Ash86

Medlemmer
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ash86

  1. allerede fra det første indlæg skriver jeg at problemet ikke er mit vægttab men markeringen af mine musklerne... eller hva man nu kalder det. At man kan se de markerede muskler på kroppen.

    jeg har trænet i et stykke tid og kan se lidt men synes selv at de burde være temmelig synlige efter de 5 måneder jeg nu har trænet, selvom jeg har holdt pauser.

    Det er det, det hele drejer sig om. Om I ved hva grunden kunne være til at man ikke kan se musklerne mere tydeligt når man nu fortsætter med at tabe sig og træne...

    Keki: ---> Affaldstoffer: afføring og urin. Sku jeg hentyde til andet?

    "quote: du skrev tidligere at du var gået i stå" <--- det jeg skrev før har intet at gøre med det jeg skriver nu. Vil helst forholde mig til et emne af gangen.

    Keki: Når man nu taber sig, og hvis det forgår lidt for hurtigt, så får mange det som kan kaldes for "løst hud", men hudens elasticitet vender stille og roligt tilbage efter et stykke tid igen (nu tror jeg at du faktisk godt ved alt det her) men altså... jo jeg tænkte så på at mens man har det her "løst hud" periode, kan man se på ens krop nogle fordybninger f.eks ved håndleddet eller kravebenet osv. og at med tiden forsvinder det igen når huden "er kommet tilbage på plads"(elasticiteten). Det er bare en teori.

  2. hey igen.

    det er jo ikke fordi jeg ikke taber mig, for det gør jeg. Plus er min forbrændning temmelig høj, f.eks så er min krop rimelig dygtig til at skaffe sig af med affaldstoffer hver morgen efter en kop kaffe og 3-4 tisse ture om dagen.

    Så problemet ligger ikke der.

    Jeg passer på med det jeg spiser, og er i kalorieunderskud næsten hverdag. det svinger så fra 500-1000. Nu tæller jeg ikke mit mad så meget som før da det nu sidder godt fast i hovedet på mig hvad man kan spise og hvor meget når man er på kur.

    I hvertfald.. jeg tænker lidt på måske at det har noget med at huden (efter vægttabet) nu er kommet tilbage på plads og derfor har jeg ikke ligeså mange "udhulninger"(?) på kroppen som før? hva mener i?

    (?)= med det mener jeg de fordybninger som man specielt ser hos tynde/slanke mennesker.

  3. hey alle.

    Nu har jeg været i gang med noget vægttab og kørte noget motion ved siden af men synes ikke rigtig jeg kan se nogen resultater af det motion jeg dyrker. Jeg mener bare at jeg ikke er så "markeret" som jeg egentlig burde være når man tænker på hvor lang tid jeg nu har været i gang med den træning jeg kører(omkring 4-5måneder).

    Det er egentlig ikke ret meget men jeg træner næsten hver morgen ( har selvfølgelig taget nogle pauser på nogle dage(måske en uge) en gang imellem) i omkring en time hvor jeg tager arm mave og ben bøjninger(saksen der, hvis i kender den). Ved siden har jeg et okay hårdt fysisk job også går jeg også omkring 4-5km næsten hver dag..

    Kan i give mig noget vejledning omkring hvad der ku være "galt"?

  4. hej.

    Nu er det begyndt at blive temmelig koldt udenfor og på mit arbejde kan jeg gå rundt i de 10 timer og fryse rigtig meget. Jeg har så lagt mærke til at når min vagt er overstået og når jeg er kommet hjem har jeg ondt i hele kroppen, faktisk over det hele og jeg ved ikke rigtig hvordan man kan forklare smerten da det føles som om jeg har blå mærker over det hele og bare det at røre huden gør ondt.

    Så tænkte på om der er nogen der ved hva det kan skyldes? Om det mon er kulden og hva der egentlig sker med mine muskler for tiden da det nok er dem som gør at jeg får ondt og ikke huden i sig selv.

