AnnaPerenna

Medlemmer
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AnnaPerenna

  1. Hej Pimboli..

    Dejligt at se dig herinde - afveksling fra BK :laugh:

    Ja, spinning er bare SUPER SUPER fedt - kanon konditionstræning, og meget skånsom for led og knæ.. Du kan prøve med et par timer om ugen, og se hvordan det går.. Spinning ER hårdt, men super super fedt!

    Anna

  2. Træsprit: det var noget Ulrik nævnte i denne tråd, og det krævede en opklaring, og idet han bragte det op her, fik han svaret her.. Den var henvendt til Ulrik

    Hvorfor kunne du ikke drømme om at diskutere med en gammel rotte i faget?

    Jeg synes det virker som om der er en lille flok der ser Chris Mac. og Ulrik som "toppen af poppen" - og det er de garanteret også i spinnng verden.. MEN det imponerer mig bare ikke..

    Du spørger til hvem er jeg? Som om jeg være en eller anden autoritet for at stille spørgsmål ved måden at være instruktør på - eller måden at køre en time på.. Jeg er en ganske almindelig spinner, som har været igang i 1½ års tid.. Jeg er 173 høj, vejer 57 KG, 19 år.., er af hunkønsvæsen, og ELSKER spinning.. Derved er jeg LIGE så berettiget som ALLE andre til at deltage i debatten, og stille spørgsmål og kritisere det jeg vil.. Nå ja, så er jeg forøvrigt politiker, men det er en helt anden sag!! hehe..

    Anna

  3. Coca-Cola Light er et glimrende, langt mindre energimættet alternativ

    til Coca-Cola. Og man får ikke færre selvlysende børn af

    Coca-Cola Light end så mange andre light-sodavand, fordi de alle

    indeholder samme sødemiddel: aspartam.

    Det, der er "problemet", er at når vi indtager aspartamen,

    der er i colaen, så ved kroppen hvordan den skal nedbryde aspartamen

    til i hvert fald de to første dele, nemlig asparginsyre og

    phenyalanin. Tilbage er blot en lille rest, CH3OH kaldet methanol. Og jo,

    methanol er bedre kendt som træsprit, den mest simple form for

    alkohol. Til gengæld er det aldrig blevet bevist at det er farligt,

    og ingen forskere kan endnu skrive under på at der sker noget ved

    indtagelse af aspartam i de mængder, som de fleste coladrikkere

    indtager. Hvorfor? Simpelthen fordi mængderne er så små,

    at de er ubetydelige.

    Prøv selv at google cola light + træsprit

    Man opfordrer især gravide til at holde sig fra det..

    Anna

  4. Hej Ulrik

    Der er træsprit i Light Cola (Prøv selv at google: Cola Light + træsprit)

    Light-sodavand indeholder samme sødemiddel: aspartam.

    Det, der er "problemet", er at når vi indtager aspartamen,

    der er i colaen, så ved kroppen hvordan den skal nedbryde aspartamen

    til i hvert fald de to første dele, nemlig asparginsyre og

    phenyalanin. Tilbage er blot en lille rest, CH3OH kaldet methanol. Og jo,

    methanol er bedre kendt som træsprit, den mest simple form for

    alkohol. Til gengæld er det aldrig blevet bevist at det er farligt,

    og ingen forskere kan endnu skrive under på at der sker noget ved

    indtagelse af aspartam i de mængder, som de fleste coladrikkere

    indtager. Hvorfor? Simpelthen fordi mængderne er så små,

    at de er ubetydelige.

    Anna

  5. :tongue: Hej!

    Ja, der skal være plads til forskellighed, så langt så godt!

    Nej vi skal selvfølgelig ikke skade vores kunder! - og det gør man heller ikke ved 30 sek. frys!

