregninger præcis inde på madital? For jeg har også engang prøvet at regne det ud i kcal . Og der stod, at med motionstræning generelt forbrændt jeg 212 kcal på 35 minutter. Men hvis jeg tager steppen i mit motionscenter i 35 minutter, forbrænder jeg 700 kcal. ?! Så det forstår jeg ikke lige :)

  2. Hej.

    Jeg har hørt , at man ikke kan tabe sig på lårerne , men blot omdanne fedtet til muskler - men ved det, bliver de jo også større . Passer det ? :crazy:

    Og så har jeg lige et andet spørgsmål.

    Jeg træner næsten hver dag i motionscenter - minium 4-5 gange. Hver gang forbrænder jeg så ca. 350 kcal + jeg styrketræner lidt. Jeg ønsker dog ikke rigtig at få mangle muskler, men blot at tabe mig (på "håndtagene" (: ) .. Jeg cykler også ca. 6 km. 2-3 gange om ugen.

    Mine måltider ser ca. således ud:

    Morgenmad: Ca. 70 g. cornflakes

    Middag: 2-3 æbler

    Eftermiddag: Ca. 130 g. havregryn

    Aftensmad: Hvad der nu er på bordet :4mewantfood:

    - Er det for meget eller lidt, jeg spiser ? Og er mine potioner for store, hvis jeg ønsker at tabe mig?

    Jeg har ikke særlig meget forstand på sådan noget, men vil jeg kunne tabe mig , hvis jeg fortsætter sådan, eller skal jeg lave noget om? Ønsker nemlig at tabe mig hurtigst muligt, da det jo snart er sommer :bigsmile:

    På forhånd tak.

    ---

    Titel rettet. Giv evt selv emnet en mere sigende titel ved at redigere første indlæg.

    mvh

    Moderator

  3. Hej.

    Nu har jeg trænet i motionscenter siden jul - de to første måneder startede jeg med 3 gange om ugen , men nu gør det jeg så tit jeg har mulighed for dvs. nogle uger er det hver dag.

    Det var meningen jeg ville tabe mig , men synes ligesom ikke rigtig jeg kan se nogen forskel , hvilket jeg synes er møg træls :blink:

    Efter jeg er begyndt har jeg fået en meget større appetit , så jeg spiser mere end jeg gjorde førhen ? Er det normalt eller kan det være derfor , jeg ikke synes , jeg kan se jeg har tabt mig ?

    Jeg forbrænder ca. 350 kcal hver gang på steppen + jeg styrketræner bagefter ..

    - Og så lige et dumt spørgsmål , hehe . Men kan det godt passe , at ens mave bliver "større" af at tage mavebøjninger . Altså , at man ikke længere er så smal ? :dry:

    På forhånd tak .

  4. Hej.

    Jeg vil meget gerne tabe mig lidt, derfor vil jeg prøve at spise sundere..

    Dagligt cykler jeg omkring 5 km. og ind imellem løber jeg ca. 3 km.

    Min daglige kostplan, ser således ud:

    Morgenmad:

    En potion Corn Flakes

    Middag:

    Et stykke frugt

    Blandet salat

    Eftermiddag:

    En potion havregryn

    Aften:

    Kartofler, kød osv.

    Kan denne kostplan hjælpe til, at jeg taber mig lidt hurtigt?

    På forhånd tak.

  5. Hej .

    Jeg ville høre om nogle af jer havde ideer til , hvordan man bedst muligt taber sig på "håndtagene" og inderlårerne . Jeg ved godt , man ikke kan punkttræne , men tænkte alligevel på , om der ikke var nogle specielle øvelser der hjalp godt på disse områder ?

    Hvis I har gode foreslag må I meget gerne komme med dem .

    På forhånd tak !