    Er forresten pige, 19år og 176cm/59kg. Styrketræner hver dag i halvanden time men tror næppe det har noget med det at gøre. Har en til tider hårdt fysisk arbejde som kører med 10timer pr. vagt 4gange om ugen, hvor man bevæger sig uafbrudt.

    Håber i kan give nogle svar.

  5. - Hash i sig selv har ikke nogen effekt på hjerte-kar sygdoms risici, men medfører ofte høj kalorie kost, tobaksrygning og misbrug af andre stoffer.

    - Hash medfører en stigning i fødeindtag og dermed også vægt. Det sker sandsynligvis via en receptor i hjernen, CB1

    - Effekten af hash alene ser ikke ud til at give seriøse helbredsproblemer for ellers raske unge mennesker

    Thanks for oversættelsen dude, men problemet lå ik der... men tak.

  6. hey, jeg har opretteret en tråd tidligere herinde omkring noget vægtab og så videre, og mener selv jeg fik masser af gode råd. Men har da stadig nogle spørgsmål omkring men dem venter vi med til en anden gang.

    Reelt her og nu vil jeg bare høre om der er nogen der ved hvordan hash indtagelse påvirker ens diet/slankekur, hvis man kører sådan en ved siden af. Er det måske med til at ødelægge ens forbrændign eller hvordan og hvorledes? Ved faktisk ik engang om dette spørgsmål hører under kost og kostilskud men alligevel...

    Hash giver jo en vis sulten fornemmelse, bare efter en joint kan man have tendens til at æde rimelig meget mad. Det man mange kalder at "få fråden på". Og herved undrede det mig hvad der sker med kroppen som giver denne følelse af sult..

    Håber nogen kan svare på det.

  7. har lige fået arbejde hvor jeg står op og går frem og tilbage i næsten 10 timer i træk så forbrænder nok meget derved. Og nu hvor jeg tænker mig om så indtager jeg nok ikke så mange kcal om dagen, nok nærmere 1000-1500.... <--- går nu udefra at det nok er meget slemt for min sundhed...

    Synlige ribben = tjek. Men igen det er jo en smagssag....

  8. Og det er lige hvad mange modeller er --> grimme...simpelthen fordi de er FOR tynde - i hvert tilfælde i min bog.

    Så du har sådan set, groft sagt, to valg:

    1

    Lad være med at tabe dig mere...evt. tag lidt på i stedet. Du får så (måske?) ikke modeljobbet, men til gengæld synes mænd (i hvert fald jeg :tongue: ), at du er kønnere at se til end hvis du tabte dig mere :wink:

    2

    Du kan tabe dig mere, kun eventuelt få modeljobbet (som i øvrigt, efter hvad jeg har hørt, på mange måder i mine øjne IKKE er noget drømmejob) og mænd (igen med udgangspunkt i mig selv), vil synes du var mindre køn end hvis du ikke havde tabt dig....

    Det virker i hvert tilfælde sindssygt du skal gøre SÅ meget for at tabe dig...vælg nr. 1 i stedet! :smile:

    Har du fået at vide af nogen, at du var særlig kvalificeret til at blive model eller er det blot et ønske?

    ja... passer en størrelse 36 ligenu og siden jeg allerede er ret høj så ser jeg ekstrem høj ud, faktisk højere end de fleste mænd når jeg har højhæle på, plus så har jeg en god kindben struktur(har de fortalt mig), det med at tabe mig er helt og holdent for min egen skyld. Og jobbet skal jeg sku nok få! Og selvom det er ret så overfladisk så er pengene der følger med det job min største motivation... det ville hjælpe flere end bare mig selv...

  9. Mutual <-- jeg kiggede mig selv i spejlet i morgens da jeg stod op og tænkte lige det samme. Må passe på, men det modeljob er fandme noget som jeg vil gå langt for at få.... Men ja, nu er det ikke meningen at jeg ligefrem skal blive grim, for det går jo slet ik.