    Jeg er bare træt af technomusik, ensformig kørsel og andet som betegner "pop"-spinning(Det er ikke direkte henvendt til nogle det her!!) Jeg så et afsnit på TV med Michael Hammer og Charlotte Bircow, som i et eller andet fremmed land, kørte en spinning time (til træning derhjemme) De kørte SÅ umotiverende; ned - belastning af - op, belastning på.. INGEN variation, og ingen brug af musikken.. Her sidder vores kunder, og ser spinning for første gang med disse to - og det er det vi allesammen kæmper imod..

    Tilbage til det EGENTLIG spørgsmål; DEN GODE INSTRUKTØR

    Han skal ikke skrue på belastning, det ville være en stor stressfaktor for mig ikke selv at kunne bestemme (Som er en af de ting jeg elsker ved spinning, at jeg selv har kontrol (og kan sige fra))

    Der skal spilles lækker musik med variation, og det samme program skal køres maks 3 gange(og IKKE i træk)

    Holdes der små 1 min. pauser eller lign. skal han fortælle hvad vi skal næste gang, og under momentet, skal han oplyse om hvor lang tid der er tilbage af det pågældende moment.. Psykologisk set virker det (i hvert fald for mig); Kom så, 20 sek. tilbage - GIV den ALT!

    Jeg er ikke fan af det med at tage sadlen af, mest fordi jeg ikke føler mig tryg ved det... Jeg kan ikke se pointen.. Det er jo ligesom at stå op alm..

    Anna

  6. Der er da en lapsus her; i Viborg kører vi jo IKKE fysiologiske ukorrekt! Det eneste øvelse som I mener er forkert, som vi benytter er frys! Så burde det ligesom være en overstået debat!

    Vi kører også en anden, meget populær øvelse vi kører er HEP! - Vi tager et nummer med en høj takt, og så skal der råbes "HEP" - og vi spurter i 20 sek.. Derefter ned og kører "alm" igen - og så er det op til kunderne selv.. Det virker super super godt.

    Anna

  7. Jeg har et forslag til træning; du siger du løber og styrketræner.. Må jeg foreslå noget mere konditionstræning? Spinning er bare SUPER, hvor man taber sig hurtigt, man forbrænder meget! Det er ikke hårdt for led og knæ, og derfor meget skånsomt..!

    :cool:

    Held og lykke med projektet! :4thumbup:

    Anna

  8. Hej!

    Hvis man i så fald kun spiser frugt og grønt, skal man hente sine proteiner, som man får ved kød, andre steder fra - og det betyder at man skal lave betydelig mere mad af frugt og grøntsager, for at få det som et stykke kød giver... Men jo lidt kød og mange grøntsager er det bedste...

    Anna

  9. Hej!

    Mette Helena... Tak for dit svar; det var netop det jeg prøvede at sige, at der er forskellige stile... Jeg vil bare gerne sætte fokus på de som ikke tilhører ELITEN, eller de toptrænede, som jo også skal komme til (Oftest er det dem der betaler jeres løn :) )

    Jeg er bare ked af at man sådan fordømme enkelte teknikker... Det eneste man jo kan sige er direkte forkert er at køre med for lav belasting!

    Anna

  10. Hvorfor jeg har set mig sur på den "fysiologiske korrekte" måde at spinne på?

    Hvad jeg vil med mine udfald?

    Jeg vil gøre det klart, at et fysiologisk argument ikke gør noget som helst til den rigtige form for spinning.

    Igen: Afvekslende momenter og statisk træning i en time giver ikke skader.

    At der herinde er stor enighed er dejligt, men det kan jeg ikke bruge til noget.

    Jeg respekterer dybt metodefriheden for instruktører - og det er faktisk derfor jeg bliver edderspændt rasende over de selvbestaltede "guru´er" her som søger at presse en form for spinning ned over andre.

