Jones

Medlemmer
  • Posts

    445
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jones

  1. Ved det allerede.. :crybaby:

    Hehe..tak.. Jeg troede jeg ku brænde mig i form igen..gik jo sidste gang...men gik ikke denne gang.. Så måtte jeg igang med noget struktureret.. Ser frem til at der snart sker noget fremgang igen.. Alt for meget tuderi for tiden.. :laugh::laugh:

    Men mine ben er helt brændt af her til aften.. :crazy:

    Hvad kaldes du?? :laugh:

  2. Blackmoore Bøgerne ligger desværre hos mine forældre nu, så jeg kan desværre ikke huske titlerne, da der er mange bøger. Men hvis det har interesse kan jeg finde ud af det næste gange jeg er hjemme og besøge dem.

    Mauvia Jeg kan skrive alle titlerne og udgave nr op til dig, når jeg er hjemme og hos mine forældre næste gang, men der går nok lige nogen uger.

    Uden at være sikker vil jeg dog bestemt tro det er samme bøger, da det jo er samme uddanelse og pensum vi skal igennem, så vidt jeg har forstået. Der skiftede i hvert fald 2 piger fra Suhr's til Århus midt på vores 2. semester.

    Bøgerne er som sagt under 1 år gamle, så jeg tror ikke der er kommet nogen nye siden. Men det kan dog godt tænkes der er nogen få af dem som er blevet skiftet ud, da udviklingen jo går stærkt på dette område.

  3. Hej alle.

    Hvis der er nogen som skal starte på Ernæring og Sundhed, så sælger jeg alle bøgerne til de 2 første semestre, for 60% af nyprisen. De er 100% i orden og er fra sidste år, hvor jeg gik på uddanelsen, på JCVU i Århus.

    Jeg kan ikke helt huske priserne på dem, men jer som skal starte på studiet får nok en prisliste sendt fra skolen, ellers kan vi tjekke det på nettet.

    Har det interesse, så bare svar i denne tråd eller send mig en pm.

    mvh Jonas

    ps. jeg bor i København nu, men de kan også afhentes i Århus, hvis det passer bedre.

  4. Hehe jeg vil også være med. Jeg spillede junior eliterække hos Århus HK, altså kun den 2. bedste række. Vi var endda ret dårlige og lå i bunden af den 2. bedste juniorrække.

    Vi trænede også tit imod dame ligaholdet, med bl.a. Rikke Solberg, og vi vandt også NEMT. Det skal dog siges at dame senior holdet lå skiftevis i bunden af ligaen og toppen af 1. division, men alligevel siger det vidst ret meget om forskellen på dame og herre håndbold. :wink:

  5. Nordland Cup afholdes d. 24. juni og der er sidste tilmelding d. 9. juni. Men hvis ikke man har licens på nuværende tidspunkt så kan man ikke nå det, man skal ha haft licens i 3 måneder inden første stævne man stiller op i. :smile:

    Mange tak. :smile:

    Ok det var ærgeligt, men så kommer vi bare og kigger. Skal man melde sig til det buffet på forhånd, eller er det bare noget man kan købe derude?

  6. Det står nok i tråden, men jeg kunne ikke lige finde det. Hvornår er Nordland og det er vel desværre for sent at blive meldt til? Jeg har nemlig en kammerat som gerne vil med, men han har hverken licens eller noget, så det kan vel ikke nåes? Men ellers kommer vi bare og kigger på.

  7. Denne tråd er virkelig ved at blive interessant. Mange tak til SaintPauli, Stubbe og alle de andre som er kommet med gode informationer. :bigsmile:

    Kan godt se at bananer ikke er synderlig gode som kulhydrater efter træning, men jeg vil nu stadig holde fast i (med risiko for at Pauli kommer efter mig) af jeg hellere vil spise noget rigtigt med end at æde pulver. Mad mætter mere og har aldrig været vild med at skulle æde alt til pulver. :dry:

    Vil derfor høre hvilke fødevarer der er at anbefale som hurtige kulhydrater efter træning. Riskager blev foreslået, men selvom de har en høj GI-værdi skal man jo æde en hel spand hvis den ønskede effekt skulle opnås. :laugh:

    Ville det være en god ide at spise ting som chokolade, marsbar eller andre sukkerflydte ting? :blink: Hvad med at spise hvidt brød, det bliver også nævnt et sted i tråden? Gode forslag er virkelig velkommen.

    Almindeligt sukker har faktisk ikke specielt højt GI, hvilket derfor ikke er optimalt. Desuden indeholder marsbar og chokolade en del fedt, hvilket gør at det samlede glykæmiske load bliver lavere og giver dermed et endnu mindre insulin spike.

    Hvis du absolut vil undgå pulver, tror jeg næsten hvidt brød er det bedste. Eller måske rosiner, hvis det har et GI som dextrose er det også godt, men det har jeg ik lige styr på.

  8. squat nu!!!!!!!!!!! Du har den mindste lille pariser ass :tongue::laugh:

    Dybden og bredden på ryggen ser ellers godt ud, især synes jeg dybden er fin. Men det passer jo også meget godt med alt din tunge dødløft. Skuldre følger ellers også fint med.