  10. nu har jeg fået uploaded et billed, men den er 3 måneder gammel.. min krop ser ikke sådan der ud ligenu. Men altså det kan give jer en ide om hvordan jeg så ser ud nu.

    men er det ligefrem skadeligt at jeg indtager så meget protein ligenu så? Ved ik rigtig hva du mener med lean masse <-- det er vel muskel masse ik? Og jo jeg kommer hel sikkert til at indtage mere fedt senere efter mit vægttab men hvis jeg forbliver med at have en vis sund underskud kan jeg jo ikke tage på, ikke hvis jeg fortsætter med min træning og så videre, som mit job også ville kræve af mig.

    Spiser ikke meget ligenu nej, men selvom jeg så begynder at spise mere efter mit vægttab vil jeg jo fortsætte med at holde øje med hvor meget jeg "må" spise, hvis jeg ikke ønsker at tage på igen. Det handler vel bare om selvkontrol, ikke?!!.

  11. nu ved jeg det ikke med sikkerhed, men jeg tror faktisk ikke at mit fedt procent er så stor ligenu... faktisk ligner jeg ik en som har særlig meget fedt på kroppen... hvis du er online "uf" kan du lige se et billed af mig i mit galleri....

  12. efter alt det her er jeg da også begyndt at prøve at holde fast på den muskelmasse jeg har tilbage ved at indtage masser af proteiner... bl.a ved hjælp af protein pulver så jeg prøver at holde mig til at indtage omkring 50g protein om dagen eller derover.

    Træner også.. styrke. f.eks armbøjninger, mave bøjninger også videre. Jeg har ikke en cykel, så det er udelukket, men fortsætte med at gå og selvom jeg ikke bliver forpustet af det så sveder jeg da en del.

    Og fører ikke ligenu den tun og rugbrød kost alligevel, har lært at varieret kost er meget vigtigt så spiser æg, tun, æbler, rugbrød, knækbrød, havregryn, bananer, agurk, peber og masser af krydderier <--- dog spiser jeg ikke alt det på en dag, men holder mig til 3 måltider om dagen. Plus vitaminpiller, proteinpulveren, kosttilskud(hvidløg og ingefær), kaffe og vand.

    Så mon ik jeg kan holde på muskelmassen på den måde "Ugh Togoth"? det med bleg, gammel og fed skræmt mig lige lidt må jeg indrømme. Og jeg kan vel holde den vægt jeg så opnår så længe jeg kan holde mig til at indtage lidt mindre end det jeg forbrænder af kcal, sådan har jeg forstået det.

  13. ja, har også selv hørt omkring nogen der døde pga af for meget vand, men den person drak også alt for meget vand, alt for hurtigt!!!!

    Der er jo balance i al ting, og alt for meget skader. Specielt vægttab, jeg ved det.

    Min grund for det er fordi JEG SELV synes at det ville se pænere ud(og det ikke på baggrund af at jeg føler mig grim som jeg er nu, overhovedet ikke. Min selvtillid fejler ikke noget), men har altid haft de lyster om at være tyndere. Har engang for mange år siden været temmelig fed, og siden dengang har jeg gået meget op i hvd jeg spiser.

    Men ligenu er det næsten udelukkende pga et modeljob, som jeg gerne vil opnå, ja.

    Jeg tisser meget må man sige, men vil da tro at det er fordi jeg prøver at holde fast på den regel at drikke omkring 3liter vand om dagen <-- og det er kun sundt, så ingen vægttabs tanker der. Plus at det hjælper med at rense kroppen for bl.a appelsinhud som er virkelig ucharmende, det problem har jeg dog ik mere. Og det er takket vandet.

    Plus drikker jeg meget kaffe og det er vist ret så vanddrivende, men ville bare lige spørge for at være sikker på at det ikke var min krop der var noget galt med...