    Vi bliver nok sjældent enige, så tag derfor mine indlæg som en tilkendegivelse om, at jeg ikke er imponeret - men derfor skal I alligevel være mere end velkomne i Viborg til en omgang ueffektiv, akrobatspinning - med efterfølgende smilegaranti :4thumbup:

  11. Hej!

    Spining ER for almindelige mennesker; med almindelige niveauer, men dem glemmer I bare nu her! Er der kun fokus på det effektive, hvad så med pigen på 120 kg, manden, der er 55 år gammel og Mikkel på 8, der næsten ikke kan koncentere sig gennem timen? I snakker om at det skal være SÅ effektivt, men I henvener Jer kun til en eller anden form for elite... Det synes jeg er forkert.. Jeg vil ikke æde pulver hver dag, køre efter pulsur, sidde med shorts med pude eller barbere ben hver gang jeg skal til spinning for at "passe ind"; JEG ER DER FOR AT HAVE ET PAR SJOVE TIMER - og dyrke motion..

    Ulrik: Individuel coaching.. Det synes jeg personligt man skal tage efter timen, midt i er man måske super presset, og får ikke nok ud af det... Ligesom der er nogle der personligt har noget imod Makkerpar, har jeg personligt noget imod det..

    Jeg kan fint forstå Benne80 - (og der er INTET galt med Jylland) :tongue:

    Anna

  12. Hej!

    Makkerpar: Behøver altså ikke være i højt tempo med lav belastning; det styrer du jo også selv! Vi kører ofte med meget meget tung, og skal så følge en langsom rytme.. og det er fandme hårdt, når den ene skal stående, og den anden siddende...

    Jeg har lige set en genudsendelse af "Forelsket i Fitness" med Ulrik - hvorfor går du (kan se du har svaret her) rundt blandt spinnerne? Det har virkelig undret mig?

    Anna

  13. Hej!

    Åha, sidder her og bliver så gal! Fryseture? Hvorfor er det yt? Så må jeg nok sige at du gør det forkert; måske med for lidt belastning på.. Syretræning er jo også en del af træningen? Måske skal man sætte sig et mål før man som instruktør laver et program; er det en syretræning, muskeltræning, udholdenhed, acceleration, hvide/røde blodlegmer; hvad vil man?

    Mht. makkerpar: Hvorfor er det også yt? Det virker SUPER for mig; hvis jeg er kørt lidt træt i det, og vi skal lave makkerpar, føler jeg at jeg skal give den lidt ekstra, for ikke at "tabe" ansigt overfor min makker.. På den måde yder jeg altså mere!

    DEN GODE INSTRUKTØR!

    Han skal først og fremmest ikke gå rundt blandt spinnerne; han skal KUN gå af cyklen, hvis der er en der har brug for justering af cyklen, eller har probemer af anden art.. Jeg HADER det simpelthen, jeg kigger på instruktøren mht takt (følger benene) og hvor hurtigt/langsomt/tungt det skal være (lytter til instruktioner, men benene hjælper) - går han rundt mellem spinnerne, jae det virker ikke kun umotiverende, og træls (!!!) ; men man mister et holdepunkt.

    Om han skal råbe? Jeg synes det er helt OK, når man f.eks. kører en hurtig enkeltstart, er begyndt at gå i "Boksen" som jeg kalder den, hvor man virkelig er 100 % koncentret, og yder alt.. Der kan han fint råbe" Kom Så" - "Giv den lidt mere"..

    Der er en der skriver at han gerne vil have opvarming, 3 hovedintervaller, en spurt og udstrækning /noget lignende i hvert fald.. Så er timen altså ALT for forudsigelig! Det eneste "krav" jeg har til en time er at den er planlagt, har været hos nogle instruktører, der bare kom på det undervejs, og der risikerer man at lave de samme øvelser igen og igen..

    En skriver at han aldrig bruger musik med sange? Hvorfor ikke? Cuba m. Gibson brother bruger vi f.eks. sådan at når der synges Cuba, skal vi spurte siddende eller stående (ca. 30 sek.) Vi bruger også 99 Luftballon m. Nena, hvor vi står op med tung, og når omkvædet kommer, følger vi tempoet, som stiger.. Altså er det udtryk for meget lidt kreativitet ikke at bruge numre med sang..

    Anna..