    Men husk lige at træn noget mere squat :4thumbup:

  9. Alkoholen spaltes i leveren af enzymet alkohol dehydrogenase og indgår derefter i citrat cyklus og giver 7kcal pr. gram. Alkohol er dermed ret energitæt, men ved godt det ik lige var det du spurgte om. :smile:

    Forresten har alkoholikere og andre folk med stort alkohol forbrug, en evne til at spalte alkoholen uden om citrat cyklussen, så den ikke giver energi. Hvis dette ikke var tilfældet ville der også være langt flere stærkt overvægtige alhokolikere. Endnu mere off-topic sorry :laugh:

  10. Tak champ.. Det er også mere tanken om at skulle igennem cirkusset igen og ufrivillig træningspause og alt det.. Og selvfølgelig ligge og blive feeeee i juni/jule måned indenfor.. tongue.gif Men nu ik så meget det jeg tænker på lige nu.. Er jo alligevel først godt vejr i august hehe..eller det satser jeg sgu på! w00t.gif
    ja det må være surt at skulle igennem det hele igen, men du må huske du har en masse gode venner og familie til at støtte dig. Inden du ser dig om er vi ved stranden og spille frisbee og bade, og mon ikke du stadig er i bedre form end 99% af de halvfede dansker ål, som plejer at pryde strandene. :cool:
    Du er sgu da ik blevet tyk laugh.gif Gik måske i selvsving med at bruge orden fodbold-ål i lørdags... innocent.gif Men blev jo nødt til at sørge for du ikke blev for kæphøj hehe.. Du kommer sgu ikke til at ligne en tysk badegæst i forhold til mig efter jeg har holdt kcal-indtaget og lavet minus i 1,5mdr! Du kommer jo til at ligne en, der er klar til scenen ved siden af! 4flex.gif laugh.gif

    nahh formen er ikke helt hvad den har været, men bare jeg næsten kan holde min nuværende form ved lige er det ok. Jeg kommer og putter matilde kakao lige ned i dine drop, vi siger bare til sygeplejerskene at det jo er strandformen det gælder. :laugh::laugh:

    laugh.gif De havde et underligt rødt lys derinde..Men man så mega ripped ud! cool.gif Også mere end min dårlige kamera lige kunne opfange.. smile.gif
    Jeg synes nu ellers du ser godt hakket ud på billederne, men det er du jo også irl. Du ligner godt nok en stegt gris, min far bruger sådanne røde varme lamper til pattegrisene, jeg kan høre ham om du kan få nogen brugte. :tongue:
    Ja var sgu griner..! 4thumbup.gif

    Mig: Med op og ha en pils?

    Jones: Nej, hvis jeg drikker mere knækker jeg mig..! laugh.gif superman.gif

    Vi skal lige ha gjort noget ved den form der champ..drukform selvfølgelig tongue.gif Du må se at få losset din asse til Århus.. Så starter vi som stamgæster på Peder Wessel.. tongue.gif

    Tak champ..ja den sad sgu som den skulle...også flere som bemærkede innocent.gif Dog var tøsen sgu lidt for trofast.. nonono.gif Det må blive et arbejdsprojekt ved siden af.. tongue.gif

    Hahaha ja min drukform blev godt nok sat på prøve, men synes nu jeg fulgte godt med dig. :tongue::laugh:

    Peder Wessel der har jeg aldrig været, men det må vi jo så prøve når du siger det hehe. Lyder godt nok lidt som et alkoholiker sted, men det er det måske også når du skriver det i denne kontekst.

    Ja folk kunne vidst godt skimte de 20kg lean mass du har gainet siden højskolen. :superman: Hende tøsen flirtede da ellers ret meget med dig, du må lige få killer instinktet op i dig igen. :tongue: :4thumbup:

  11. Op med humøret Jesper, du beviste jo sidste gang at du kan undgå det helt store styrke og masse tab. Det skal nok gå og jeg skal nok komme og besøge dig på hospitalet selvfølgelig. Nogen af mr. olympia atlerterne holder helt pause med træning efter mr. olympia og nogen måneder frem, nok ik fordi det har den store relevans i din situation, kom bare lige til at tænke på det for at trøste dig. :tongue: Ej det skal nok gå alt sammen, din strand form skal nok blive god alligeve. :smile:

    Jeg er jo også blevet en tarwelig tyk fodbold ål, så det går jo heller ikke hvis din form er alt for god, når vi skal på stranden sammen, så kommer jeg jo til at ligne en tysk badegæst. :laugh::crazy:

    Forresten formen ser god ud på billederne, dog ser det ud til du har fået lidt for meget sol på et par af dem, du er lidt rød. :blink::tongue:

    ps. tak for sidst, det var mega hyggeligt i weekenden, og du ser ret bøf ud i din tee. :superman: :4thumbup:

  12. Nu har jeg så ALDRIG sagt at han skal ligge de 400 på hver måltid....

    Der ikke så meget at disku. jeg tog fejl, du vinder - glad så?

    og jeg mener stadig at Jonas har en fin viden, og nej det er ikke for sjov jeg skriver det....