    --

    Endvidere vil jeg lige høre om nogen ved hvor mange kcal det er "sundt" at tabe om dagen??. Nu ved jeg at hvis man holder sig med 500kcal i underskud så taber man sig automatisk men, hvor meget underskud kan kroppen klare om dagen?... Her skal der ikke tages hensyn til træning eller motion. Anyone?

    ps: Kirsten, har læst dit indlæg og tro mig, jeg skal nok passe på. Tak ellers.

  14. jeg skal sådan set bare må at tabe nogle cm'er omkring hoften og taljen... det drejer sig ik om meget mere end 3-5cm... derfor er jeg slet ik så "sindsyg" at jeg frem vil skade mig selv.. vil jo bare tabe mig lidt mere...

    men kan forstå jeres synspunkter...

  15. Jeg synes det er godt at alle herinde tager det hele seriøst da det også er meningen.

    Jeg har fået gode råd og har en god bund af informationer som jeg kan gå udfra, vil lytte til min krop og symptoner. Har oprettet dette herinde for det formål at få råd!!!!!!!! <--- det er så MIT valg alene om jeg vil følge det eller ej, eller hvordan jeg vil sætte det hele sammen.

    Ostman har været genial med sine indlæg<-- dem kan jeg bruge til noget. Mens andre fuldstændig glemmer at se det hele fra et objektiv synsvinkel, og kommer med kommentarer som er intet værd!!!!

    Lad vær med at bekymre jer, jeg leder ikke efter min egen grav. Men tak for det hele alligevel.

  16. Incognito jeg kan kun give dig 100% ret.

    Ash86, jeg er ikke imponeret af dit valg, mht måden du vil tabe dig på. Hvorfor ikke bare få løbeskoene på og så ud over stepperne? (Samtidig med du spiser fornuftigt)

    Dvs. som Ostman skriver, og ikke 3 stykker rugbrød med tun. Det er mindre end hvad jeg spiser til frokost.

    Hvis du gerne vil tabe dig til fordel for dit modelarbejde, så tror jeg ikke det er en fordel at ligne et spøgelse. :crazy:

    Det er det lidt, men man kan sagtens ligne et spøgelse og stadig fungere sundt<--- f.eks de mennesker som er født med et højt stofskifte.

    Anyway, så kan jeg ikke bare tage fat i løbeskoene og kun tabe mig ved det da det er nogenlunde det jeg har gjort i et stykke tid nu. Kan ikke overbelaste min krop med motion når jeg ikke spiser særlig sundt samtidigt med <--- her menes af økonomiske grunde.

  17. Incognito<--- jeg tror ikke og mener selv ikke at jeg tilhører denne gruppe af "tynde/fede" piger da jeg overhovedet ikke er fed og har da pæne muskler. Selv synes jeg bare at de er lidt store, hvis man kigger på spinkel menneskers muskulatur.

    Nej Dines jeg har ikke været ned på de 55-56kg før, det er ikke sådan at jeg går op og ned i vægt overhovedet. Jeg går enten ned eller i stå da jeg er meget bevidst over hva jeg spiser og udeover det ret så fattig.

    Jeg tror at jeg vil prøve de tre dåser tun+rugbrød/eller andre madvarer med korn og kerner, og frugt og vand i to ugers tid også se hva jeg synes om det. Jeg er god til at lytte til min krop.

    Udover det så er det da optimalt at jeg bruger dette forum for at få nogle gode råd omkring hvordan jeg kan tabe mig på en sund måde<--- allerede det beviser at jeg ikke lider af et sygdom.

  18. Trisana<-- er glad for at folk som dig(på trods af at du modsiger dig selv, ved overhovedet at skrive et indlæg) ikke vil give mig noget opmærksomhed. De ting du har at sige er overhovedet ikke konstruktivt på nogen måder og jeg vil sætte pris på hvis det indlæg var dit første og sidste under dette emne.

