fenger

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fenger

  1. Hey Folks.

    Jeg har det seneste års tid bevæget mig mere og mere over mod ren redskabsgymnastik(primært i ringe) og kropsvægtstræning i form af håndstands træning, planche, bodylevers etc.

    Jeg savner dog noget feedback fra kompetente folk, og generelt at træne et hvor der er mulighed for at udføre diverse gymnastikøvelser og hvor der hænger ringe i loftet(essentielt).

    Jeg er netop flyttet til Nørrebro KBH og vil derfor høre om der er nogen MOL'ere der har kendskab til gymnastikklubber i området hvor der er mulighed for 'voksen-amatør hold', eller i det mindste hvor der er "Open Gym" som kan benyttes af medlemmer.?

    Jeg har tidligere benyttet forskellige Crossfitklubbers udstyr, men ville foretrække at træne et sted hvor der er deciderede gymnaster tilknyttet.

    Håber der er nogle der har nogle erfaringer..?

    På forhånd tak.

    -Fenger

  2. Hey du gamle swinger.

    Det var sku lidt en overraskelse da mine øjne faldt på 'foermose log'. Hva' faen, det kan da næsten ikke passe, at du ligepludselig skulle have lavet en log, (og i det hele taget begyndt at træne seriøst:) men den var sku god nok :laugh::superman:

    Det er sku god stil og jeg glæder mig til at følge med, og komme med strenge reprimanter hvis du ikke holder ved. :wink:

    Forresten så går jeg ud fra at vi skal ha nogle øl i weekenden? Jeg mindes at du har snakket jævnt meget, og jævnt positivt om elektronisk karneval, så glæder mig til at komme derud.

    One love.

  3. Jamen, det lyder da helt fornuftigt med det hele! Fedt nok med lidt alternative mål med træningen, når du næsten har droppet den vilde konkur.vægtløftning :tongue: Ser vi snart en video fra dig med "the human flag"?" :cool:

    Fik sku aldrig sat et ordentligt flag :sneaky2: Det år jeg sejlede manglede der sku en rippe at træne det på. Så det blev lidt lagt på hylden der. I sommers trænede jeg i ButchersLab, og der var der sku heller ikke rigtig mulighed for at øve det desværre. Tror sku jeg vil forsøge mig i dag i SMV, for lige at se om det kan blive en realitet. (someday)

    God weekend! :smile:

  4. Hej Morten! Længe siden, og tak for hilsenen!

    Jeg savner skam den mørke kælder ind i mellem. Bortset fra det lave loft, hehe.

    Når du op på et acceptabelt niveau træningsmæssigt, eller er du kun væk fra Søen(Havet, mener jeg) i korte perioder?

    Hørte godt min musik i en træningsvideo dernede fra :4thumbup: Jeg må lige tage en ny cd med ned til jer en dag, jeg kommer på visit igen!

    KREA>>> Haha! Cd´en lignede noget, der var brugt som puck i ishockey, allerede da jeg forlod S/MV.

    REPPER>>> Yes, det er da sket en sjælden gang i mellem. Mindes faktisk jeg havde en periode i Ufe´ Kageform, hvor lørdagen var brændedaw.

    Jo træningen går helt fint. Er tilbage i Svendborg for at færdiggøre det sidste skole, inden jeg er færdiguddannet.

    Efter en alt for lang sommerpause startede jeg op igen med træning for et par måneder siden. Konkurrencevægtløftningen er lagt på hylden, har flirtet en del med crossfit(ButchersLab i Kbh) og har pt. 'onearm chins' som hovedmål med træningen :superman: Men der er stadig tid til lidt VL bare rolig.

    Styrkemæssigt ligger jeg ca. som jeg gjorde sidst vi trænede sammen, dog kan jeg næppe trække og vende helt så rutineret (tungt) grundet manglende træning til søs. Vægten er en anelse mere cut.

    Ja du må snart tage et smut sydpå. Der er sku blevet helt nydeligt nede i kælderen efter alle de grimme gamle røde maskiner/bænke/stativer er blevet malet hvide. (og så mangler vi jo en cd :laugh: )..

    Hold dig munter.

    -Morten

  5. Hey..

    Jeg træner selv dernede. Startede for et par måneder siden...

    Klubben har lokale under idrætshallen. Som Rommel siger er åbningstiderne den største svaghed. (Der er åben 2-4 timer i alle hverdage, intet i weekenden). Men hvis man kan få træningstiderne til at fungere med resten af ens hverdag, er stedet mere end udemærket! God afslappet stemning osv...

    Stedet er primært bygget op omkring frie vægte, hvilket er skønt kontra diverse 'kommercielle' træningssteder! Dog er en del af udstyret af ældre dato, men vi råder som sagt over eleiko gear osv. Så kvaliteten er okay :4thumbup:

    Nu nævner du selv pris, og det er her at klubben har en anden af sine kvaliteter: prislejet ligger på 450kr per halv år! Og naturligvis endnu billigere for længere bindingsperiode!

    Gratis prøve tid de første 1-2 uger..

    Kig op :cool: (eller rettere ned hehe)

    -Fenger