    Nej det har du rigtigt nok ikke skrevet, men ved at sige vores forslag stort set er ens, må det jo også være stort set ens at indtage +400kcal over i de andre forslag også. Sådan kan det i hvert fald opfattes.

    Og det er ikke noget med jeg vil være glad eller har interesse i at vinde, jeg har bare interesse i at hjælpe andre, i dette tilfælde Jenslyn17. Derfor jeg har blandet mig i denne tråd.

    En ting er at dit første forslag var uheldigt, det kan jo ske, selvom det er beklageligt. Men at du så begynder at redigere og komme med søforklaringer og forvirre endnu mere, ved at sige der ikke er forskel på 2 forslag med +400kcal i forskel, det er altså ikke smart.

    No hard feelings, og lad os stoppe her og i stedet hjælpe Jenslyn17.

  13. Fint jeg blander mig uden om...Jenslyn skal nok opnå sit resultat ud fra din fantastiske viden....Vi stort set enige anyway...

    Ja vi er nemlig næsten helt enige, 400kcal pr måltid fra og til betyder intet på diæt. Det er jo kun en forskel på 400x6=2400kcal på dagsbasis, hvis man siger man spiser 6 måltider om dagen. :laugh::laugh:

    Jeg skriver bestemt ikke for at svine dig til, synes bare det er synd for Jenslyn17 at du skal ødelægge hans diæt. Jeg kender dig ikke, det er muligt du simpelthen ikke ved så meget om kostens betydning på diæt, men så skal du bare lade være med at lave et indlæg, der indikerer det hellige gral er fundet, hvis han spiser 900kcal på diæt og desuden spiser +400kcal ekstra i måltiderne, der var jo ikke den store forskel på vores forslag. :nonono:

    Din tone i det sidste indlæg lyder som noget man finder nede i børnehaven, skal vi ikke holde niveauet lidt højere her på mol?

  14. Min fejl....

    Mener dog stadig han sagtens kan spise

    75 g havregryn

    mælk

    protein

    olie

    Med hensyn til olie var mine i g og ikke ml til at starte med. JEg tager normalt et "shot" glas olie om morgenen...

    Ok hvis du mener 75g, skal du jo ikke skrive 75-100g. Det giver ham jo en mulighed for at vælge de 100g, som alt andet end lige vil være i overkanten. Nu skriver du pludselig ikke mængder på resten, men jeg er da enig i at han gerne må få både mælk, proteinpulver og olie på sin diæt, men mængden er jo alt afgørende.

    Jeg synes ikke det er smart at skrive sådan et forslag, Jenslyn17 skriver jo i forvejen at det ikke rigtigt går så godt med at cutte. Hvis der ikke var nogen som havde spurgt ind til dit forslag, ville du jo være ansvarlig for at Jenslyn17 havde indtaget 900kcal til morgenmad, fra nu af på sin diæt. Mon ikke Jenslyn17 ville blive mere end ked af resultatet. :wink:

    Lige en sidste ting, min første quote er dit oprindelige forslag og der skriver du altså olie i ml og ikke i gram, som du pludselig ændrer det til. Jeg tvivler dog også på der er den store forskel på 8ml og 8g olie.

  15. Der er ikke den store forskel på vores forslag, jo du har over dobbelt så meget olie! Og nej det er IKKE 900 men 672 kals!

    Havregryn 75 9,9 51,2 4,9 288,1

    Proteinpulver 80% 30 24,0 4,5 0,6 119,4

    Skummetmælk 250 8,8 12,0 0,3 85,3

    Olivenolie 20 0,0 0,0 20,0 180,0

    42,7 67,7 25,7 672,7

    Det var jo lidt svært, at regne du lige ville redigere dit indlæg i bagklogskabens klare lys. Lad os se på dit oprindelige forslag:

    Havregryn 75-100g, lad os sige han vælger 100g, det er jo indenfor dit interval. 40g protpulver, 250ml skummetmælk, 30ml olie.

    Dette var dit oprindelige forslag og gav de nævnte ca 900kcal, hvilket nok ikke vil medføre Jenslyn17 når sit mål. Og jo det er jo nærmest dobbelt så mange kcal som mit forslag, så synes nu bestemt der er en forskel. Og hvor kommer det fra at jeg har over dobbelt så meget olie som dig?? :blink::blink::blink:

  16. Drop Kellogs med det samme!

    75-100 g havregryn og 250 ml skummet mælk, 30ml sundt fedt (olie), 40g protein shake så morgenmaden hjemme

    naaah prøv lige at regne kcal indhold på dit forslag. Det er ca 900kcal kan jeg oplyse dig. Det er i hvert fald alt for meget, når dit mål er at cutte.

    Jeg er dog enig i at kellogs skal droppes. Du kan også erstatte dem med havrefras, stort set ligeså sundt som havregryn og så vejer de meget lidt og fylder meget.

    Dette er rart på diæt, da man virkelig føler man får noget mad indenbords. Jeg indtager ca 50g havrefras, 250ml skummetmælk, 40g protein shake og 8ml olie. Det giver ca 485kcal og en virkelig god mætheds følelse.