    -----

    Edu, ja nu forstår jeg hvad du mener og der er intet der "hænger" på mig som sådan, jeg går meget og bruger derved alle mine muskler, har også en fast 2 timers daglig træning, hvor jeg træner mave, ben(indre/ydre),arme og røv. Dog forgår træningen uden nogen form for vægt(andet end min egen krop), så ingen problemer der. Jeg vil som sagt gerne ned på de 55-56kg og hvis det kommer til at tage 6uger er det vel sådan det må være. Har ik nogen ønske om at stoppe med at spise helt, da der så kommer til at gå endnu længere tid da min forbrædning og stofskifte kommer til at gå næsten i stå.

    Vil lige sige at jeg ikke er misbruger af TP tager de normale mængder som alle andre og holder også de nødvendige pauser....

    Jeg vil bare have en spinkel bygning, så hurtigt som man nu kan få et. That's all, beder om hjælp til at opnå det på den sundeste måde.

  19. Edu, det du skriver lyder meget mærkeligt og er sikker på at ligegyldigt hvordan jeg taber mig kommer jeg ikke til at se kun " fedt og knogler" ud, men måske nærmere "hud og knogler" <-- måske også det du mente...

    er da også blevet informeret om at for at min krop skal begynde at tære af min muskelmasse så skal alle mine fedt depoter være udtømte, derfor er det umuligt at kun være "fedt og knogler" tilbage af mig......

  20. Nu var det jo slet ik meningen at vi herinde skulle diskutere hvor vidt jeg har et problem eller ej.

    Plejer sådan aldrig at spørge andre om råd til hva jeg skal spise eller lade være med at spise da jeg er rimelig godt informeret i de baner. Læser meget om det, og har altid interesseret mig for det.

    kender alle de symptoner som fører til anoreksi og har da været tæt på det engang, men har lært af det og har ikke planer om at gå den vej igen.

    Meningen var bare at få råd omkring hvordan jeg kan opnå en spinkel bygning, må give jer ret i at tabe 6-7kg på tre uger lyder af meget og voldsomt men ikke desto mindre er jeg da villig til at ændre mit deadline...

    Jeg er som sagt rimelig slank i forvejen men det er ikke mit ideal, så hvis I kan hjælpe med at nå mit mål på en "sund" måde er jeg villig til at prøve at følge jeres råd. Dog alt det med at jeg har et problem kan jeg desværre kun ignorere, da det ellers nedsætter min motivation....

    Med hensyn til de der 3 dåser tun og 3 stykker rugbrød, mange af jer siger at det ikke er sundt for nogen, men det må da være mere sundt end 3-4 kopper kaffe, TP og 2 æbler ikke? Skal lige siges at jeg drikker rimelig meget vand så dehydration vil ikke aldrig være mit problem.

  21. er sikker på jeg ikke er syg, kan dog blive det snart det giver jeg dig ret i, men indtil videre er jeg bare utrolig målbevidst og rimelig fokuseret på at gøre mit mål til en realitet.

    Har hørt at en dåse tun og et stykke rugbrød tre gange om dagen skulle gøre vidundere, selv synes jeg at det lyder som alt for meget mad for en som vil tabe sig men hva siger i?

  22. bl.a ja. modelarbejde og fordi jeg synes det vil se godt ud for min krop at være spinkel....

    har tænkt lidt over om min krop vil tære af mit muskelvæv hvis jeg træner meget og kun indtager mad med høj protein indhold. f.eks æghvider. ???

    Ellers er der nogen som har en teori omkring hvordan jeg kan opnå mit mål? <--- her tages der ikke hensyn til hvad der er sundt og hvad der ikke er... Da jeg har intet ønske om at sulte mig ihjel, så skal nok selv bedømme de råd i kommer med.... Vil bare gerne have nogle forskellige svar...